![]() |
Mi-a venit toamna...
:(( :(( :(( :(( :(( :(( ........
|
ce anume ti-a venit toamna?
|
dorul de vara :((
|
ah...ma speriasem. Ma gandeam eu ca nu poate fi ce credeam eu ca e. ala vine regulat! :lol:
|
Mai tu nu te insurai toamna asta :lol: :lol: :lol: ?
|
Lasa asta...mai zi ce ti-a venit toamna :P
|
Originally Posted by Nightwane:
concurs: scrieti cele mai frumoase & memorabile inceputuri de poeme despre toamna. poeti romani, evident. Premiul instituit de mine - un set de carti valoroase. nu glumesc, sunt serios. |
Originally Posted by herbert:
Ma refeream la alt fel de "regulare". Ce carti valoroase oferi? Just out of curiosity. |
Crezi ca te las sa faci regulamentul si in topicul meu :lol: ? |
nu pierde timpul cu intrebari suplimentare. te asigur, carti valoroase si... respectul meu.
|
Respectul ca respectul...cartile-s mai importante...pana la proba contrarie.
|
Iti fac un cantec despre Murnau. E bine? Castig ceva la faza asta? :P
Promit ca bag si cuvantul "toamna" p-acolo. |
Originally Posted by Mala Portugal:
numai romani, draga Mala ;) , nu incerca sa derutezi cinefilul librofil. in numele culturii mai cedezi si tu, ca nu vei fi fiind atat de rea cum vrei sa pari. astept o prestatie buna din partea ta... |
"Toamna surâzi îngãduitor pe toate cãrãrile.
Toamna toti oamenii încap laolaltã. Iar noi cei altãdat-atât de rãi azi suntem buni, parcã am trece fãrã viatã prin aurore subpãmântesti. " Blaga |
So fell autumn rain washed away all my pain
I feel brighter somehow, lighter somehow, to breath once again So fell autumn rain washed my sorrows away. Intr-adevar, ma simt mai bine toamna.[/quote] |
Cum sa vi se faca dor de vara mey ? Ma speriatzi ... m-am saturat deja de cluburi in aer liber, bere pana nu mai pot sa stau in picioare shi plaja... deja mi-am tras un bronz gen Denzel Washington ... me likes it but ENOUGH.
De abea ashtept sa ploua la greu shi sa fie frig ... shi sa stau cu iubita in pat la film shi sa dorm shi sa fiu cu 1 gram in + mai melancolic. Akum ca muncesc shi s-au schimbat mai multe ... dar nu va intzeleg pe voi ... cei care vretzi vara 12 luni pe an. Go 2 L.A. Toamna este inevitabila shi minunata. My favourite God Damn season! Let it rain ... let it rain ... :D :w00t: "In autumn when the trees are brown The little leaves come tumbling down They do not make the slightest sound But lie so quietly on the ground Until the wind comes puffing by And blows them off towards the sky." "No spring nor summer beauty hath such grace as I have seen in one autumnal face" most fairy tale like words: "A fallen leaf is nothing more than a summers wave good bye" |
:x toamna si iarna genereaza o stare de "freeze, suckerbitch!"
Cit de curind posibil mi-am promis sa rezolv situatia de asa maniera incat toamna,iarna si in restul anotimpurilor de c**t sa emigrez in emisfera vecina. |
singur, Jay, e pe calea cea dreapta. se apropie de cele doua "modele" emblematice pe care le cunosc eu, dar s-ar putea sa mai descoperim cateva. nu ma surprinde feelingul lui Jay, judecand dupa calitatea postarilor sale.
incetati sa postati poeme in engleza, ca pierdeti timpu si veti fi descalificati din concurs. ca juriul e exigent, foarte selectiv... |
|
Originally Posted by Gaandalf:
nu vrei - e OK. fa o scalda in mare :P |
All times are GMT +2. The time now is 09:44. |