![]() |
Presa
Spre consideratiunea dumneavoastra:
http://www.adevarulonline.ro/index.j...le_id=121 458 http://www.algoritma.ro/dilema/fw.ht...t=60/index.htm - articolul domnului Gorzo despre Closer si cel al domnului Serban despre Oscaruri. |
o precizare, totusi:
articolul 'meu' despre oscaruri este, de fapt, o simpla traducere & adaptare a unui articol preluat de pe internet! greseala apartine redactiei care, obisnuita sa scriu eu la rubrica 'de ce (nu) e cool...', a lasat semnatura la locul ei... articolul lui gorzo, insa, este chiar al lui - si este superb. |
Originally Posted by Alex Leo Serban:
E facuta o adnotare in acest sens la sf. articolului |
http://www.adevarulonline.ro/index.j...icle_id=121789
Probabil de aici si tema emisiunii pastorite de ALS,despre Woody Allen. |
care va fi simbata de la 21 pe tvr cultural.
miine la 10, in reluare, emisiunea dspr oscaruri. si tot miine, pe radio guerrilla de la 15 la 16, in dialog cu mihaela radulescu dspr filme. voila; pauza auto-publicitara s-a incheiat... |
PS: S-o intrebi de ce s-a certat cu Maia Morgenstern si Daniela Nane! |
Poate reusesti sa-l aduci pe Basescu,sa aflam si noi ce parere are despre cinematografia romaneasca. ;) |
|
fix, nefix, tre' sa faca si omu' reiting, ca baetzii
|
referitor la "aparitia" a.l.s.-ului pe radio guerrilla: dupa ce la cinspe fara 10 am imprumutat un set de casti de la o colega si mi-am tras in fata paharelul de apita, am dat 'play' cu o fata morbida ca sa insel vigilenta sefilor.
surpriza: desi aveam 'casti de casti', auzeam niste beaturi disco ce facea ca dialogul mihaelei cu leutu' sa fie un lung sir de soapte despre filme (am auzit rostit godard si hitchcock la un moment dat, dar nu bag mana in foc!). inainte de a-i inapoia colegei minunatele casti cu mesajul aferent ca ma pish pe ele, am auzit totusi o voce de dj spunand ca emisiunea se intrerupe pe motive de defectiuni tehnice. frumoasa emisiune. mihaela, vreau sa fiu invitat si eu! |
Originally Posted by EgoN:
|
regret, pt ca discutia fusese reusita... inregistrarea nu s-a facut insa intr-un studio, ci intr-o camera - de unde 'calitatea' tehnica precara.
asta e, am 'ratat-o' pe mihaela :(( |
n-ai ratat-o tu, s-a ratat singura.. :P
|
Originally Posted by marx:
lasa, ma, ca filmele ei preferate (declarate la 'cronica carcotasilor') sunt 'blowup' si '8 1/2'... :lol: |
Originally Posted by notorious:
|
the good, the bad & the funny
the good news: emisiunea de pe cultural a fost preluata si de tvr1 - care va relua editia dspr berlin.
the bad news: unii care fac emisiuni mai vechi au inceput sa faca valuri, spume, clabuci etc, ca - cica - 'fac concurenta' emisiunilor lor... slap me, but i don't see where is the problem?! the funny news: emisiunea de astazi - dspr woody allen - a trebuit 'ratinguita' cu un 'AP' de toata beleaua, altfel n-ar fi putut fi data pe post!! motivul? il citez la un moment dat pe woody, care zicea ca masturbarea e sex cu cineva la care chiar tii... :D so, daca aveti 'acord parental', va puteti uita la woody; daca nu, nu. |
Originally Posted by notorious:
PS: apropo de otto e mezzo; citesc prin tot felul de reviste mondene, materne si satene ca etimologia '8 juma' provine din faptul ca pana atunci Fellini realizase 7 filme de lung-metraj si 3 scurte, iar un cunoscut critic de filme despre care se stie ca are o voce care nu te lasa sa dormi dupa-amiaza, spunea barbar ca Fellini facuse 8 filme si cel in derulare era cronometrat cu jumate de masura. Adevarul nu e undeva la mijloc, ci in realitatea faptelor: Fellini realizase 8 filme si un segment (Le tentazioni del dottor Antonio) din Boccaccio'70, iar nefinisatul 'otto e mezzo' i se parea o meduza alunecoasa.... |
Re: the good, the bad & the funny
[quote="Alex Leo Serban"]the good news: emisiunea de pe cultural a fost preluata si de tvr1 - care va relua editia dspr berlin.
quote] la ce ora si in ce zi? |
|
|
All times are GMT +2. The time now is 01:55. |