![]() |
Coolest cartoon character - MOVIES
Care sunt dupa parerea voastre acele personaje animate din filme care sunt mult prea cool?
Inteligent, amuzant, kicks a lot of ass... orice intra in definitia voastra pentru cool. In cazul meu este - The Genie, din Alladin, o combinatie reusita intre animatie si personalitatea lui Robin Williams - Diego din "Road to El Dorado" - Puss in boots din you know what :) - Jessica Rabbit :) - Pinguinii din "Madagascar" And I'll think some more. |
too cool for school mi s-a parut mr. incredible, cel putin in primele 10 minute din the incredibles cu al sau "i still have time"
din putinele anime-uri pe care le-am vazut (mostly miyazaki) howl e cu siguranta cool. poate si ashitaka. |
Bugs Bunny si Daffy Duck din serial dar aici fiind vorba de filme as zice de "Looney Toones Back in Action"...
Mr. Incredible tre sa il repet si eu...super tare...si din acelasi film chiar si Edna "E" Mode (vocea...cea a lui Brad Bird ... regizorul...lol) e amuzanta Baba din Spirited Away... |
Moshul-ninja din "ninja scroll", daca stie cineva despre ce e vorba. Si batranele triplettes de belleville.
|
pai pinguinii din madagascar ar fi...
squirtle din finding nemo .... si veverita din ice age ..nu-mi amintesc cum se numea :) |
Originally Posted by Amaua:
|
Actually, it was Scrat. :)
|
si Robin Williams as Fender - deliciu ... :P
|
Originally Posted by Lady_Skar:
oh...la cate replici avea nici nu m-am gandit ca ii da si un nume...dar da...ai dreptate...era Scrat :) |
mda... merci amandurora ca mi-ati reamintit :)
|
i-au pus un nume pt ca sunt scurt-metraje cu el..."Scrat gone nutty"
|
Originally Posted by Sméagol-Gollum:
|
indiscutabil- pantera roz
|
@ Korben: :oops:
Indiscutabil: Stewie Griffin |
@nightwane :x
ba pardon pana la nazistu ala mic si mucos ar mai fi in ordine si SUB pantera roz: 1 bender 2 brian (dak tot e musai sa fie cineva din fg in top3) 3 2 stoopid dogz (ala mare) |
@KORBEN :shock:
1. Stewie 2. Brian 3. TOTORO 4. Nausicaa |
Daca a vazut careva ed ed n eddy plank e cel mai tare
|
Si eu as fi de acord cu veverita din Ice Age; dar daca ar fi fost : what's the coolest character from Cartoon Network l-as fi nominalizat definetly pe "Samurai Jack".
|
Lupin III
Spike a.k.a. Cowboy Bebop |
lumiere din beauty and the beast
|
All times are GMT +2. The time now is 01:44. |