![]() |
Regrets
Realizez, de cand apare la fiecare ultim mesaj, din fiecare topic, de la fiecare calculator, din fiecare casa, ca astazi este prima zi de toamna. 1 septembrie.
Si toamna, sometimes I'm feeling blue... Si vorba cantecului asha de frumos cantat de naecaranfil in filantropica, "Regrets, I have a few............................... 1. regret enorm ca nu mai am 18 ani, sa dau si io in toamna asta la atefe, sau cum i-o zice; chiar daca nu as fi invatat, poate-o bungheam pe ici pe colo; 2. regret ca nu mi-am facut timp sa vad mai multe filme, sa citesc mai multe carti... You?? |
I know the feeling
(am incarcat feelingul) |
Originally Posted by Mala Portugal:
"feeling-ul" tau nush d c nu mi se incarca :P cat despre regrete ..cel mai sanatos e not to have any je ne regrete rien :shock: |
Draga Lia u should go out some more... friendly advice
|
Jey, your're right. But, no time for this. See, another regret.. :((
|
@Liia
Exista niste gaini f. f. mici, bibilici parca le spune ... |
Originally Posted by fitzcarraldo:
si marmota :sleep: ......................... |
regrete, flashbackuri anonime care te bantuie
POATE daca as fi.. prostii.,... cum am auzit io - daca te uiti in viitor si in trecut in acelasi timp stagnezi in prezent. daca te uiti doar in trecut devii o amintire |
acum regret ca multe din subiecte coboara de pe prima pagina pe pagina a2a, de pe a2a pe a3a si tot asa...si n-am sa le mai vad decat cautandu-le, cu greu...but, I can put them back anytime; so this is not an everlasting regret... :D
|
All times are GMT +2. The time now is 18:50. |