Cinemagia Forum

Cinemagia Forum (https://www.cinemagia.ro/forum/index.php)
-   Cinematografia romaneasca (https://www.cinemagia.ro/forum/forumdisplay.php?f=229)
-   -   Dragos Bucur (https://www.cinemagia.ro/forum/showthread.php?t=86480)

Blue 03 Jun 2005 14:09

Dragos Bucur

Ce parere aveti despre acest actor!!

nume 03 Jun 2005 16:13

Slab actor. Topicul ar trebui inchis, deja exista la voi despre actori/regizori.

Blanche 03 Jun 2005 16:20

Nu-l inchide.
Exista topic despre Florin Piersic, de exemplu.
De ce n-ar exista si despre Dragos ? Are potential, cand se intampla sa mai si intalneasca un regizor bun e chiar foarte ok, vezi "Marfa si banii" sau "Furia"

Denis_stelistu 03 Jun 2005 18:00

7/10

GhitzaCartitza 03 Jun 2005 20:39

Originally Posted by nume:

Slab actor. Topicul ar trebui inchis.

Nu e slab. Chiar are potential sa faca burtica :lol: . Serios acum. Dintre actorii romani mai tineri Dragos chiar s-a remarcat. Mie mi-a placut in Furia chiar daca filmul nu mi-a placut. De fapt sfarsitul filmului nu mi-a placut. Mai bun era un final optimist. Si atunci nu se mai chema Furia :? . Anyway, un actor bun. Si asta nu doar pt. ca joaca in BB ;) Topicul nu ar trebui inchis. Doar mutat.

Dragos Bucur 03 Jun 2005 21:03

Mama!!!!!E tare chestia asta1(si nu fac misto).Promit sa citesc si sa-mi inghit multumirile si injuraturile.dar am sa intervin cu comentarii.Oricum sunt flatat!

nume 03 Jun 2005 22:31

Originally Posted by dragos 1977:

Oricum sunt flatat!

De ce frate ? E doar un forum de cinema romanesc....

M0n0 03 Jun 2005 22:32

Nu ai de ce...mie mi se pare normal sa fi luat in seama...esti tanar...si esti si bun pe deasupra (depanzand de situatie, regizori)...
Nu as putea sa-ti spun la ce ai putea sa mai lucrezi - nu sunt cel care trebuie...
oricum...tine-o tot asa...

Jay 03 Jun 2005 23:16

Prea tanar sa emita pretentii ... sa joace numai in ce vrea.... chiar daca se pistoleaza in Baieti Buni(tind sa ma repet... f aiurea serialul)... sau injura in Marfa si Banii(I like this)... ramane un actor ok... dar mai are... si ii urez succes.... suprinde-ma ...

GhitzaCartitza 03 Jun 2005 23:27

Numai sa nu te apuci de jucat in telenovele. Banu-i ban cum a zis si nume, dar pe plan profesional nu ar da bine.

A se citi: BB nu este o telenovela ;)

Denis_stelistu 04 Jun 2005 07:29

Originally Posted by GhitzaCartitza:

A se citi: BB nu este o telenovela ;)

Uneori,mi s-a parut o telenovela.Dar mi-a placut faza aia a lui Banica
"Simti...m-am basit" :lol:

Blue 04 Jun 2005 10:16

Waa

Nu zic acum ca unii nu au parerea lor insa imi place ca Nume si Jay nu au sarit repede cu laudele la adresa lui Dragos dat fiind ca frecventeaza topicul si au spus ce au gandit!

Blue 04 Jun 2005 10:37

Dragos, cel mai bun rol pe care l-ai facut dupa parerea mea a fost in Baieti Buni cand ai jucat sub acoperire ca homosexual!! Ai fost de Oscar atunci!

nume 04 Jun 2005 13:34

Originally Posted by Blue:

cel mai bun rol pe care l-ai facut dupa parerea mea a fost in Baieti Buni cand ai jucat sub acoperire ca homosexual!! !

Rolul e acelasi mereu, nu se schimba.

Ai fost de Oscar atunci!

Sigur ca da. Cica si Sergiu ar fi luat statueta cu Dacii, dar nu l-a lasat Ceausecu s-o ridice in semn de protest antiimperiliast.

Blue 04 Jun 2005 14:26

Originally Posted by nume:

cel mai bun rol pe care l-ai facut dupa parerea mea a fost in Baieti Buni cand ai jucat sub acoperire ca homosexual!! !

Rolul e acelasi mereu, nu se schimba.

Ai fost de Oscar atunci!

Sigur ca da. Cica si Sergiu ar fi luat statueta cu Dacii, dar nu l-a lasat Ceausecu s-o ridice in semn de protest antiimperiliast.

Hei omule, am zis-o la misto, ce naiba!! :shock:

Jay 06 Jun 2005 19:48

propun stergerea acestui topic. Respect pt Dragos Bucur si cred ca merita mai mult decat o dezbatere dintre Ghita-Denis-Blue...

Dino 07 Jun 2005 19:12

Dragos Bucur rules!!
"Marfa si banii" face toti banii, foarte posibil ca asta sa fie insa in primul rand meritul lui Cristi Puiu (scenariu si regie).
Insa si actorii o mare parte de vina pentru valoarea filmului. Si cand e vorba de actori debutanti in film, jos palaria pentru ei. Dragos Bucur, Alexandru Papadopol si fata din spate(Mihaela Ionescu) merita un mare 10 pentru performanta.
In USA ar fi dat lovitura toti cu fimul acesta (cu aspect & buget oarecum neconventional, de film independent). Dragos ar fi fost un fel de Michelle Rodriguez. Ceea ce s-a si intamplat intr-o anume masura (vezi rolul din Furia, un film orientat mai spre publicul larg, unde da viata cu brio unui personaj asemanator).
Ma bucur ca a renuntat la televiziune rapid, sper sa il vad in fiecare an intr-un film(cel putin) pentru marele ecran, sub bagheta unui regizor vizibil normal la cap, sub 45 de ani.
Nu stiu de ce imi lasa senzatia ca poate fi urmatorul Gheorghe Dinica pentru cinematografia noastra. Publicul il place, regizorii il plac, are si "je ne sais quoi"..sky is the limit.

BeNnY 07 Jun 2005 19:46

Originally Posted by Jay:

propun stergerea acestui topic. Respect pt Dragos Bucur si cred ca merita mai mult decat o dezbatere dintre Ghita-Denis-Blue...

Asta da, oricum.

Blue 08 Jun 2005 09:20

Pai de ce sa il desfiintati??

Pai de ce sa il desfiintati?? Este mai presus decat Denzel, Florin Piersic jr, Jim Carey, etc. ? Adica Denzel Washington poate fi dezbatut de oricine iar Dargos Bucur nu!! AAA , diferenta este ca Dragos Bucur frecventeaza acest forum iar voi astia marii critici nu puteti sa il comentati decat pe la spate!! Ma intreb daca ar incepe sa frecventeze Sergiu Nicolaescu forumul ati zice tot la fel ca si acum?? Sau ati incepe sa ii pupati coaja de copac si sa ziceti : " Sergiu e prea mare sa il putem comenta"

Dragos Bucur 08 Jun 2005 17:49

Citesc.Nu comentez.Pot raspunde,daca e cazul si intereseaza ...

All times are GMT +2. The time now is 22:42.