![]() |
Saw
Un nou film, un nou titlu cautat...
Saw, distribuit de New Films Romania. |
Crime in serie
|
Masacrul...
:) ...nu vreau sa fiu porc,dar eu inca nu mi-am primit afisul cu out of time :) ... |
"Caruselul groazei" sau
"Jigsaw-criminal in serie" :) |
niste elemente ajutatoare despre film, pentru un titlu mai sugestiv...;
ideea de serial killer din Saw e oarecum asemanatoare cu cea din Seven si alte cateva filme; cremenalul in serie isi alege victimele si le supune unor incerccãri chestie de viata si moarte, în care trebuiau sa-si înfrîngã o patimã, sau un defect de caracter pentru a trãi; cine reuseste, trãieste.. Saw vine atît de la jigsaw, nickname-ul killerului, care rãmîne necunoscut pînã în final, cat si de la o faza din film in care eroul principal are o "temã" de fãcut cu un bomfaier, pentru a trãi of course...; deci, Ferestraul groazei, Testul groazei, etc., desi groazã nu stiu dacã e tocmai potrivit - filmul e mai mult thriller, gen Tacerea mieilor sau Seven, decît horror; |
Crontz Crontz face fierastraul.
|
"Jocul"
|
Originally Posted by Nightwane:
io bag ... Fierastraul Groazei |
sau pur si simplu "Fierastraul" (chiar daca unii vor crede ca e vreun thriller cu implicatii forestiere) :D
|
Jocul Terorii
Regulile |
Distribuitorul a stabilit titlul cu care va iesi Saw pe piata.
Acesta este Puzzle mortal. |
Originally Posted by emanuel:
HA! Am fost pe aproape cu "Crontz Crontz face fierastraul". CE CASTIG??? :P |
ai fost cat p'aci ...
Puzzle mortal ? :lol: |
un nume mai cretin decat Puzzle Mortal nu cre ca gasea nimeni.A,stai ba sa-r putea sa stiu pe cineva...TLD,vb de tine,omule!
|
Mai bine se numea altfel decat Puzzle Mortal.Oricum a fost destul de bun filmul.
|
Dap...dragut...dar eu asta nu am sa inteleg de ce se cheama filme horror cand de fapt ele numai te tin in suspans...la mine numai asa se intampla...nu a fost niciodata un film care sa ma sperie sau ceva de genu asta... :?
|
Mortal Puzzle ar fi avut un sound my trendy
(Oops! Am vrut sä scriu "MAI trendy" - da' mi-e lene sä my corectez.) |
All times are GMT +2. The time now is 17:05. |