![]() |
Sin City - must see
salutare.
Chiar ma gandeam ca anu asta am fost si vom fi, invadati de super filme. Comparand cu anii trecuti, anu asta vin super filme, printre care un super film numit SIN CITY. Nu stiam despre ce e vorba, si totusi am cumparat bilet ca sa-l vad, iar cand am vazut ca e regizat (o parte din el) de Q.T. am zis ca acolo o sa mor. Filmu este alb negru, pe alocuri mai apare cate o culoare la o rokie sau o masina. De fapt, este luat dupa un comic book sau cam asha ceva. Filmul m-a suprins foarte tare, in sensul bun. Kiar am vazut ceva care nu mai vazusem ceva de genu asta pana acum. O sa vedeti ca in timpu filmului o sa va ganditi la Max Payne sau The Punisher. Cunoscatorii stiu de ce!!! Anyway, este un must see this summer!!!! so, don't miss it! |
i-auziti domnu' Serban :)
cica viata curge intotdeauna inainte. |
la cannes, filmul a avut parte de
:hmm: :hmm: :hmm: :hmm: :hmm: :hmm: in cotatiile criticilor acreditati; mai adaug si eu una: :hmm: PS si ma gindesc: or fi stiind si ei ceva, la cite filme au vazut la viata lor! nu mai cad pe spate chiar asa, cu una, cu doua... cit priveste chestia cu 'viata curge intotdeauna inainte' - f. adevarat; dar nu intotdeauna in directia buna ;) |
errare humanum... (chiar si cind esti critic acreditat)
|
Nici macar nu ruleaza la noi,in cinematografe,dar nu stiu daca va fi acceptat de catre moderatori.A mai fost un subiect,pe care l-au blocat la cateva zile. :huh: :(
|
Mircius, tu sigur ai vazut filmul la noi in tara? Nu de alta, dar nu aveai cum, are premiera in Romania prin septembrie...
|
Originally Posted by emanuel:
Nu, nu l-am vazut la noi in tara. Nu am ashteptat pana in septembrie. :P L-am vazut in Copenhaga, pacat ca am fost cu cateva zile inaintea premierei Mr & Ms. Smith. :( Oricum, nu am mai vazut un film asha bun de multa vreme. Ceva diferit in peisaj. 8) |
la noi d c vine asha de tarziu? La fel si Mr & Ms Smith? dupa 2 premiere mondiale, acu iar tre' sa ashteptam 15000 de luni pan' sa apara si pe la noi?
:(( |
Rabdare frate,nu mai plange atata.O sa-le vina randul.
|
Vin tarziu la noi pentru ca vara in Romania nu este o perioada buna pentru lansari de film.
Cele mai tari filme intra in septembrie, cand vine lumea din vacante si incepe iar sa se duca la cinema... |
...dar datorita unui ....... (aici completati voi) s-a inchis.
bou. |
Originally Posted by Denis_stelistu:
|
motivele sint unul singur: unu fara nume, dar cu tupeu & vocabular mai mult 'bula' decit 'voca'... :sick:
|
te lasam pe tine cu vorbele de duh...
|
Originally Posted by Jay:
|
Vorbiti cumva de bENNY? sau cum pana mea isi scrie asta numele? no matter...
Am vazut filmul saptamana trecuta si sunt de acord ca este un "must see", nu am mai vazut asa ceva pana acuma. Chiar daca nu e genul vostru puteti sa il priviti ca pe o curiozitate. Oamenii de la lemnu sfant se mai si plictisesc... |
Ce?
|
o sa revin cu 2 cronici demolatoare din presa franceza: una din 'les inrockuptibles' (ult. nr.), alta din 'positif' (idem).
evident, nu-mi fac iluzii ca i-ar convinge pe fanii inraiti ai comicsului celuloidic (nimic nu i-ar putea convinge, EVER - nici macar o zmeurica bine plasata next year...) dar, intimplator, obiectiile celor 2 publicatii (care altminteri nu se inghit deloc una cu alta!) sint si ale mele ;) ... si nu ne-am vorbit, sa stiti! in rest, sint si eu de acord ca 'sin city' is a must see: e o mostra de "ASA NU'! :lol: |
hai, revino-ti
|
c ma amuza astia ca voi care daca nu a avut un film succes la cannes nu va place nici voua...si va dati mari cinefili...daca are zmeura de aur e un film prost...sunteti praf
|
All times are GMT +2. The time now is 23:47. |