Cinemagia Forum

Cinemagia Forum (https://www.cinemagia.ro/forum/index.php)
-   Condica de sugestii si reclamatii (https://www.cinemagia.ro/forum/forumdisplay.php?f=226)
-   -   Reclama enervanta (https://www.cinemagia.ro/forum/showthread.php?t=86284)

Bogie 29 Apr 2005 09:10

Reclama enervanta

Reclama cu "Xter" incepe sa ma scoata din sarite...nu reusesc sa scap de ea...cred ca ar trebui putin mai mult respect fata de vizitatorii unui site, sa nu li se bage pe gat toate reclamele...exista totusi si pe Internet niste reguli de bun-simt care trebuiesc respectate...

Longshot 29 Apr 2005 09:43

subscriu.
dar sunt la moda acuma, si pe site-urile mari, reclame din astea care-ti sar asa pe tot ecranul si blocheaza clickul.

Bogie 20 May 2005 08:35

E o nesimtire incredibila totusi....
baga-mi-as eu pula in ea si in aia care au proiectat-o.....imbecili sinistri.....

raptor 20 May 2005 13:05

.la fel si reclama de la SW. mi vrea omul sa asculte un mp3, eva...

MinRep 20 May 2005 13:26

Originally Posted by raptor:

:x Goddam it! Bine ca mie mi se-ncarca repede pagina... Oare cum e pentru cei cu dial-up? :(

keyzer soze 20 May 2005 13:40

ma pis eu pe star wars si pe reclamele voastre

V_Rossi 22 May 2005 12:07

bagamias po...a frate.. nu mai pot sa dau clic pe nimica.. ce m..masiii are.... scoateti dreaq reclamele astea jegoase... mai ales asta cu razboiul stelelor.. f.. as pe .. ea... :(((((((((((((((((((( nu mai poti sa faci nimica.. k si cum te-ar lega careva de picioare si te-ar pune sa alergi.. si o iei in mufa... la fiecare incercareeeee.. E ENERVANTAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA E EXAGERATTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT DE ENERVANTAAAAAAAAAAAAAAAAAAA :(( :(( :(( :(( :(( :(( :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x

V_Rossi 22 May 2005 12:07

bagamias po...a frate.. nu mai pot sa dau clic pe nimica.. ce m..masiii are.... scoateti dreaq reclamele astea jegoase... mai ales asta cu razboiul stelelor.. f.. as pe .. ea... :(((((((((((((((((((( nu mai poti sa faci nimica.. k si cum te-ar lega careva de picioare si te-ar pune sa alergi.. si o iei in mufa... la fiecare incercareeeee.. E ENERVANTAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA E EXAGERATTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT DE ENERVANTAAAAAAAAAAAAAAAAAAA :(( :(( :(( :(( :(( :(( :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x

Jay 22 May 2005 14:42

dragi interesanti.... pai ... din ce credeti ca se castiga bani pentru administrarea unui site ... gen reclame.... cu cat mai multe, cu atat mai bine... asta e....

BeNnY 22 May 2005 14:47

Nu-i adevarat. Nu-i normal. Publicitate normala ar fi un banner acolo sus, un pop-up eventual etc. Nu sa nu mai pot eu nici macar sa-mi citesc mesajele private, sa folosesc 'search', ca sa nu mai zic de faptul ca nu pot sa sterg mesaje sau sa citesc Vreau sa stiu. E o chestie foarte tampita.

Nae 22 May 2005 15:09

Originally Posted by MinRep:

:x Goddam it! Bine ca mie mi se-ncarca repede pagina... Oare cum e pentru cei cu dial-up? :(

mai mult decat enervant. scoate-ti in p... mea reclama aia, nici search, nici mesaje private, nici bold sau alta forma de scris... ma cac pe ea.

V_Rossi 23 May 2005 07:15

bah e sub orice critica... e un jeg.. mahh or face bani dar ... de ex acuma nici nu pot sa vad ce scriu.. in kkt... nu puteti makr s-o lasati catevga minute,.. sau secunde.. sau dupa un refresh sa dispara... haideti mah ce dreaq.. k nu suntem pe timpu lu ceasca.. sa ni se bage pe gat.. anuite chestii :((

WraIth 23 May 2005 07:32

nu resuhesc nici macar la film in general

Jay 23 May 2005 08:42

sincer eu nu stiu care e problema... ca la mine merge f bine.... o fi din firewallul meu.... dunnot no..... oricum daca e asa cum povestesc cei de mai sus.... subscriu si eu...

M0n0 23 May 2005 08:53

Si la mine merge normal...
faptul ca la unii merge naspa, spre exemplu cred ca nu functioneaza nici un buton, e din cauza ca nu astepta sa se incarce pagina complet...
sunetul de la SW a fost scos, la fel si faptul ca iesea Yoda in afara cu sabia...
acu chiar nu vad care e problema...

MinRep 23 May 2005 12:16

Originally Posted by Jay:

sincer eu nu stiu care e problema... ca la mine merge f bine.... o fi din firewallul meu.... dunnot no.....

la fel... totul imi merge perfect... reclamele multe ma cam enerveaza, dar in rest, n-am nici o problema, nici cu butoanele, nici cu altceva...

raptor 24 May 2005 15:34

Originally Posted by M0n0:

sunetul de la SW a fost scos...

.pe dracu'

M0n0 24 May 2005 19:05

Originally Posted by M0n0:

sunetul de la SW a fost scos...

.pe dracu'

Cel putin la mine...

later edit: a revenit...sob

Jay 31 May 2005 02:43

Trebuie sa recunosc ca in viata mea nu am vazut un asemena PR facut unui film... palaria jos... dar cu bani mai bine va pisati pe tot... sunt intoxicat cu Star Wars si sa moara Lucas daca o sa vad vreodata in viata mea acest film... sictir

Denis_stelistu 31 May 2005 10:01

Uneori,baga picioarele lui Yoda,alteori apare paanrama aia de soldat cu arma in mana si melodia odata.Si nu pot sa umblu pe nicaeri timp de cateva secunde. :x

All times are GMT +2. The time now is 00:18.