Cinemagia Forum

Cinemagia Forum (https://www.cinemagia.ro/forum/index.php)
-   Cafenea (https://www.cinemagia.ro/forum/forumdisplay.php?f=233)
-   -   E vorba despre scuze (https://www.cinemagia.ro/forum/showthread.php?t=87494)

Essor Nougier 22 Dec 2005 00:56

E vorba despre scuze

Scuze. Nu va cer iertare, insa va ofer scuzele mele, scuze si iar scuze peste alte scuze, caci rau am fost si mult v-am poluat cafeneaua.

Lui Nae, Nae pe care l-am acostat din motive obscure. Nae care n-ar nici o vina. Nae care este la locul lui, un piculet ciudat, un piculet efeminat, nu tocmai exploziv in gandire. Nae, dragul meu, ai meritat fiecare afront, si ai merita inca o data pe-atat, dar eu iti cer scuze. Sorry bro, real sorry. Din cati oameni cunosc, tu iesi deasupra gramezii cu trei capete si vreo doua coate.

Als. Alex Leo Serban. Cu asemenea nume, dac-ar fi trait la tara, si-ar fi facut de treaba cu vecinii prin papusoi. Dar nu...nicidecum, el nu e de la tara, el n-are nimic a face cu sexul rural, asa ca toate jignirile mele au fost pe langa. Als. Un modern a carui emisiune poate ca nu este tocmai necesara, si poate ca nu ar fi nimeni chiar ruinat daca ar disparea de-odata de pe acel post pe care e. Dar ce nu am realizat eu in tot acest timp este ca mica emisiune pur si simplu nu-l poate contine pe Als. Nu-i poti cere unui orasean ca el sa fie coerent in 40 de minute, nu poti impune unui realizator de ceva, orice, sa realizeze neaparat ceva, orice, pentru ca atunci n-ar mai fi un proces de sine statator. Alex. Leo. Serban. Nu te-am inteles, insa tu intotdeauna mi-ai raspuns prompt. M-ai pus la locul meu de fiecare data. Mii de scuze, si sa stii ca totul ar fi putut continua la fel de frumos, insa am sa vars daca mai fac o singura gluma despre poponari grasi care se bataie pe sticla.

Mala. Cu tine poveste e trista, aveam un hamster acum niste ani, si ii facusem un halat de baie. Cum a pomenit cineva de tine si halatul tau, mi-au revenit imagini cu amicul meu blanos, si o pofta masturbatorie aproape de nestavilit m-a curpins. Din pacate erau niste amici in vizita, unii care n-ar fi inteles toata povestioara cu hamsterul. Intelegi tu Mala, cat de frustrant putea sa fie, si totul numai din cauza ta. Ce, nu puteai sa iesi si tu goala din dus, il fericeai pe respectiv si eu nu mai auzeam nimic de halate de baie. Insa acum scuze, scuze, scuze, ai fost doar o victima trotuaristica aflata in calea poftelor mele. Scuze.

Altcineva? Ah da, prietenei lui Nae. Sorry bro, a fost cold ce am facut, cold de tot. Nu se cuvine, relatiile astea de lunga durata, respectul se scurge incet incet, si intr-o buna zi te trezesti gandindu-te la papagalul vecinei in timp ce jumatatea ta te-a legat strasnic de fotoliu si unge un dildo voluminos cu sirop de artar. Iar eu nu am facut decat sa grabesc procesul furand un pic din lumina imaginii lui Nae. Oricum Nae e cea mai sexy. Mii de scuze si capsuni.

Daca m-ati putea vedea. Am capul atat de plecat ca scriu cu bratele peste urechi. Oricum, parca am pulpa dreapta mai groasa ca cea stanga, si imi pare rau.

Pitbull 22 Dec 2005 01:02

'Ai!?... :huh:

raptor 22 Dec 2005 09:59

. :lol: spatiul virtual...the final frontiera a penibilului.

Cinemania 22 Dec 2005 12:57

declaratie de...

