![]() |
Best taglines
nu bag la film in general cum a facut tipul cu "best trailers" pt a lasa loc acolo subiectelor mai serioase.
ashadar, the all-powerful tagline, element din ce in ce mai important al marketingului pt filme. unele sunt u-k altele sunt bleah. aruncati aici cu oricare, si alea care va fac sa le repetati in cap pana va vine rau, dar si alea care va fac sa :sick: , pt a le pune pe picior de egalitate, ca femeile cu barbatii eg. : bun -> full metal jacket : in vietnam in the wind doesn't blow, it sucks (prob, unul dintre my all time favourites) -> the machinist : Trevor Reznick is four letters away from the truth. rau -> the core : Earth has a deadline -> the machinist : A little goes a long way... |
guess-"being the adventures of a young man whose principal interest are rape, violence and a bit of the old Ludwing van".valoare sentimentala..
hehehehe. reservoir dogs-"let's go to work" si (ooo da) - MISCHIEF.MAYHEM.SOAP. |
Aliens - In space no one can hear you scream
Kill Bill - The Bride is back for the final cut |
Taxi (Taximetristul) nu's sigur - cu Robert DeNiro
"Are you talking to me? Are you sure your talking to me? You must be talking to me cus I'm the only one here..." Terminator: Hasta la vista baby... I'll be back... |
:huh:
|
forrest gump: life is like a box of chocolates. you never know what your gonna get.
|
:huh: yet again
baaaa, scoateti-va perfuzia cu morfina. stiti ce e ala un tagline? |
hehe.
:huh: thou shalt not inhale just about everything. |
scuze frate. uite ca se face ca nu stiu. m-am luat dupa ala de deasupra.
poate te obosesti sa-mi explici si mie mai clar ca sa nu mor prost. |
Da...si eu de la cel de deasupra...
te rog invata-ne... |
Originally Posted by Longshot:
apartamentu avea dreptate: Taglines for Forrest Gump (1994) The world will never be the same once you've seen it through the eyes of Forrest Gump. -------------------------------------------------------------------------------- Life is like a box of chocolates...you never know what you're gonna get. |
Aimee and Jaguar: Eine Liebe größer als der Tod
|
baga frate si o traducere, ca nu toata lumea stie germana asa bine ca tine
|
O dragoste mai puternica decat moartea. (Personal nu stiu mai deloc germana, dar asta e filmul meu preferat si ador fiecare cuvant in el, care suna excelent in germana si orice traducere este un sacrilegiu, ok? )
|
sunt de acor cu tine. dar cand nu intelegi nimic, pe mine m-au invatat la scoala(printre putinele lucruri bune :)) sa intreb.
multumesc de raspuns. |
yeah.ok. my bad la apartamentu'. scuze si o bere on me.greseala recunoscuta e pe jumatate iertata :P
alte tagline-uri tari : res dogs - every dog has its day monty python and the holy grail - toate : Makes Ben Hur look like an Epic, Sets The Cinema Back 900 Years! :lol: , Another film completely different from some of the other films which aren't quite the same as this one is |
no problem to longshot.
oricum as dori o explicatie exacta a termenului. eu am dat exemplul urmarind exemplele anterioare. norocul sau intuitia buna m-au ajutat.ajuta-ma sa inteleg. |
Mi-a spus si mie cineva intre timp ce inseamna tagline...ii multumesc si trecem mai departe...
|
uf. ok. uite.fie.
na, tagline-ul unui film e reprezentat de o propozitie, fraza, niste cuvinte, chiar un citat din film, si e pus pe posterul filmului, ajutand la promovarea acestuia, aparand in general si in trailere/tv ads etc. sper ca am lamurit cat de cat. desi, problema se putea rezolva, cu nitzica cercetare pe omniscientul imdb |
ok. multumesc mult. m-ai lamurit.
adevarat noroc am avut :oops: . ps: suturile in fund reprezinta mereu un pas inainte. multam pt. sut. |
All times are GMT +2. The time now is 06:14. |