![]() |
a bon entendeur, salut! this is weeiird. :huh: a bon entendeur, salut!
|
Umm... Nu stiu ce sa zic. Du-te la cafenea... cred...
|
it's called go homeLess! (damn, you uncultured pack)
|
i guess it's rather stop drinkin....
|
Asa vorbiti si cu alde ma-ta? Nae dintre coaie, analfabetule, te-ai gasit sa fii spiritual cu o nefericita. Si tu, Bulumacule, filozofard de trei lei, te grabesti sa etichetezi niste oameni prin prisma orizontului tau strimt.
|
of doamne, ce-am mai ras!
Matei - iute ca un... ardei. dar, vorba ceea, unde da el - creste. apropos, Nae nu mi se pare "analfabet". a avut niste judecati cursive dsp unele filme. oricum, evolueaza. problema lui e ca e situat la interferenta mai multor culturi (germana, ceha, romana...) si n-are un program riguros de inaintare spre normalitate si performanta culturala. e in plina fermentatie. uneori se lasa furat prea mult de oltenisme, de gargara si miasme, care nu i se potrivesc. (...) |
:) ... cred ca topicul asta trebuia sa stea la cinematografia romaneasca, nu?
|
Originally Posted by herbert:
mersi draga herberte. frumos... mi-a pacut. bai abrache, du-te mah in UNATC-ul ma-ti, si fah tu filmele tale geniale la care te uiti pe comp acasa cu pietenii, si te crezi de mult kubrick, jarmusch sau wkw. hai marsh, ca din pantelimon nu iesi.... |
Originally Posted by Nae:
Bã, eºti analfabet. |
Originally Posted by Ambra Blu:
yah-ma dintre orizontul bucilor :P ca umeuru se pierde in aroganta si showoffness °° damn i looove the bubbles °° stii cum e... regisseur fara umeur a ca pul°a fara coa°e :lol: |
damn, i hate using them bad wordz :sick:
|
Originally Posted by Bulumulu:
Huh? Isteþilã, îmi repet invitaþia: lãsaþi-o pe TAMARAINSA în pace. Vreþi sã fiþi spirituali, încercaþi la bisericã sau jucaþi-vã de-a sfîntu duh cu propriile mame. |
vad k you still don't kinda get the point°
io n-am nimika cu tamaracapslockwhatsoever, wtf? a jock is a jock, asymetric humor makes it a mock... spiritual inability, not no say incompetence or lack of humor din partea cititorului is reason for this asymetry... i rest my case... °i have overseen the part with concerning parts of my family |
Nu-þi înþeleg glumele pentru cã abundã în k,k,k-uri ºi, deºi le serveºti cu glugã, eu tot cãcatt cu moþ le zic. TAMARAINSA este cum este ºi mi se pare aiurea sã faceþi glumiþe pe seama ei. Alege-þi pe oricine altcineva pentru reglare de tir. |
adept al egalitatiiii, nu ma voi conforma apelului la selectie. even you - can be president of the USA :happy:
|
Rebel de cap plus pajurã. |
All times are GMT +2. The time now is 17:43. |