Cinemagia Forum

Cinemagia Forum (https://www.cinemagia.ro/forum/index.php)
-   Cinematografia romaneasca (https://www.cinemagia.ro/forum/forumdisplay.php?f=229)
-   -   Un gest nobil (https://www.cinemagia.ro/forum/showthread.php?t=86547)

BeNnY 15 Jun 2005 22:41

Un gest nobil

Plictisindu-ma mi-am facut cont pe IMDB si am inceput sa ma uit pe la filmele romanesti si am vazut ca au gen 10-50 de voturi. Ceea ce e de rahat. Mai ales la filme gen Moartea Domnului Lazarescu. Deci va sugerez sa va miscati mouse-urile si sa va inregistrati & sa votati macar Moartea Domnului Lazarescu, statisticile sunt triste: http://imdb.com/Sections/Countries/Romania/total-votes . Cele mai multe voturi 762 si dupa aia 288. Gen sa cream un precedent.

Cand ati terminat, postati aici si va punem o steluta-n frunte si va dam o coronita. Mersi

Pitbull 16 Jun 2005 00:03

EXCELENTA IDEE!!! :)
Hai, bäieti, cu frontul spre IMDB, în coloanä pe douä rânduri, ADUNAREA! Inainteee....... 'ARSH!!!!!
Si pentru cä pe-acolo mai sunt si alte filme românesti, dupä ce-i facem dreptate lu' dom' Puiu, sä ne mai ocupäm si de ceilalti confrati, cä doar n-o sä murim cu conturile-n brate!
De fapt, putem sä luäm cu asalt IMDB si sä le-arätäm noi lor cine-i CineMagia! ;)

BeNnY 16 Jun 2005 00:24

Ca sa va usurez munca:

Moartea Domnului Lazarescu
Filantropica
Occident
Marfa si Banii
Un cartus de kent si un pachet de cafea
Poveste la scara 'C'

gionloc 16 Jun 2005 01:20

cum nu exista posibilitatea de a vota cu zecimale, am tot rotunjut si iaca ce-am impartit:

Occident si Un cartus de Kent - 10 (*) (*) (*) (*)
Filantropica (*) (*) si Moartea domnului Lazarescu - 9 (*) (*) (*)
Marfa si banii - 8 (*) (*)
Povestea nu am vazut-o.

Pitbull 16 Jun 2005 01:25

Eeee-te, cucu-bambus! :(
Tu VOTEAZA acolo! Ce dacä nu le-ai väzut? Crezi cä äia de pe IMDB ti-au tinut evidenta? Când Patria ne cheamä sub drapel, noi votäm, nu vizionäm!

Leonard 16 Jun 2005 03:47

mai adaug:
Mihai si Cristina
Asphalt Tango
E pericoloso sporgersi
Balanta

europe_east 16 Jun 2005 05:12

votat, sa traiti.

nume 16 Jun 2005 07:26

1.N-am vazut, nu votez.
2. (*) cu mari dubii
3. (*) (*) (*)
4. - ntz
5. -
6. 1/2 (*)
Astept alte titluri, astea nu m-au convins. Zilele astea o sa caut si eu ceva Filme romanesti.
Cin. ro. e in continuare caracterizata de gesturi nobile si pomeni.
p.s.
Trebuia deschis la film romanesc, nu la film in general.

Denis_stelistu 16 Jun 2005 09:21

Am votat si eu primele patru filme care le-am vazut.Le-am dat la primele doua 10 si la ultimele 9.Stateau bine acolo filmele:9,0 sau 8,0 sau 8,6 :o

Nightwane 16 Jun 2005 11:00

nu votez nimic ca n-am vazut nici unul din filemele alea (cel putin nu in totalitate :P)

emanuel 16 Jun 2005 15:04

Intrat. Votat. Buna idee!

Pitbull 16 Jun 2005 15:34

Originally Posted by nume:

Zilele astea o sa caut si eu ceva Filme romanesti.

Neapärat. Am cäutat si eu putin azi-noapte, da' când am väzut ce aiureli erau pe-acolo (Vitanidis, Mironescu, Drägan), mi s-a acrit.

Cin. ro. e in continuare caracterizata de gesturi nobile si pomeni.p.s.

Trist dar adevärat. E, hai mäcar pomana asta sä i-o däm, cäci Dumnezeu ne va înapoia înmiit.

Trebuia deschis la film romanesc, nu la film in general.

Chiar. BeNnY, împinge-l la mine, cä tot nu se mai întämplä mare lucru pe-acolo, de-o vreme-ncoace. Tu, aici, nu-ti mai vezi capul de treburi, iar eu somez...

emanuel 16 Jun 2005 16:06

Initial l-am mutat la Cinematografia romaneasca, dar l-am adus inapoi la rugamintea lui BeNnY.
Am hotarat sa-l mai las aici o saptamana, ca sa-l vada lumea, dupa care il trimitem pe "ograda ta".

BeNnY 16 Jun 2005 16:21

L-am pus aici pentru ca era gen anunt. La film in general intra toata lumea (cred). Da, dupa aia puteti sa-l trimiteti in ograda lui.

Pitbull 16 Jun 2005 16:47

OK, e foarte bine asa.

MinRep 16 Jun 2005 18:24

Mda, ocazional mai votez cu cate un film romanesc pe imdb... E drept, n-am mai facut-o de ceva timp, asa ca "Moartea..." ia un 9 din partea mea...

Beau geste :P

Later edit: pana la urma i-am pus 10, fiindca media era 9.1 si mi se rupea inima (si mi se umfla stomacul) daca i-ar fi scazut.

nume 16 Jun 2005 19:49

Eu nu numai ca le notam dar mai bagam si la user comment. Asta cu mult inaintea aparitiei acestui topic. La Daneliuc am imbunatit filmografia si am dat niste linkuri, nu stiu daca linkurile au aparut pt. ca nu am mai verificat. In orice caz erau trimiteri la paginile personale de web ale regizorului.

notorious 17 Jun 2005 13:52

ce ziceti sa votam filmele lui serji ? :lol:

Pitbull 17 Jun 2005 18:15

Cate-GORIC! (Bose cätre Nichitus, Scärile I.A.T.C.-ului, 1981).
Bäi, ia atentiune! Zece useri ne facem fiecare, si ne punem pe votat ca pentru F.S.N./F.D.S.N./P.D.S.R./P.S.D./E.T.C.! Uite, luati aminte:
[email protected]
[email protected]
[email protected]
[email protected]
[email protected]
(pentru cä-n "Un comisar acuzä" îl chema Petre, iar în "Revansa", Tudor)
[email protected]
[email protected]
[email protected]
[email protected]
[email protected]
[email protected]
[email protected]
[email protected]
[email protected]
[email protected]
...etc.
Ati prins ideea, nu? Hai, executarea!

notorious 17 Jun 2005 21:47

:lol: x 1000

All times are GMT +2. The time now is 18:30.