Cinemagia Forum

Cinemagia Forum (https://www.cinemagia.ro/forum/index.php)
-   Cafenea (https://www.cinemagia.ro/forum/forumdisplay.php?f=233)
-   -   Say something nice about the person above you (https://www.cinemagia.ro/forum/showthread.php?t=86674)

Lady_Skar 09 Jul 2005 10:20

Say something nice about the person above you

M-am saturat de toata antipatia de pe forumul asta. Can't we all just go along. Asa ca am inceput acest thread.
Postati si spuneti ceva pozitiv despre persoana care a postat inaintea voastra. Nu trebuie sa fie ceva nemaipomenit gen "E asa destept, I wanna have his baby", poate sa fie un lucru mic : "Face clatite bune" de ex. Nici nu trebuie sa fie adevarat. Daca nu cunoasteti persoana de dinaintea voastra, inventati ceva. Folositi-va imaginatia. Just keep it positive!
Ii rog pe Longshot si pe Emanuel sa stearga orice post care apare aici si are contotatii negative (insulte, bataie de joc, etc).
And I'm sure there will be plenty. :D

Airlight 09 Jul 2005 11:59

nice :D

youre a cute fangirl w/ good ideas.

Pitbull 09 Jul 2005 12:06

Lady_Skar is a Lady who has a Skar. E asa de desteaptä, I wanna have her baby... (oops - adicä viceversa!). Si face niste clätite... mamma mia! :P
A, si încä ceva: e fatä de viatä, are conversatie marfä, si-i pasionatä dupä a noua artä: benzile desenate! Si dä bine-n poze, mai ales când stä între Pitbull si Obvious si se uitä printre degetele puse-n formä de O (de la O.K.).

Pitbull 09 Jul 2005 12:10

Na cä cât am scris, s-a-nfipt Airlight la-nghesuialä, si-acuma nu se mai potcoveste! :huh:
Adicä tocmai Airlight, care-i luminos ca aerul din jurul fläcärii de la lumânare, care are-un website marfä pentru a sa firmä marfä, care converseazä haios pe yahoo si e loial cu prietenii stiu de ce. :)

Pitbull 09 Jul 2005 12:13

Stai, cä iar nu-i bine... Cä the person above nu mai e Airlight, ci Pitbull, de care nu gäsesc ceva nice de zis, nici sä dau cu tunu'! :x

Nightwane 09 Jul 2005 14:22

Pitbull - or should i say Fritzbull? :D Nu stiu cum face clatite...nu stiu daca face clatite da' he's an o.k. guy/girl care mi-a citit porcariile (you know what ;) ) deci e un martir very entertaining. Ok... cainele de paza al forumului? :D

Mala Portugal 09 Jul 2005 14:51

Hms, ceva dragut despre cel de deasupra ... well privind de jos in sus spre fustita lui Nightwane , i must say : nice tanga man.

Nightwane 09 Jul 2005 14:52

Oh thank you Mala. Thanks for letting me borrow it. BTW: Nice sarmala, Mala .

Mala Portugal 09 Jul 2005 15:00

Originally Posted by Nightwane:

Oh thank you Mala. Thanks for letting me borrow it.

Any time dear (chiar daca ii cam largesti)

Nightwane 09 Jul 2005 15:04

Ii poti folosi pe post de parashuta dup-aia...sau prelata pentru masina... Uhm..hai ca umplem topic-ul de abureli tanga-istice :D

ogto 09 Jul 2005 15:55

^ looks great with a hitler moustache 8)

nume 10 Jul 2005 04:46

Pe scurt :

1)Pitbull (cu toate ca ma scoate uneori din sarite (e prea pasnic, cred ca trebuie sa ne batem));
2)Nae - Baieti buni;
3)Nighwane - noroc ca incerc sa-l cunosc;
4)Alex 2 - super gagica - :oops: ;
5)Ambra - comentam dupa weekend-ul viitor ;
6)Minrep - bolnav de normalitate.

(and then nume gives us si nick-urile a doua persoane mai putin apreciate de el, pe care nu le las aici la rugamintea lui lady_skar. oricum cu totii ii stim pe respectivii - mod)

Pitbull 10 Jul 2005 12:37

Nume e un dur virtual si un dulce real, cu care tare-i bine sä stai la un vin. Nu te mai dai dus!

Da' uite cä el a aplicat mai liber regula propusä de Lady_Skar (care ne cerea sä spunem ceva nice strict about persoana de above), asa c-am stat si m-am gândit. Dacä nu vä e cu supärare, ca sä iasä jocul mai frumos, sä aibä si reguli dar nici sä nu ne strângä de fudulii, propun sä-l jucäm asa:

1) Oricine vine sä spunä, OBLIGATORIU, something drägut despre the person from deasupra.
2) Dacä vrea, poate sä spunä suavitäti si about persoaneLE de si mai above.
3) Sä nu spunä nimic despre alti forumisti scumpi sufletelului säu (dar absenti din topic), cä prafu' se-alege de joc. Iese doar o orgie de tämâiere CineMagistä generalä.
4) Sä nu zicä nimic naspa de nimeni (vezi ce-a zis si Lady_Skar), iar Emi sau Leonard sä edit-out färä comentarii asemenea abateri.
5) Nimeni sä nu posteze aici de mai multe ori, cä-nseamnä cä vrea sä fie mereu pe ultimul loc, la rând pentru pupäciuni.

