![]() |
James Gandolfini
ce credeti despre Don Soprano?
|
eu cred....
Eu cred ca e simpatic.... un serial ..... care difera de celelalte.... si macar nu e plictisitor.............
|
Serialul e genial. Topicul asta e cam idiot.
|
pacat.....
daca ar fi dupa mine as da in fiecare zi Soprano..........
mai ales Miss Psiho merita sa fie vazuta..... |
E de luni pana joi la ora 22:00. E destul.
|
da e destul......
Da e destul dar nu prea vad alte seriale bune.....
Si ceva SF-uri nimic nu mai dau astia................. Oricum asta seamana cu SF dar //.......poate fi real.... ar putea fi.... |
sau nu sau poate sau cum? SF? serial? de ce nu dau astia? sa fug sa-i intreb? cand? de ce? pe cine?...
|
jackpot tu nu ai prieteni?
|
Originally Posted by BeNnY:
ceilalti nu sunt........ tu ai ? daca nu iti recomand ..... si "prieten" daca vrei........... cunosc ...... din vedere... doar pe unul mai ....ciudat.. vrei sa-ti fac cunostinta? data viitoare cand il vad , va pun in legatura .... bine? |
Originally Posted by Jay:
daca aflii suna-ma.. |
Serialul e bestial dar reclamele de la Pro Cinema sunt palide shi dezgustatoare... :sick:
Jim a luat Emy ptr Soprano dar mai degraba il vroiam pe The Real Don pe podium cu Emy in mana ... |
GENUL FILMULUI : DRAMA...
am vazut aseara ca cei de la PRO cinema inainte de film au scris ...genul filmului... drama...... comedie neagra poate, dar nici chiar asa de neagra nu-i.
|
Pentru ca ursu o ardea aiurea pe un forum...
Citesc undeva ca s-ar putea sa-l joace pe Hemingway.... |
Originally Posted by jackpot:
Ok, inteleg acum. Regret ca m-am luat de tine. |
Hemingway VS Ursul
Originally Posted by Jay:
|
Hai ca nu mai e actuala faza cu ursul.... nu l-au mai dat in serial, sau cel putin au abandonat pt. moment subiectul......
Am vazut /revazut ieri Terminal Velocity si am vazut ca si acolo era prezent Mr. James. Imi place cum vorbeste ruseste. |
episodul ku accidentul ...
Nu vi s-a parut k James a batut-o cam exagerat pe "femeia" lui ? Avand in vedere ca gatul ei suferise ceva in urma accidentului ? Mi s-a parut cam exagerat dar ... |
Originally Posted by Gaandalf:
Dar mai nou vad ca si Steve Buscemi incepe sa-si intre in rol. Era prea calm baiatul. Incepe sa semene cu ceea ce joaca el de obicei, mai ales acum ca dupa ce a trudit atata si a vazut ca nu prea ii iese nimic, a acceptat totusi oferta cu airbaguri... |
Saptamana asta ultimele episoade din Soprano... :((
|
Eu cand ...
Cand am citit titlul acestui topic am crezut ca vb despre James Gandolfini. Dupa ce intru , pui intrebarea ce parere aveti de Don Soprano. Adica vrei sa stii pana la urma ce credem de actor sau de personajul din film?
|
All times are GMT +2. The time now is 16:21. |