![]() |
Golden Raspberry
s-au anuntat nominalizarile pt razzies!!!!!!!!!
25th Annual Golden Raspberry (RAZZIE®) Award Nominations WORST PICTURE ALEXANDER (Warner Bros.) CATWOMAN (Warner Bros.) SUPERBABIES: BABY GENIUSES 2 (Triumph Films) SURVIVING CHRISTMAS (DreamWorks) WHITE CHICKS (Columbia/Revolution) WORST ACTOR Ben Affleck / JERSEY GIRL and SURVIVING CHRISTMAS George W. Bush / FAHRENHEIT 9/11 Vin Diesel / CHRONICLES OF RIDDICK Colin Farrell / ALEXANDER Ben Stiller / ALONG CAME POLLY, ANCHORMAN, DODGEBALL, ENVY and STARSKY & HUTCH WORST ACTRESS Halle Berry / CATWOMAN Hilary Duff / CINDERELLA STORY and RAISE YOUR VOICE Angelina Jolie / ALEXANDER and TAKING LIVES Mary-Kate & Ashley Olsen / NEW YORK MINUTE Shawn & Marlon (The Wayans Sisters) / WHITE CHICKS WORST SCREEN COUPLE Ben Affleck & EITHER Jennifer Lopez OR Liv Tyler / JERSEY GIRL Halle Berry & EITHER Benjamin Bratt OR Sharon Stone / CATWOMAN George W. Bush & EITHER Condoleeza Rice OR His Pet Goat / FAHRENHEIT 9/11 Mary-Kate & Ashley Olsen / NEW YORK MINUTE The Wayans Brothers (In or Out of Drag) WHITE CHICKS WORST SUPPORTING ACTRESS Carmen Electra / STARKSY & HUTCH Jennifer Lopez / JERSEY GIRL Condoleeza Rice / FAHRENHEIT 9/11 Britney Spears / FAHRENHEIT 9/11 Sharon Stone / CATWOMAN WORST SUPPORTING ACTOR Val Kilmer / ALEXANDER Ah-Nuld Schwarzenegger / AROUND THE WORLD IN 80 DAZE Donald Rumsfeld / FAHRENHEIT 9/11 Jon Voight / SUPERBABIES: BABY GENIUSES 2 Lambert Wilson / CATWOMAN WORST DIRECTOR Bob Clark / SUPERBABIES: BABY GENIUSES 2 Renny Harlin and/or Paul Schrader / EXORCIST 4: THE BEGINNING “Pitof” / CATWOMAN Oliver Stone / ALEXANDER Keenan Ivory Wayans / WHITE CHICKS WORST REMAKE OR SEQUEL ALIEN v PREDATOR (20th Century-Fox) ANACONDAS: HUNT FOR THE BLOOD ORCHID (Screen Gems) AROUND THE WORLD IN 80 DAZE (Disney) EXORCIST 4: THE BEGINNING (Warner Bros.) SCOOBY DOO 2: MONSTERS UNLEASHED (Warner Bros.) WORST SCREENPLAY ALEXANDER, Written by Oliver Stone, Christopher Kyle and Laeta Kalogridis CATWOMAN, Written by Theresa Rebeck and John Brancato & Michael Ferris and John Rogers SUPERBABIES: BABY GENIUSES 2, Written by Steven Paul and Gregory Poppen SURVIVING CHRISTMAS, Written by Deborah Kaplan & Harry Elfont and Jeffrey Ventimilia & Joshua Sternin WHITE CHICKS, Written by Keenan & Shawn & Marlon Wayans and Andy McElfresh, Michael Anthony Snowden and Xavier Cook detalii pe www.razzies.com |
cam violente alea pt alexander si penibil ca l-au luat in baza pe ben affleck pt jersey girl care chiar nu a fost rau.
si alea pt f 9/11 sunt tampite desi britney merita din plin pt replica ei inepta :D |
Interesant....Colin Farell si Angelina Jolie sunt nominalizati la cei mai prosti actori, dar cuplul alcatuit de ei nu a avut aceeasi onoare...Minus si cu minus da plus? :shock:
|
Premiile astea sunt, de obicei, cam la nivelul zmeuricii, dar sunt dragute. Anul asta, insa, cu nominalizarile pentru "Fahrenheit 9/11", s-ar putea sa fie chiar amuzante. (I'm keeping my fingers crossed for George W. and his pet goat)
|
Corecte, cu o singura obiectie personala, la STARSKY & HUTCH eu m-am ras.Despre remake-ul asta chiar poti sa zici ca e o comedie cinstita.
