![]() |
FUTURAMA
A trecut vremea familiei Simpson shi a "batranului" Homer cu al lui "doohh!"....
Its time for us to see in to the future, shi asha Matt Groening continua poate mai haios ca niciodata cu FUTURAMA, the funnyest cartoon ever made. Ashtept pareri, comentarii shi altele in legatura cu Futurama. " all humans are vermins in the eyes of MORBO" |
mda, cam tarziu cu topicu', serialul a fost exterminat (by morbo :D)
btw, stiai ca pe genericul de la futurama apare un designer roman? Serban Cristescu |
deshi cam ies din toipic..................FUTURAMA?? :huh:
nu am auzit de el ............da un link (simpson era klumea) |
Originally Posted by WraIth:
bro'...da un edit pt ca suna fff ciudat!!! |
Originally Posted by Sméagol-Gollum:
Oi, Smeagol, you are so toight, like a tiger. Am toata seria Futurama, am vazut-o pe toata de prea multe ori si e geniala. Are momente in care-mi place mai mult decat Simpsons. Pacat ca a avut programare proasta si a fost 'canceled'. Cine e gata sa dea o cantitatea absurda de bani poate primi seria de la mine :D. |
Originally Posted by raven88:
nu stiam asta si ma bucura faptu asta.........pacat ca a fost "exterminat", dupa parerea mea e mai bun decat simpsons........BENDER RULES 8) |
Originally Posted by ogto:
foarte tentant :) Ceea c imi place la Futurama e ca parodiaza multe filme iar personajele sunt dementiale. "i had a nightmare: i saw only one`s and zero`s flying around,......and then a two came allong!!" BENDER |
Originally Posted by ogto:
shi anume cat? :P :) |
si mie mi se pare mai bun decat simpson, cu toate ca in unele momente povestea cu fry&lila devine stresanta.
|
Bender rules :happy:
|
true-true......but we can survive that, anyway cea mai tare idee din futurama a fost faza cu fry care realizeaza ca e propriul lui bunic.....la asta nu s-a gandit nici macar H.G. Wells :D |
WTF!! cand naiba a fost difuzat futurama asta?? nu am auzit in viata mea de el!! pls give detailes!
|
Originally Posted by Sméagol-Gollum:
Din pacate la noi nu a fost difuzat, inca. Este creatia lui Matt Groening (responsabil si pentru Simpsons); aventuri SF in viitor, cu personaje si situatii foarte comice. Ceea ce face din Futurama un desen animat bun este ca parodiaza filme dar nu numai.... pentru mai multe informatii incearca siteu: http://www.gotfuturama.com/ |
ati citit comic-bookul futurama? cum vi se pare?
|
din pacate nu am citit, am doar un pdf cu futurama dar e de o calitate foarte slaba si nu se vede textu k-lumea.
Comicsurile sunt la fel de funny ca serialul? |
yup, sunt funny, dar subtirica rau revistuta... eu am renuntat sa le mai cumpar, le citesc in librarie cand apar 8)
|
vrei sa zici ca apar in librarie?? :w00t: ....eu n-am vazut :( ..... "we know all your sins Bender, and for each we`ve prepaired an agonising and ironic punishment"- the robot devil |
Good news everyone!!!
Futurama REVINE!!...4 filme direct pe DVD in 2007 http://imdb.com/title/tt0471711/ have fun! |
Ador Futurama personajul meu preferat cred ca ii bender si cu alui You can kiss my shiny metal ass :lol: :lol:
|
imi place ffffff mult futurama si personajul meu preferat e bender; cel mai tare episod e episodu 10 parodia dupa titanic :lol: :lol:
|
All times are GMT +2. The time now is 06:41. |