![]() |
filmu european 2005
ma asteptam ca vreun moderator sa se sesizeze
pan atunci maine, ora 19, sala palatului, deschiderea ae fond kiss (ken loach) alte lucruri mentionabile head on notre musique agenti secreti la studio dokumentati-va |
|
*mergeti sa vedeti "gegen die Wand"*
bitte... |
Eu abia astept Notre Musique al lui Godard.... e miercuri parca...
|
Originally Posted by Ambra Blu:
|
Originally Posted by christi:
|
Originally Posted by Leonard:
N-ai pentru ce. Tu, oricum, vezi filmele pe cd, un bulk de 10 la 10 mii bucata. |
recomandari careva???
Cand e moartea lui lazarescu ala? Tre sa vad Marele Jaf comunist... in rest... i\m open to sugestions |
gee, thanks. :sleep: unele mesaje erau pe subiect, dar daca ai zis ca v-ati dat pe privat, numai bine. |
Originally Posted by Jay:
Moartea lui Lazarescu nu e decit la Iasi. Bucurestiul mai asteapta :( |
Da, toate sint titrate in romana. |
|
vazut 'moartea dlui lazarescu' la paris, intr-o proiectie privata...
incredibil: nu cred ca seamana cu nici un film romanesc de care-mi amintesc - desi are cam aceeasi 'recuzita' din dotare. vedeti-l neaparat, la iasi sau pe unde-o fi! |
Originally Posted by Alex Leo Serban:
|
why not?
daca nici moartea altuia nu te adrelinizeaza, atunci ce? :o |
Originally Posted by Alex Leo Serban:
|
head on - vazut a doua oara, placut mai mult, insa multe momente sint ridicole, in special in portretizarea junelui la virsta a doua, un rocker forever young.
dunarea - pe unde curge dunarea si ce tiraste ea la mal, tot felul de epave umane, si speranta, moare ultima, peste bord, s-o pescuiasca altii intr-o sticla de genocid; sau, cum ar veni, un film despre ucrainieni, bulgari, unguri, sirbi si romani, in persoana lui fl piersic jr. destul de tripat filmul in anumite momente. aminteste-ti de mine - filmul in care nu monica belucci e cea mai sexoasa femeie de pe ecran, un fel de 'american beauty' in varianta italieneasca si mult mai proasta. dragoste tirzie - e atit de penal incit zici ca e facut de atfisti si copro dus de cnc. vorbe in vint, o slovaca roscata si nimfomana si un pianist. gen parea tras pe hd sau dv ceva. am ris copios la discutii gen ' nu ma frec, sint la ciclu' sau (ea, sfatuindu-l pre el): 'da, doamne, sa aiba o erectie'. |
vazut doar ricordate. bine jucat though.
|
Originally Posted by nume:
yours, or...? :? smth like: the last kick before the exit? pun si io o intrebare... ;) pt ambra da, 'head on' rocks :love: |
Uita-te pe topicu de snuff. Daca as vrea sa fiu rautacios, as zice ca :
nu, yours ;), sau varianta "cealalta" (stii tu). ;) |
All times are GMT +2. The time now is 23:39. |