![]() |
Best Of ... Soundtracks
O sa arunc primul soundtrack care m-a impresionat chiar zilele trecute : coloana sonora de la serialul Berserk. Daca vedetzi serialul shi ascultatzi muzica - nu va mai trebuie nimic. Totul se imbina intr-o armonie perfecta shio devii "victima" unei stari de euforie. Berserk Rulzzz! Nighty knows it ...
|
OST de la Blues Brothers, School Of Rock si Gross Point Blank sunt in topul meu personal. Dar si "Quantum Leap" are multe melodii bune, clasice.
|
Re: Best Of ... Soundtracks
Originally Posted by Gaandalf:
mwahahahahahaaaaaa! Berserk does rule... si ost-ul la fel :D OST-uri memorabile: orice de Angelo Badalamenti :D, OST-ul de la Moulin Rouge (1&2), OST-ul de la Rocky Horror Picture Show ;) etc . etc . |
Originally Posted by ogto:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: n-am putut sa ma abtin :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: |
Originally Posted by Nightwane:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Super tare faza! :lol: |
Originally Posted by Nightwane:
Probleme, ceva? ( :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: ) I have beaten the system! |
De adaugat un soundtrack sau mai bine zis 3 - care oricum daca nu imi placeau filmele muzica oricum o adoram k un "fanatic". Lord Of the Rings. De fapt tot ceea ce numesc eu - fanatic este o compilatzie de 19 melodii din toate cele 3 coloane sonore.
De adaugat - soundtrack la Fight Club shi la Gladiator. |
Cel mai mult imi place muzica de la Moulin Rouge, LOTR, Cruel Intentions 1 si Dirty Dancing . De curand am luat Gangs of New York Soundtrack si nu suna rau deloc...
|
Originally Posted by Pinky:
Recomand Kill Bill vol.2 cu 2 melodii super Malcolm Mclaren - "about her" shi Shivaree - "Goodnight Moon". :w00t: |
Inca ceva! :D Nu stiu daca se pune ca soundtrack, dar melodia de la Friends e cea mai tare: instant joy & optimism :happy:
|
Originally Posted by Pinky:
|
Dar ce ziceti de sound-ul de la inceputul filmului Passion of the Christ , cel din gradina ?????????????????
|
Cel mai cel soundtrack mi se pare cel de la Crimson Tide. in principal melodia celor de la Nightwish. Si mai imi place OST-ul de la Shrek 2.
|
lista mea s-a mai schimbat.Desi no.1 ramine Howard Shore cu a lui coloana sonora magnifica pt. LOTR,pe locul 2 l-am saltat pe Danny Elfman,dupa ce am ascultat mai bine temele de la beetlejuice si mars attacks.iar mai apoi ar fi Zimmer,Goldsmith si Badelt,cu mentiune speciala pentru Alan Silvestri`mdea...Van Helsing`.Pe linga asta,ar mai fi BluesBros. care iarasi e genial si ascultabil incontinuu,Conquest OF Paradise,etc etc.
nu stiu de ce dar nu sunt hiperentuziasmat de 'Fight Club' :sleep: cum am auzit ca e muuuulta lume. |
lotr, pearl harbor( in special hans zimmer), smallville :P , passions
|
lotr mi se pare cel mai tare, bine mai sun altele mai vechi dar nu prea mai conteaza
acum lotr the best |
Originally Posted by Ionutz55:
totusi mai am de adaugat - Matrix Reloaded, Shrek 2 cred ca o sa fie cel mai tare. Gladiatorul si Moulin Rouge. |
topul meu la soundtrackuri originale:
1. Cabin Fever (Angelo Badalamenti & Nathan Marr) 2. Requiem for a Dream (Clint Mansell) 3. Punch Drunk-Love (Jon Brion) 4. Phantasm 1 (Fred Myrow & Malcolm Seagrave) 5. Hellraiser 1 (Christopher Young) 6. Lola Rennt (Tom Tykwer & co.) 7. Fight Club (Dust Brother) 8. U-Turn (Ennio Morricone) 9. Eraserhead (Lynch & co.) 10. Amelie (Yann Tiersen) |
Da,uite cum de am uitat de Requiem for a dream?!
|
Originally Posted by ogto:
Si mi-a mai placut foarte mult soundtrackul la Scent of a woman ("Por una cabeza"). |
All times are GMT +2. The time now is 21:17. |