KORBEN 22 Dec 2005 17:33

daca existenta lu e.n s-ar fi limitat la postat "i know vin diesel" individu ar fi fost o persoana minunata
din pacate...

st3fan 22 Dec 2005 18:35

Cat de puternic este spiritul Craciunului.

Gaandalf 22 Dec 2005 21:46

en intinde masa "de craciun" si unii chiar mananca

Nae 27 Dec 2005 04:49

mersi bro... craciunul e un timp frumos, unde scuzele se accepta.
take care.

Alex Leo Serban 27 Dec 2005 09:40

yuk!
this is even worse than being insulted... it makes me puke :sick:
i think one shouldn't mind the feeble-minded...
BUT: can anyone tell the dimwit i am NOT fat!?
nightwane is fat.
piedone is fat.
fatty was fat.

i am evenly well-shaped. 8)

Essor Nougier 28 Dec 2005 01:39

Allright already.

I get it.

You're in great shape for a fat-ass. And you seem to be puking your way to slimmer shores.

I admire that.

Nightwane 28 Dec 2005 10:24

Originally Posted by Alex Leo Serban:

BUT: can anyone tell the dimwit i am NOT fat!?
nightwane is fat.
piedone is fat.
fatty was fat.

i am evenly well-shaped. 8)

tu ai doar putza mica.

Alex Leo Serban 30 Dec 2005 08:39

da ce, mi-ai masurat-o tu sa vezi cit e?
asculta aici-sha: e mica pin se face mare...
in timp ce-a ta, kiar si cind se face mare, o pierzi prin all that fat :((

Nightwane 30 Dec 2005 15:58

Originally Posted by Alex Leo Serban:

da ce, mi-ai masurat-o tu sa vezi cit e?
asculta aici-sha: e mica pin se face mare...
in timp ce-a ta, kiar si cind se face mare, o pierzi prin all that fat :((

eu chit ca am grasime si burta, tot mi-o vad fara sa ma chinui.
ma intreb de ce ai ochelari? ca sa ti-o vezi?

Pitbull 30 Dec 2005 17:35

Sunteti intolerabil, inadmisibil, incalificabil si indicibil de off-tppic.
Colo sus scrie: "Este vorba despre scuze."
De ce nu faceti voi un topic: "Este vorba despre pute si burte...", ää, "...despre puti si burti"... adicä... UN TOPIC, acolo!

Nightwane 30 Dec 2005 18:58

@ALS: acum am observat smiley-ul intristat. Te dai cumva la mine?
I mean..i know that i have that effect on women, men, animals, objects and queens da' nici chiar asa, nebuno!

Pitbull 30 Dec 2005 19:05

Je vorbesque, je aoude... :((
(":((" = NU, nu mä donez la tine, nesimtire grasä si roz cu fundulizde blö, c-am vrut sä bem si noi o bere si ne-ai tratat färä manerä, huo!)

Nightwane 30 Dec 2005 19:11

Originally Posted by Pitbull:

Je vorbesque, je aoude... :((
(":((" = NU, nu mä donez la tine, nesimtire grasä si roz cu fundulizde blö, c-am vrut sä bem si noi o bere si ne-ai tratat färä manerä, huo!)

nu tu, fa! :P vorbeam despre cri(p)ticu' de arta.

Pitbull 30 Dec 2005 19:14

Asa, acuma mai fä-mä si prost! Cân' t-oi fuce una, îzcântä dintii tricoloru'! :x

Nightwane 30 Dec 2005 19:17

ha! Nici nu stiu imnu' Rromaniei!

Pitbull 30 Dec 2005 19:22

Boule! Tricoloru' era imnu' Rromâniei pe vremea lu' Ceascä, ar trebui sä stii, cä doar ai fäcut parte din "Casa Creatorilor" de tristä amintire!
Acum avem HALTU', bä Alzheimer! Ia d-acilea:
http://www.220.ro/stuff/Fruncea_tari...fara_numar.htm

P.S. Cine vrea sä comenteze monstruozitatea asta, poate s-o facä on-topic la "Copy-paste-uri, dadaisme, aberatii". Am postat-o si-acolo. Zici cä nu-i adevärat!

All times are GMT +2. The time now is 04:32.