![]() |
cineMAiubit 2004
cineMAiubit
Cinema Studio LUNI, 6.12.2004 18,00, Foaier Expo foto & Afise Vernisaj si Festivitate de Premiere 19,00, Sala Mare Deschiderea Oficiala din Sectiunea Competitiva (1) In competite sunt selectionate filme realizate de studenti al Scolilor de Film din: Germania, Italia, Polonia, Rusia, Romania. MARTI, 7.12.2004 9.00-11.00, Sala Mare Sectiunea competitiva a filmelor de fictiune 16mm - transpuse in BETA 11.00-16.00, Sala Mare Sectiunea competitiva a filmelor documentare - BETA 16.00-18.00 Sala Mare Medalion Ion Bostan 18.30, Sala Mare Proiectia filmelor din sectiunea competitiva (2) MIERCURI, 8.12.2004 9.00 - 11.00, Sala Mare Retrospectiva Portugalia EICT Lisabona 11.00-13.00, Sala Mare Sectiunea competitiva a filmelor de animatie/experimentale - transpuse in Beta 13.00 - 15.00, Sala de Marmura Intalnire neprotocolara intre regizorii de film, studenti si profesori, reprezentanti mass-media, membri ai juriului si reprezentanti ai executivului(!?):imaginea in filmele studentesti 13.00 - 15.00, Sala Mare Vor fi proiectate filmele premiate cu Premiul de imagine Kodak la ultimile 8 editii 15.300 - 17.30, Sala Mare Remember Catalin Cocris 18.30, Sala Mare Festivitatea de Premiere & Vizionarea filmelor premiate |
Ne vedem p-acolo.
|
a inceput. cu o lalaiala guitata.
a continuat. cu o prezentare inutila si lunga. cam ca picioarele anei ularu. apoi frate...sa te tii! filmele! jalnice, penibile (da spre extrem), catastrofale! :sick: :sick: :sick: :sick: :sick: |
Nimic nou sub soare
|
Mdea. Suptire rau de tot. Subiecte liricoidale, dezvoltari anemice, executii submediocre. :sick:
Astia catre fac azi lung metraje proaste parca erau mai buni k astia cand erau mici. :( ------------------------- Viitorul suna ocupat |
Originally Posted by Jay:
Bah, nu e chiar asa. Anul trecut am vazut cateva scurt-metraje chiar f. bune. Vezi spre ex. "Calatorie la oras". Dar anul asta...cel putin in prima zi...dezastru. Ce mi se pare si mai grav e ca lumea prezenta in sala, majoritatea venita sa-si sustina filmul la care a lucrat, chiar crede ca a facut film. Adica, spre consternarea mea, se aplauda frenetic la sfarsit. Sa vedem azi...poate poate... |
Gata m-ai convins ...vin si eu maine
|
de remarcat cit de cit filmul polonez ' end of a fairy tale' - cum sa lingi broasca s-o arzi la modu' trippy si romanescul ' o secunda de ura', cu o scena de headshot de kinograma (bagati voi emoticonu potrivit).
|
am fost si eu ieri p-acolo... trist copii, trist.
corul de la inceput a cantat mult prea mult, de ma gandeam sa arunc ceva dupa ei, si apoi, o prezentare unde am trebuit sa aplaudam la premii???wtf? si dupa primu' film am plecat, pentru ca nu am mai rezistat... mult prea trist. asa ca am fumat ce coridoare, pana cand s-a cam terminat tot... si de fapt, cred ca cam asta a fost si scopul festivalului... smal-talk cu oamenii de-acolo. nu ma mai duc. un juriu mai mare decat filmele care sunt aratate... |
irene marlyne-pt.guru
Originally Posted by giulkiuz:
|
Re: irene marlyne-pt.guru
Originally Posted by Danny:
|
@irene
festivaklul este putin mai in jos.... @nae, indeed ........................... cum azi m-am intersectat cu emanuel, mi-a venit ideea de ascrie dsp cateva chestii care mi-au placut sau se merita mentionate 1 passatempo italienesc si experimental despre un tip care are ceva foarte in neregula, simte altfel timpul drept care se transforma intr-un copac 2 lo sustittutore tot italia un tip care da examenele in locul altora asta chiar mia placut pentru ca are personaje si pt ca tipul dinamiteaza sistemul academic si nu numai ajutand niste cretinoizi sa-si ia examenele pt diploma de ingineri 3 my redeemer germania minimalism aseptic, cu imagini seci si reci drama unui copil de cor abuzat (cel mai probabil sexual de tatal sau) care se sinucide, atat la inceputul cat si la sfarsitul filmului extraodinara imaginea 4 birds rusia isi spala rusinea din ziua precedenta cu un film care mi-a placut foarte mult nu este, in nici un caz vreo capodopera, dar personajele sunt extrem de simpatice ea ia un pumn de somnifere, el incaseaza un glont se intalnesc pe o strada in panta rezulta niste momente de comicarie delicioase si paradoxal nici nu se termina prost dar nici happoy ca dfoar vine din tara marilor deprimari 5 pui la rotisor ok, amuzant si amar totusi as fi simtit nevoia unui ras sanatos, de care n-am avut parte, pentru ca filmul nu se vroia o comedie 6 this ia a makebelieve prapastia enorma dintre ideile intelectualo-melancolice mult prea grele ale regizorului si protagonisti se face foarte simtita dar ramane tottusi ceva diferit 7 pretul inocentei doar pentru o tigancusa (al carei nume ma voi zbate sa il aflu) care este de inclus in categoia "superbunaciuni' 8 si titlul de la "o secunda de ura' 9 pur si simplu ca picanterie "forme aberante" se refra la forma pe care o iau spermatozoizii din cauza stresului cel putin asa am "citit" impreuna cu prietenii filmul |
...poate au pastrat filmele bune pentru a 2-a zi?!? da de unde! viitorul suna...sumbru. negru. inchis. nimic. 0. pula filme. eu unul n-as acorda nici un premiu... rusine. |
Frate, citi cunoscatori sint pe lumea asta...
|
pt.guru.noul festivsl pe forum
salute ! va multumesc ca ati fost amabili si mi-ati spus unde este festivalul se pare ca il avem acum si pe forum.ai trecut prin toate genurile dramaturgie,comedie ,groaza....etc.,dar si toate pozitiile-noroc cu panta si passtempo ca s-a trezit p...drept ca un copac=oueeeeeeeeee!!!!!!!!!sau piu piu!la rotisol! la sustittutore-sper sa nu fie si o aluzie la unele pers.sau la mine,sa nu judecam persoanele dupa aparente inainte de a le cunoastem! noapte buna si vise placute!!!!!!!!!!!! :sleep:
|
Noapte buna si tie ! restul e ss indescifrabil....
|
ahem...doar ca picioarele mai sus amintitei printzese, nu sunt deloc inutile... ;) (sa bagam aici, ca au reprezentat momentul cel mai...impresionant din festival?) |
Fu si festivitate de premiere...pupaturi, multumiri, premii...ala mare luat de "Pretul Inocentei"...cel de popularitate parca de "Pui la rotisor". Restul le-am uitat.
|
si nici lungi, si cu genunchi uriti.
|
Originally Posted by zizi:
Pai uite ca pe ambra nu l-au impresionat. Eu doar le-am remarcat... ;) |
All times are GMT +2. The time now is 08:53. |