![]() |
flash bug
de ceva vreme, pe forum, în susul fiecarei pagini a ecranului nu mai pot intra pe linkuri cu mouse-ul, fiindcã se pare cã existã un applet flash invizibil (am dat click dreapta cu mouse-ul ºi a apãrut meniul de flash iar pe click stînga nu face nimic). de exemplu pe main page nu pot intra pe Vreau sa stiu si film in general fiindca e in aria acelui nenorocit de aplet.
vã rog sa rezolvati aceastã problemã. e extrem de incomod (am folosit tastatura (shift-tab) ca sã scriu titlul acestui topic) |
Da, le-am spus si eu de cateva ori de problema. Hopefully o sa se rezolve. Pana atunci, ca sa dispara banner-ul (ca nu dispare prin refresh/reload), apasa click pe banner-ul de sus, o sa se faca mare, si dupa aia da refresh/reload. Si o sa apara alt banner, care nu deranjeaza.
|
am dat ºi click sus ºi tot degeaba. eu pur ºi simplu nu pot citi primele categorii ºi topicuri de pe forum. ce sã fac? sã-mi dezinstalez flash player? nici nu ºtiu cum.
n-am fãcut reclamaþia mai demult fiindcã pînã la urmã mergea dupã mai multe refreshuri dar acum nu mai dispare deloc :( |
Credeam ca-s singurul tampit care pateste asta. :P Se pare ca mai sunt si altii. JOS PEPSI!!! :P
|
Nu e vorba neaparat de bug...lucuri de astea se mai intampla...eu sunt curios cine e cretinul care a proiectat-o, care a gandit ca o reclama care-ti blocheaza jumatate de pagina e un lucru bun....daca toti se apuca sa faca lucruri dupa ureche, cum le pare lor mai bine... :x :x :x :x :x :x :x :x :x
|
momentan, am rezolvat problema. am dezinstalat flashplayerul, mai bine zis am ºters fiºierul responsabil NPSWF32.dll. N-o sã mai pot vedea siturile/reclamele fãcute în Flash dar asta e. rog anunþaþi ºi pe mine cînd dispare bugul ca sã pot sã pun la loc dll-ul.
p.s. pentru acest bug, n-o sã mã duc la Star Wars III, n-o sã citesc revista biz etc. uite aºa. prea m-au stresat pe forum |
Am apelat la aceeasi metoda, sa sterg pluginul. Nu mai apare bannerul, dar tot nu merg link-urile de sus. Si nu pot sterge mesaje. Sa-mi bag pula, de parca nu le-am spus de douazeci de ori sa nu mai bage reclame din-astea sau macar sa le repare.
|
Originally Posted by Leonard:
In curand, o sa scada numarul cinefililor bautori de Amigo! |
Originally Posted by MinRep:
partea proastã e cã s-au dezactivat linkurile în locul unde e plasatã imaginea aia. |
Originally Posted by MinRep:
Neah. Astia de pa cinemagia oricum nu beau cafea/nes. Sunt niste betivi! :D |
Sa-mi dea si mie adi, daniel sau chiar arabu' un bip cind scot sorcovele astea de pe forum, sa stiu si eu, sa intru din nou.
|
Beri, cafele,vacutze violet...mai accept. Da' cand imi apare pe ecran brotacul ala incruntat din razboiul stelelor , ma ia cu frisoane. I hate star warz ! L-am urat de la primul fetus pentru toata mizeria pe care a lasat-o (lansat-o) dup'aia in cinematografie.
|
All times are GMT +2. The time now is 22:28. |