![]() |
lupta steaua, lupta steaua, ole, ole
in seara asta v-am facut, bai hahalerelor.
in steaua asta Dumnezeu a fost stelist. :lol: ole! daca luam cupa UEFA, cumpar cinemagia din mana strainilor si o dau boborului. |
:lol: :lol: :lol:
Funny... :lol: :lol: :lol: Acum serios vorbind, eu nu sunt mare microbist, nu sunt nici stelist, dar meciul asta a fost un meci adevarat! Parerea mea este ca Steaua a jucat foarte bine si merita calificarea, chiar daca in tur nu a covins. Bong! A plecat Ranieri! :P |
si-uite acum eu ii bag un deget in fund lui ranieri, sa vad daca face 'mac, mac'
|
:lol:
vad ca le zici bine. te simti bine in rolul lu' jiji nu? |
faza super e ca dupa meciul asta cel mai tare blestem pe care il poti arunca asupra unei echipe de top e:"... si sa dea Dumnezeu sa...joci cu steaua!" -:))
|
extraordinar!!...nici nu imi imagineam ca o sa castige steaua!! pe langa ca au jucam bine au avut si mare noroc, in special la loviturile de la 11 metri!
|
haide steaua!!!...
|
fotbal in mocirla. nu apreciez asa ceva. ma contrazice, imi maculeaza imaginile frumoase pe care le-am furat astazi din Antonioni...
becali (sper sa nu sufere si keyzer soze :) , care-l tirajeaza fara scrupule aici) trebuie lapidat ca n-a instalat un gazon bun. hai Real!!! restu' e provincie, oierime! |
nu fi asa crispat, 'telectualule! :)
|
peste 1 milion de neveste au fost fericite aseara.....
|
:lol: Ati vazut cum isi sugeau puIeIe Gigi si Vadim aseara la "Nasul"? :lol: :lol: :lol: Dialogul lor a fost mai tare decat tot ce am vazut in campania electorala!!!
|
sa ii phoot in gura pe toti stelistii si pe jiji beccali si sa ia bataie cu 11-0 la urmatorul meci.
:sick: :sick: :sick: |
go steaua ..go steaua... meci ca asta nu am mai vazut de mult timp la noi in tara.
ce le face jiji la toti, ca doar omu' lui a dat toate golurile. l-a atins pe Dzeu ce mai... bravo |
Originally Posted by herbert:
Auzi bah, care este, aseara a fost Fotbal, iar voi papitoii priviti de pe margine. Vezi sa nu vina aia de la Real aici la bananieri si sa-i violamenteze anal Steaua. |
ce porc e gigi asta....le-a promis jucatorilor 100.000$(sau euro, nu mai stiu) si le-a dat doar 20.000..... :lol:
|
Originally Posted by Gaandalf:
eh, hai ushor, nici chiar asha. ce s-a intamplat? nu ti-a iesit bine pronosticul la wettpunkt? |
Originally Posted by Longshot:
pur si simplu nu suport steaua ... si nu-l suport pe jiji si nici pe manelistul ala notoriu de Stoica... Daca as avea autoritate dictatoriala i-as alinia pe toti in Ghencea sau unde dracu le este stadionul ... si de aici lasa-tzi imaginatzia sa sa curga ... |
se pare ca nu ai inteles. hai sa o fac mai clar. eu sunt stelist. iti inteleg parerea da' nu ti-ar placea daca ar veni cineva pe threadul lord of the rings de la fanatic si ar incepe sa zica cum ca ii "phoote" el pe toti in gura si ca i-ar alinia pe toti. so, can it.
|
Originally Posted by Longshot:
|
Originally Posted by nume:
get a life.... :huh: |
All times are GMT +2. The time now is 19:58. |