![]() |
distributie
stie cineva intreaga distributie a filmului romanesc "declaratie de dragoste?" sau mai bine zis stiti cumva daca valentin uritescu a jucat in acest film, chiar si un rol secundar?
multumesc :) |
Din cate stiu eu, nu.
|
nu
|
Caut actori si actrite care sa joace in filme cu buget 0!! [email protected] ;) Aici imi scrii daca iti place sa joci in filme...aaaa...sa nu uit: www.films4all.go.ro
|
Nu toti odata..daca era pe bani...mama..mama!! :(
|
Päi de vreme ce "Declaratie de dragoste" (Nicolae Corjos, 1984) a fost primul film la care-am lucrat când m-am angajat în Buftea, ia sä ne scociorâm noi putin memoria:
Alexandru = Adrian Cristinel Päduraru Ioana = Teodora Mares Socrate = Ion Caramitru Isoscel = Tamara Buciuceanu Directoarea = Cristina Deleanu Tatäl lui Aexandru = Constantin Diplan Mama lui Alexandru = Adela Märculescu Nea Täticu = Dorel Visan (fata care se îndrägosteste de Alexandru) = Carmen Enea (mama ei) = Camelia Zorlescu (tatäl ei) = Val Lefescu Mirela = Mioara Ifrim Andrei = Florin Chiriac Fratele Ioanei = Andrei Duban Profesoara de românä = Gabriela Cuc Colegi: Lucian Nutä, Miruna Biräu, Mircea Stoian, Rodica Horobet, Anamaria Dinulescu, Stefan Lenchis, Cornelia Luminita Bârsan, Ionut Antonie, etc. Vecina = Ioana Ciomîrtan (mama unui pacient) = Stanca Camen ...si nu mai stiu. Vali Uritescu NU a jucat acolo; în schimb, a jucat rolul tatälui lui Bogdan Uritescu (ca-n viatä!), în "Al patrulea gard lângä debarcader" (Cristiana Nicolae, 1985). |
All times are GMT +2. The time now is 22:29. |