![]() |
! Pentru fanii Star Trek !
Caut caseta sau DVD "Ultimate Trek: Star Trek's Greatest Moments"... Dak o are cineva, sau stie de unde pot sa o cumpar in Romania la sigur, va rog sa ma contactati la [email protected]. Engage!
Btw, ce parere aveti despre Star Trek: Enterprise? Eu am vazut pana la sezonul 3, si mi se pare un serial decent, dar nu extraordinar... |
Enterprise mi-a placut f mult, mai ales sezonul 3 unde episoadele au legatura unele cu altele. Abia astept sa inceapa sezonul 4 sa vad cum continua povestea.
|
Sezonul 4 ? Nu shtiam. Dar am auzit k vor sa mai faca un film Star trek! Nu shtiu cine va fi implicat. Zvonul circula oricum ...
|
Bineinteles ca vor mai face un film Star Trek, poate si mai multe. Urmatorul am inteles ca ar putea fi un prequel.
|
Si cu ce echipa vor face un nou STAR TREK? Sincer, as prefera cu VOYAGER... Enterprise sunt prea proaspeti.
In alta ordine de idei, sezonul 4 din Enterprise s-ar putea sa fie si ultimul. La americani, n-a prea avut succesul scontat pt. ca Braga (producatorul) este un mare fan "resetarii" intrigii cu ajutorul smecheriilor temporale. UPN a inceput sa lucreze la sezonul 4 ca sa poata sa scoata apoi pe DVD toata seria :( |
Nu stiu cum vor face cu Voyager deoarece in Nemesis echipajul era deja in spatiul Federatiei. Oricum mi-ati trezit curiozitatea!!
|
Normal ca erau in spatiul Federatiei, pentru ca in ultimul episod din Voyager ei ajung acasa... :)
|
Originally Posted by emanuel:
|
Ryker ia comanda unei nave numita "TITAN"... Eu nu vb de serial, ma gandeam la un film de lung metraj. Dar se pare ca o sa existe un STAR TREK XI, actiunea petrecandu-se inainte de Kirk si Spock, la Academie (ceva de genul episoadelor 1 si 2 din Star Wars).
Sincer, ideea mi se pare cam slabutza, in primul rand pt ca Star Trek este mai intai despre personaje, si apoi despre poveste & actiune (desi si aceastea sunt ff importante). In plus toate filmele au avut parte de echipe deja impuse ca urmare a serialelor. Daca producatorii nu realizeaza ceva magnific, n-or sa poata sa faca mare lucru cu niste "nou veniti", mai ales ca actorii mari in general se feresc de S.F.-uri. Star Trek X (Nemesis) a avut incasari mici, datorita povestii, dar si faptului ca a fost lansat cu vreo 2 saptamani inainte de Lord of the Rings. Ca seriale, momentan se filmeaza sezonul 4 din Enterprise, cu premiera la americani pe UPN in octombrie. |
Mut acest subiect la Fanatic, pentru a putea fi vazut de mai multi interesati & sa dezvoltam discutiile.
|
Sev Trek
:) Sunt mare fan Star Trek, TNG si Deep Space 9, dar si m-am uitat la Enterprise cand il dadea pe B1tv. DIn pacate nu a reusit sa-mi capteze interesul. |
Io m-am uittam de pe vremea knd era la TVR1 Duminica... eram mai mic ... good times those were! :w00t:
|
La ce bun atatea sezoane ? Nu mi- placut nici macar un episod. Dar fiecare cu gusturile lui.
|
SPECIAL pentru fanii star trek
http://picardsongfull.ytmnd.com/ asteptati pana se incarca, merita! :D |
Star Trek este o panarama de Sf.O nava Enterprise ce se lupta pentru a salva planete si pe ei insusi.
Va recomand Star Wars. |
Si eu iti recomand tie Denis_Stelistu sa nu mai "invii" topicuri moarte de mai bine de 7 luni...
|
All times are GMT +2. The time now is 10:43. |