(Evident, asta-nseamnä cä actualul meu post e or-conkur. Asa cä, urmätorule: nu mä tzuca pe obräjor pe mine, ci pe Nume, si pe urmä zi si de altii de mai sus dacä vrei.)

Lady_Skar 10 Jul 2005 12:51

Nume are un nick usor de retinut. ;)

Gaandalf 10 Jul 2005 13:47

lady s - defining cute
nightwane - loveable
pitbull - expert
nume - full of surprises

GhitzaCartitza 10 Jul 2005 18:25

Lady_Skar :love: . Un buchet mare de flori virtual pentru ca este o fata frumoasa, desteapta si care il iubeste pe Batman.
Pitbull este nenea cu experienta si care are mereu dreptate.
Nightwane merita incurajari pentru ca da bacul. Bafta ;) !
Mala Portugal really really nice... but you can handle it !?!
ogto are "Gandhi's Big Gun"
nume este cel care spune ce gandeste si bine face. E BAIAT BUN! Stie el de ce 8) . Respectele mele.
Gaandalf profesorul de FANATIC.

nume 10 Jul 2005 18:59

Originally Posted by GhitzaCartitza:

nume este cel care spune ce gandeste si bine face..

Asta sa stii ca asa e. Si pentru toti dusmanii mei :

"Multa lume ma invidiaza, mor de necaz ca duc viata frumoasa,
Of, of, of dusmanii mei.... sunt ca niste mielushei,
Nu pot sa le dau capul meu, nici mintea mea, norocul meu, nici cazul meu,
Of dusmanilor, ce n-ati da voi ca sa mor"

"Beau zi de zi de bucurie"

Nae 10 Jul 2005 20:58

nume... un baiat cu picioarele pe panant, cu minte in cap, si cu o caldura umana foarte mare. un bun prieten care stie de gluma, care intelege omu' atunci cand trebuie, si care stie ce-n-semna sa bei la 11 dimineata 3 beri pe burta goala...

Pitbull... un mosulet simpatic, cu multe in cap, cam pisalog din cand in cand, dar care in rest poate discuta despre orice tema, fara sa intra in aratura rau. un companion de baza care preia cu mare placere responsabilitatea. un om foarte social si plin de idei.

Nightwane... wtf? nick-ul lui nu zice nimic despre persoana asta, ursuletul asta mic si roz, dragut, simpatic si plin de umor. inafara ca se uita la toate tampeniile care au de a face cu morti care umbla, el este absolut uman si prietenos... o placere sa-l ca amic. (si scrie script-uri bizzare dar bune)

MinRep... great guy. cultura generala multa, muzica buna, si discutii bune... un om pe care il respect.

Airlight... just keep on being just like this...i like you this way.

cam asta e strictul necesar.

Nightwane 10 Jul 2005 21:11

here goes: (nu conteaza ordinea)

Gandalf Well...we go way back si ne-avem bine de tot. LOTR-freak da' asta e. You can't kill them all :)

nume: si p-asta-l stiu de ceva vreme. cu el am pus pariul legat de Orient Express. He's a good guy desi pe forum se cam ia in gura cu multi numa cu mine nu :)

Pitbull : cum am zis, cainele de paza al forumului. Un fel de "tatuca" sfatos si bine intentionat.

Nae: Sunt onorat sa cunosc un astfel de om. He knows his shit!

Benny: Worthy of individuality. Moderatoru' care da cu sapa-n cap intr-un mod placut si util. Points of view destul de bune (i se urca la cap dup-aia :P)

Ogto : Ne-am certat si injurat ca la gura cortului da' lucrurile s-au calmat. Persoana creativa in ceea ce priveste camp-ul. ;)

Airlight : cea mai noua aditie pe lista mea de id-uri de yahoo. Well, needless to say, he's great si criticile lui sunt constructive. Now, what's film? ;)

Korben : Korben e Korben. No comment needed. :D

LAdy Skar : Wonder Woman! forumista extraordinaire.

Sorry dac-am uitat pe cineva.

silver_boy 11 Jul 2005 01:20

Boierul Paleologu spune undeva ca generozitatea e atributul ultim al inteligentei.Trebuie sa traiesti niscaiva lucruri, sa citesti despre altele si sa le vezi "intrupate" ca sa intelegi ca Aristocratii(aia adevarati care au trait si fatza si reversul lucrurilor) stiu ei ce stiu...
Profit de topic sa-i multumesc unui forumist pentru ca, intr-o zi insorita, apoi in alta ploioasa, semn ca gestul lui nu a fost vremelnic -:) a plecat din timpul slujbei sa ajute un necunoscut,raspunzand in prealabil cu credite consumate biip-urilor mele scotziene si ajutandu-ma in cel mai balcanic mod cu putinta sa trec de cerberii care strajuiau imperiul viselor.
Un gest dizenteresat,simplu, fara orice fel de emfaza pentru care-i sunt profund recunoscator.
Ca pe forum e nu stiu cum ,ca unele dispute nu i le inteleg si impartasesc, ca polemizeaza, ca e mai "acid", mai caustic, ca e controversat, asta face parte, in fond, din personalitatea lui.Pentru ca, spre deosebire de unii, chiar are una.
Multumesc de asemenea celorlati forumisti mai vechi si mai noi de la care am avut si am constant cate ceva nou de invatat.

All times are GMT +2. The time now is 06:10.