![]() |
Subtitrari
As dori sa stiu pe ce site gasesc subtitrarile la filmele HIDALGO sau UNDER THE TUSCAN SUN. Multumesc anticipat!
|
www.titrari.ro Tre sa-ti faci user, dar nu dureaza mult. La Hidalgo ma indoiesc ca gasesti subt
|
Gasesti pentru orice film american pe titrari.ro...
Eu am o alta problema: unde as putea gasi subtitrari la "Russian Ark"? (in romana, engleza sau franceza) |
cred ca tre sa pui mana sa invetzi ruseste, ca nu cred ca o sa gasesti subt la filmul asta :D
|
thanx... :D Stiu deja un cuvant, deci sunt pe drumul cel bun...
|
eu stiu 4, deci daca vrei, te invatz eu restu de 3 cuvinte :D
|
dvd.box.sk
|
Thanx, man! :) Cautam subtitrarile alea de ceva timp!
|
nu cred ca vei gasi pe acel site subtitrarea la russian ark
|
Originally Posted by MinRep:
tu cui ii multumesti? :) |
pe dvd.box.sk nu o gasesti....
|
Originally Posted by MinRep:
aiurea! de unde-ai scos-o? eu n-am gasit vreuna la "My Own Private Idaho" (USA, 1991, van Sant). pana la urma cred ca-l vad fara titrare (nici engleza n-am gasit macar). de asemenea pentru filmul Slacker (USA, 1991, Linklater) nici pe titrari.ro nici pe dvd.box.sk absolut nimic! |
Originally Posted by Leonard:
m-am gandit la ultimii cinci ani... |
De unde fac shi eu rost de o subtitrare la Dobermann ? Nu mai shtiu franceza k pre vremuri ...
|
Desi intru pe site-urile de mai sus zilnic, nu gasesc sub la utmaroarele filme (primele sunt mai vechi) :
Dobermann 1CD October Sky 1CD Ed TV 1CD You Can Count On Me 1CD One Eight Seven 1CD All The Real Girls 1CD Fat Pizza 1CD Swimming Pool 1CD Intermission 1CD Dot The I 1CD Tokyo Godfathers 1CD One Last Chance 1CD. Multumesc! |
Originally Posted by West:
super anime! dar are sub direct pe film in engleza! sau nu stii engleza? :huh: |
Am eu subt la October Sky, dar e in engleza
|
Tokyo Godfathers il am fara sub. in engleza pe film dar o am separat si stiu si engleza.
La October Sky am in engleza si tot in romana caut, la toate filmele caut in romana. |
All times are GMT +2. The time now is 17:13. |