![]() |
Trailer, clips, tv spots si toate cele ...
Brothers Grimm - Mona Belucci in rest parca Matt Damon si Heath Ledger intr-un film gen Van Helsing ...
The New World - a.k.a Pocahantas - The Movie |
le-am vazut si eu acuma. pe brothers grimm il astept de vreo doi ani da' a tot fost pushed back cu data de lansare. filmu' arata ok, nu pare sa aiba cine stie ce poveste dar cum mai toate ale lui gilliam sunt misto, nu vad de ce n-ar fi si asta. mi-a placut faza cu "and a fine wife she shall be"
traileru' la ultimul mallick nu prea are multe in afara de pretty pictures. |
Night Watch Cine stie mai multe despre filmu' asta? O sa apara si la noi in Romania?
|
vezi ca e si un topic despre el la "vreau sa stiu"
|
Daca The New World va fi un Mallick in stilul recent-vezi Thin Red Line va fi un film plin de taceri semnificative, lung, atragator vizual, lung si poate problematizant....a cred ca am uitat lung :lol: . Acum lasand gluma la o parte cred ca daca o da putin in "problema celuilalt" ca procedeu stilistic si de constructie si daca pastreaza dialogul si timpii la minim poate fi un film interesant, chiar touching pe alocuri :D
|
V for Vendetta - nimic superlativ, nimic energizant ... simplu, deci OK.
A Sound Of Thunder - varza cu carne ... Aeon Flux - Featurette - nici teaser nu se poate numi... ;) |
Mirror Mask - wow! :shock: aduce a Salvador Dali ...
|
DOOM Sper sa nu fie o dezamagire ca celalalte filme inspirate din jocuri.
|
Originally Posted by GhitzaCartitza:
Seamana destul de mult cu Resident Evil sau Alien. Cred ca o sa-mi placa filmul asta. :happy: |
e si impresia mea...are ceva din Resident Evil, iar monstrul pare inspirat din mai celebrul Alien, doar ca are mai multi ochi :D
distributia imi cam pute... nu cred ca va rupe gura targului...va fi, cel mai probabil, un nou film de actiune marca Bartkowiak |
Originally Posted by Cinemania:
Adevarul e ca actorii nu sunt prea cunoscuti(dar totusi am vazut unul care a jucat in LotR si Riddick.........dupa fata il sti dar dupa nume ba :P ). Dar nu distributia conteaza ci altceva........ ;) |
@tornado_x
ba conteaza si distributia, ca doar n-oi urmari doar efectele...sunt importanti actorii, mai ales intr-un film de actiune...una e sa vezi un film cu Chuck Norris si alta e sa vezi unul cu Jet Li |
Ghost RIDER, LORD OF WAR & STEALTH ....
* la Ghost Rider va trebuie Quick Time 7 - cat despre trailer ma abtin de la comentarii * Lord OF War e pe Yahoo si se vede infect - ok ... * la Stealth am vazut deja prea mult
stiti ce lipseste din Doom ? O inteligenta artificiala care sa le ingreuneze supravietuirea/evadarea de pe Marte ... :sick: asta o sa fie film de marti 04 am. :sleep: |
The greatest game ever played daca este asemanator celor 3 atunci sigur va fi un succes.
|
Originally Posted by Sméagol-Gollum:
|
:lol: :lol: :lol: ce ai cu filmele astea? dc nu iti plac?
|
Originally Posted by Sméagol-Gollum:
|
Chicken Little
:w00t: War of the Worlds intr-o noua prezentare. Very funny :D ! |
The Exorcism Of Emily Rose The Chronicles Of Narnia Featurette - The Story |
RIZE
This is what I'm talking about 8) !!!! Domino. O femeie devine din model, vanator de recompense. Asta trebuie neaparat sa vad. Mai ales ca este o poveste adevarata. BloodRayne Spre surprinderea mea chiar s-ar putea sa fie ceva de capul lui. N-am jucat jocul, dar filmul sigur o sa-l vad. Macar pentru Kristanna Loken :love: . (Cautati trailerul pe la mijlocul paginii. Se da "Save target as" si se salveaza pe comp. ca arhiva, deci trebuie dezarhivat.) |
All times are GMT +2. The time now is 23:03. |