Tare rau faza cu Bush, nu cred ca va castiga, nu ar veni sa-si ia premiul. Apropo, astia isi ridica premiile astea? |
si eu am ras la starsky and hutch.eram pe jos la aia cu "du it"
nimeni nu vine sa si le ridice.acu 3-4 ani insa a venit tom green si a luat tot ce "castigase" pt freddie got fingered.a fost singurul caz in 25 de ani. |
Originally Posted by Longshot:
|
cat de sigur esti?cand venise tom green a vuit toata mass media, cum ca ar fi fost singurul tip care efectiv s-a prezentat.si freddie got fingered a fost dupa postman si alalaltul.
|
acuma si-a primit si Alexul lui Stone rasplata :D
|
helgeland s-a prezentat sigur sa-si ia zmeura, pt ca a fost un caz unic: in aceeasi zi, luase oscar-ul pt 'l.a. confidential', si zmeura pt 'the postman'. a declaratara ca 'le-am meritat din pli pe amandoua'. ;) nominalizarile sunt in parte discutabile. faza cu worst director renny harlin and /or paul shrader e chiar aiurea, pt ca cei doi au facut efectiv doua filme diferite. 'the exorcist: the beginning' n-a fost rau. 'Avp' NU este nici remake nici sequel. mary kate olsen si ashley olsen sunt cele mai insuportabile curvistine de pe micul/marele ecran. nominalizarea lui bush este debila ! (ha, ha, ce amuzant e juriul golden razzies-urilor !) |
ah, era sa uit - alexander trebuia lasat in pace. problema este ca a iesit in evidenta prea mult - buget, actori, nume mari... este doar un film dezamagitor, nu unul prost.
|
WORST PICTURE
CATWOMAN (Warner Bros.) :lol: WORST ACTOR Ben Affleck / JERSEY GIRL and SURVIVING CHRISTMAS WORST ACTRESS Hilary Duff / CINDERELLA STORY and RAISE YOUR VOICE WORST SCREEN COUPLE Ben Affleck & EITHER Jennifer Lopez OR Liv Tyler / JERSEY GIRL WORST SUPPORTING ACTRESS Jennifer Lopez / JERSEY GIRL WORST SUPPORTING ACTOR Jon Voight / SUPERBABIES: BABY GENIUSES 2 WORST DIRECTOR Bob Clark / SUPERBABIES: BABY GENIUSES 2 WORST REMAKE OR SEQUEL ANACONDAS: HUNT FOR THE BLOOD ORCHID (Screen Gems) WORST SCREENPLAY SUPERBABIES: BABY GENIUSES 2, Written by Steven Paul and Gregory Poppen lipseshte SEED OF CHUCKY in multe locuri ... :sick: |
eu stiu ca acum vreun an doi, membrii razzie s-au intrecut pe sine inventand o noua categorie, 'the most flatulant teen-targeted movie', unde am fi avut cu siguranta onoarea sa-l nominalizam pe 'saw'.
|
da, mah, m-am uitat mai bine si uite ce-am gasit, printre nominalizari:
Special “Worst of Our First 25 Years” Awards WORST RAZZIE LOSER of Our First 25 YEARS Kim Basinger (With 6 Nominations Total) Angelina Jolie (With 7 Nominations, including 2 for 2004) Ryan O’Neal (With 6 Nominations Total) Keanu Reeves (With 7 Nominations Total) Ah-Nuld Schwarzenegger (With 8 Nominations, including 1 for 2004) WORST ‘DRAMA’ of Our First 25 YEARS BATTLEFIELD EARTH (2000) THE LONELY LADY (1983) MOMMIE DEAREST (1981) SHOWGIRLS (1995) SWEPT AWAY (2002) WORST ‘COMEDY’ of Our First 25 YEARS ADVENTURES of PLUTO NASH (2002) THE CAT IN THE HAT (2003) FREDDY GOT FINGERED (2001) GIGLI (2003) LEONARD PART 6 (1987) WORST ‘MUSICAL’ of Our First 25 YEARS CAN’T STOP THE MUSIC (1980) FROM JUSTIN TO KELLY (2003) GLITTER (2001) RHINESTONE (1984) SPICE WORLD (1998) XANADU (1980) |
Originally Posted by notorious:
|
mtv-urile sunt penibile dar imi placeau premiile alea mai tampite.aveau si best line (imi amintesc ca fusese nominalizata "are you a pothead, focker?" :D ).acuma a ramas doar best villain.
|
Originally Posted by notorious:
|
cred ca era 'are you on drugs, focker ?' |
Best Line from a Movie
Robert De Niro For "Are you a pothead, Focker?". luat de pe imdb.com.de altfel vad ca a si castigat premiul asta in anul ala. |
cum de a fost nominalizat white chicks, ca am ras de am pocnit la filmul ala?!!?
|
All times are GMT +2. The time now is 19:40. |