![]() |
Retrospectiva TIFF 2005 la Elvira Popescu
Lundi 6 juin
17h30 Le Pont des Arts 20h00 Agnes und seine Brüder / Une Famille Allemande Mardi 7 juin 17h30 : Masjävlar / Retour En Dalécarlie 19h30 : Populärmusik fran Vittula / Musique de Vittula 22h00 : Chi to home / Blood and Bones Mercredi 8 juin 17h30 : Te doy mis ojos / Ne dis rien 20h00 : Les Petits fils Jeudi 9 juin 17h30 : Marebito 19h30 : Kongekabale / King’s Game 22h00 : El Maquinista Vendredi 10 juin 17h30 : 4 20h30 : Moartea Domnului Lazarescu / La Mort de Monsieur Lazarescu Samedi 11 juin 15h00 : Calvaire 17h00 : Mila ot Mars / Mila de Mars 19h00 : Vera Drake 21h30 : Hawaii, Oslo Dimanche 12 juin 15h00 : 37°2 le matin (l’intégrale) 18h30 : Otaku : fils de l’empire du virtuel 20h30 : Diva Lundi 13 juin 17h30 : Saratan 19h30 : Voksne mennesker / Dark Horse 22h00 : Inhyeongsa / The Doll Master Mardi 14 juin 17h30 : Härlig är jorden / Monde de gloire (court-métrage) En Kärlekshistoria / Une histoire d’amour suédoise 20h30 : Någonting har hänt / Quelque chose est arrivé (court-métrage publicitaire de commande) Giliap Mercredi 15 juin 17h30 : Sånger från andra våningen / Chansons du deuxième étage 19h30 : Sivi kamion crvene boje / Le Camion gris de couleur rouge 21h30 : Sang geng / 3 histoires de l’au-del�* Jeudi 16 juin 20h00 : O Fantasma 22h00 : De Grønne slagtere / Les Bouchers verts http://www.culture-france.ro/controller?action=1310 |
Vin chestii slabe. Vedeti 4 (pana la a doua scena cu ea nud, dupa aia nu mai are rost sa stati), Moartea Domnului Lazarescu, Calvarul, 37°2 le matin daca vrei 3 ore de nuditate, Dark Horse, of course, si cam atat.
|
Da, filmele spuse de Benny chiar merita vazute si revazute.
Va asteptam pe toti la Dark Horse, eu cu siguranta mai merg odata. Doar i-am dat premiul, nu? :P |
foaarte misto dark horse.cadrul ala color-perfect plasat.
|
Ah, putine vin... As mai adauga celor amintite de BeNnY si "Masinistul". Daca nu era de un must. Iar din partea mea, neaparat "Cantece de la etajul doi" (daca aveti... nervii pentru asa ceva).
|
Cred ca subiectului asta i-ar sta mai bine la TIFF.
|
happy?
|
nu, nu e 'tot' (cf benny)!
NU RATATI 'giliap' (tot roy andersson) - cel mai frumos, din pdv-ul meu :love: PS si 'les petits fils' e de vazut: simplu, direct, emotionant, very low budget (digital) |
Gilliap e martea viitoare. O sa merg, prea e laudat, si l-am ratat la TIFF.
|
Eu ziceam din ce-am vazut eu. O sa merg si eu la Giliap
|
Eu am vrut sã mã duc luni la O noapte minunatã în split dar au anulat proiecþia de comun acord cu puþinii spectatorii fiindcã au zis cã n-au sosit titrãrile iar filmul e în croatã netitrat nici în englezã. ºtie cineva dacã s-a rezolvat problema?
Aº veni azi la Le petit fils (fiindcã-l recomandã ALª). Mai vine cineva? |
cred ca ajung si eu.vedem cum stam cu finantele si asezarea temporala a cursurilor.la 8;30?
|
am încercat sã le evit la Cluj pe cele care ºtiam cã vor veni la Buc. Totuºi, din cîte am vãzut, recomand Agnes and his brothers (care a fost), Marebito, Moartea... ºi Dark Horse (ºi Machinistul ºi Vera Drake pe care le vãzusem mai demult)
|
Originally Posted by obvious:
|
foarte confuza faza cu Marebito. filmul ala e, pentru mine, incalificabil. ce anume a fost bine stiu, aproape cadru cu cadru, ce a fost lasat neterminat iarasi, insa momentele care mi-au repugnat ca prima reactie (nu din cauza violentei, ci pentru un kitsch pe care il credeam crunt la momentul ala) dupa aia mi-au ramas in minte si incercam sa le justific.
mult cliseu totusi. si recurente de prin alte filme japoneze.liftul, lumina, atmosfere create punct cu punct la fel... noroc ca vine green butchers, ma enervasem rau de tot pentru ca la cluj l-am pierdut. (mesajul 300...finally, a guru.) |
Cum in weekend nu sint in Bucuresti, pe mine ma veti gasi probabil la Dark Horse (luni), Giliap (marti) si Green Butchers (joia viitoare).
|
Originally Posted by Leonard:
corect.merci. |
Din les petits fils am vazut 10 minute din cele 30 state in sala de cinema. Celelalte 20 am dormit, dar se poate sa fi avut legatura ca nu prea dormisem seara trecuta. Oricum, nu prea mi-a placut din ce-mi amintesc eu. Dar dupa ce m-am trezit am plecat.
|
Sper sa ajung si eu macar la 4, Moartea Domnului Lazarescu, Dark Horse si Gilliap. Ne vedem pe acolo.
|
nu vine filmul Asiei Argento? Sa ii fut in gura.
|
All times are GMT +2. The time now is 09:32. |