![]() |
Topica de LA MULTZI ANI!!!
... Dupa cum probabil multzi shtiu, azi 1 OCTOMBRIE, este ziua prea cunoscutului nostru moderator... THE ONE AND ONLYYYYYYY...emanuel... Asha ca... eu ii urez LA MULTZI ANI shi multe altele... :)
|
he he he...stim stim!....Inca odata LA MULTI ANI!!!!...
|
Slappy birthday!
Happy Birthday! |
LA MULTI ANI si din partea mea!
|
La multi ani pentru lungul drum din zare.
|
succese, domnul meu.
|
Desi am vrut sa sterg acest topic l-am lasat, unii din useri spunand ca-l vor face din nou... asa ca... l-am lasat. De acum in acest loc vom putea ura la multi ani tuturor userilor (bineinteles cand aflam de ziua fiecaruia...).
Iar acum trebuie sa le multumesc tuturor celor care m-au felicitat azi - si aici, dar si pe telefonul mobil - multumesc, sunteti foarte draguti. Va doresc si eu voua tot binele din lume si viata lunga (in care sa mai aveti timp din cand in cand sa mai aruncati si ochiul pe CineMagia...). Thanks a lot!!! |
Bafta man... shi mai bine mai tarliu decat niciodata : la multi ani !
PS: marpha semnatura, vroiam sa zic mai demult |
La multi ani,maestre ;) (*) (*) (*) (*) (*) ...cu o zi intarziere...nua r fi o edee buna sa avem zileelee astea de nastere postate cu un pic de avans?
|
Faca-se voia ta raptor. Asha sa shtizi din timp. Pe data de 4 octombrie, e ziua lui christi... Happy now? ;)
|
La multi ani pentru emanuel.... cam tarziu scuze..
Si la multi ani lui Christi... sa ne traiesti si sa ne inveselesti.... |
foarte multumit 8)
la multi ani,christi! |
La multi ani si din partea CineMagia.
|
Mah, LA MULTI ANI tuturor celor de pe acest forum, cu scuze daca am depasit ziua, in avans pentru cei care urmeaza sa-si serbeze inca ziua in anul de gratie 2004.
Toti de pe acest forum sa fie fericiti, sanatosi, cu buzunarele pline de bani pentru bilete la filme sau intrari in cluburi. Hai ca va ajunge ! |
Urmatorul sarbatorit, pe 21 octombrie este colegul meu Daniel, forumadmin-ul.
LA MULTI ANI si LA MULTI BANI! Sa ne traiesti! |
La multi ani!si regulamente cit mai finute! :D ca asta sugruma. :P :lol: :D La multi ani!
|
La multi ani si din partea mea si tot ce isi doreste, si cat mai putine topicuri sterse! :P
|
la multi ani si de la mine... toate cele bune si frumoase...
|
La multi ani!!! si cat mai multa fericire si sanatate!
|
Kiar simpatic topicul acesta, si doresc sa urez lui Daniel (dar si lui Emanuel) un sincer LA MULTI ANI!!!, si scuze pt intarziere!!!!
Toate cele bune |
All times are GMT +2. The time now is 08:11. |