![]() |
HBO
Voiam sa il felicit pe NoOne ca s-a calificat in primii trei finalisti la concursul de scenarii HBO. Longshot, cind gasesti topicu despre HBO muta-l te rog acolo. Multumex.
|
Oo, felicitari lui NoOne si din partea mea!
|
Bravo NoOne :) Daca cistigi, poate nu apari la intilnirea urmatoare sa dai de baut :) :p
|
pai, e un premiu ... sort of. asa ca il las aici. pe viitor v-am pus un sticky unde sa va desfasurati.
felicitari si din partea mea. |
Scurt,lung?
Oricum,felicitari. |
Yep...congrats... :)
|
Congratulations also , e drept , putin mai scremute dat fiind faptul ca tot la "scurte" am trimis si eu :P
well, lasand gluma , No One a muncit mult si cu pasiune (dovada sta Atelierul ) E dupa stiinta mea al doilea nume care se lanseaza ( fie si o nominalizare, tot e ceva) facandu-si "unceinicia" pe cinemagia. La cat mai multe. linkul cu datele preliminare aici :http://www.tiff.ro/pagina.php?limba=...bo_fi nalisti |
Stirea aici
Felicitari NoOne! |
Felicitari! (*) (*) (*) (*) (*)
|
Si uite ca NoOne este totusi cineva... :)
Bravo. |
... De parca nu stiai, Danny. Oricum, felicitari, bro :D
|
BRAVO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!
|
Multam mult dragilor.
Probabil asta era singurul mod in care se putea arata ca daca vrei sa scrii scenarii nu trebuie neaparat sa ai terminata o facultate de gen. Exista oameni care pot invata singuri sau care pot fura de la altii - ma refer aici bineinteles la Atelierul de scenaristica. Ricciotto, tu esti "de vina" pentru tot. PeSe: Va astept si prin atelier. PeSe doi: Eu deja mi-am indeplinit unul din obiective cu acest concurs. Inca o data multumiri pentru cuvintele voastre. |
Originally Posted by NoOne:
|
Si... a castigat! FELICITARI :D
|
Bravos Bravos Bravos !!!
Abia asteptam sa ne povestesti cum a fost !!! |
Bravo, NoOne! 8) Asteptam filmul... ;)
|
Bravo NoOne... cool. se pare ca aceea carte a lu' McKee chiar te-a ajutat.
keep up the good work. asteptam un lung-metraj. |
Felicitari!
|
All times are GMT +2. The time now is 04:11. |