![]() |
UCIN
cel mai mare premiu de cinema din romania, and nobody gives a shit...
pacat... un link: http://www.revistapresei.ro/articol.php?a=16521 |
Originally Posted by Nae:
Da-i in gatu' ma-sii cu ucinul lor. Tot ala ... aaa ... (am uitat) o conduce ? "La Carte de filom premiul se imparte intre Radu Gabre, "Werner Herzog si mistica reanan" si Dana Duma, "Woody Allen bufon si filosof". Nu s-au acordat premiile pentru Cel mai bun film si regie. " :lol: |
totusi nume. premiul UCIN este Oscarul nostru, ala cu care ne laudam la o bere, ala de care suntem noi mandrii cand se vede la teve sergiu. deh, cam asta e standardu' la care ajungem noi.
totusi, un pic de enthuziasm patriotic, va rog. |
"Regizorul Catalin Mitulescu va primi premiul special al juriului, alaturi de Cristi Puiu si Constantin Popescu pentru regia filmelor laureate la cele mai mari fesivaluri internatioanle anul trecut la Berlin, Cannes si Venetia."
Ce inseamna sa fii baieatu lu tata. |
Originally Posted by giulkiuz:
Ce inseamna sa traiesti la periferie.....! PS: Catalin Mitulescu n-are nici o celula sau fibra din trunchiul&trupul lui Decebal Mitulescu. |
:shock: pai da, aia de la Berlin, Cannes si Venetia au stiut asta... |
nume..
cum mai, pentru regie a luat dinu tanase..nu? pentru damen.. asta cu cel mai bun film e cam verde indeed. oricum, atitudine sfidatoare la "niki si flo", sau mai bine zis, "pestele de la tete bla bla". |
hai ca p-asta am pierdut-o ... cine a mai luat ce?
|
@bulumulu....just press the link, will ya? it's easy, believe me.
@obvious... dinu tanase ... pentru regie? gimme a break. not deserved. pintilie cam sabotat aci. @toti imi lipseste categoria pentru sunet (marele favorit occident express) si pentru special effects (hmmm, tot accidentu' express, pentru impuscaturile fenomenale)... si premiul special pentru best catering... :w00t: |
Un singur lucru am de spus : Damen tango n-am vazut, in schimb am vazut "La capat de linie". Respect. In rest numai vorbe.
|
Originally Posted by Nae:
Ori esti prost, ori securist. ;) |
how'd ya guess that? adika no offence nae... but asta face niste asociatii de zile mari... check cafenea for more ;)
|
pintilie si-a retras filmul, sunteti bolnavi?
sabotand cu ocazia asta dreptul la un eventual premiu al intregii echipe.(dixit neste oameni...) deci.sa incheiam discutia.eu asa am auzit, in rest nu mai conteaza. si oricum damen tango e un pas in lateral-sus, nu unul in jos. altceva e putred in danemarca respectiva. |
Originally Posted by obvious:
Indoi-m-as. |
sick? nu, numai ca nu staim. sorry about this... in acest caz, este meritat premiul...cat de cat.
da, aici iti dau dreptate... totusi, nu-i o capodopera. hoping for good times ahead of us... |
eu nu contest defectele filmului astuia, feri-r-ar sfantu'.
hai sa zicem ca retrag "sus".dar e un pas in lateral.e o mica departare de sablonul comunisto-emigranto-sarac, cersetor la porti mari si ermetic inchise forever. si eu sper la good times. |
ce spirit acut de observatie... asta tot la Nichitus ai invatat? esti buna. premianta. hai, ma plictisesti deja. ai ceva de spus, sau vrei numai sa ne povestesti cat de rai mai suntem noi, si cat de nesimtiti, animale, etc. etc...? daca ai ceva de zis, referitor la tema, atunci fa-o. daca nu, "go homeLess". |
All times are GMT +2. The time now is 00:03. |