Cinemagia Forum

Cinemagia Forum (https://www.cinemagia.ro/forum/index.php)
-   Cafenea (https://www.cinemagia.ro/forum/forumdisplay.php?f=233)
-   -   Despre HP & co. (https://www.cinemagia.ro/forum/showthread.php?t=84802)

MinRep 17 Jun 2004 15:52

Despre HP & co.

Stati linistiti, nu este un nou topic despre Harry Potter.

M-am gandit sa vorbim un pic despre un alt mare HP, Hercule Poirot (the famous detective). Deci, despre cartile Agathei Christie, despre seria cu Peter Ustinov, despre seria de acum, cu David Suchet si orice alte ecranizari facute.

Personal, eu prefer filmele lui Suchet, care consider ca are un farmec deosebit in rolul respectiv.

Randul vostru...

Ilila 17 Jun 2004 16:16

...prin clasa a VII-a citeam cartile Agathei Christie (in loc de literatura obligatorie scolara) :)

iepurilah 17 Jun 2004 17:30

Si mie imi plac ecranizarile cu Suchet.....dar ma amuza teribil stilul sau...de a merge, de a vorbi....

MinRep 17 Jun 2004 17:35

Originally Posted by iepurilah:

dar ma amuza teribil stilul sau...de a merge, de a vorbi....

E grozav cand vorbeste despre el la persoana a treia. Ieri am vazut un episod in care zicea: "Hercule Poirot is not obese". Si are un mod grozav de a se lauda fara sa para infumurat ("the mind of Poirot!").

iepurilah 17 Jun 2004 17:43

Originally Posted by MinRep:

E grozav cand vorbeste despre el la persoana a treia. Ieri am vazut un episod in care zicea: "Hercule Poirot is not obese". Si are un mod grozav de a se lauda fara sa para infumurat ("the mind of Poirot!").

Chiar mi-am amintit ca nu am mai vazut de mult un episod HP...hmm...tre sa iau masuri rpd

PoliFanAthic 17 Jun 2004 20:36

N-am citit decat unele carti (idem Ilila) si din pacate nu am prea vazut ecranizari cu HP, cel mult in trecere. Si amintirle se dusera.

Ionutz55 17 Jun 2004 21:00

Quote:

ma speriasem :lol:

ogto 17 Jun 2004 22:39

Eu sunt un mare fan, daca nu chiar obsedat, de filmele, cartile, serialele cu crima, mister etc. De referinta este, pt mine: Hercule Poirot (seria cu David, care este fermecatoare, placuta, amuzanta, incitanta si geniala), serialul Law & Order: Criminal Intent (care e la Hallmark si are in rolul principal pe Vincent D'Onofrio, nu stiu daca am scris bine, care este un actor atat de bun, incat nu am cuvinte. Isi joaca roul GENIAL, nu exista defecte in stilul lui. O serie care fara Vincent nu mai avea nici jumatae din 'hazul' ei) si Colombo (care are ca actor principal pe Peter Falk, care mi-a fost Role-Model in copilarie si inca este unul din actorii mai favoriti). Sunt si altele, dar acestea trei sunt de baza.

Vi le recomand! Pe TOATE! H.P. rules!

iepurilah 17 Jun 2004 22:51

Columbo era super serial...Peter Falk juca f bin, si imi placea ca "aparea" mereu nevasta-sa :D

MinRep 18 Jun 2004 15:01

Originally Posted by ogto:

serialul Law & Order: Criminal Intent (care e la Hallmark si are in rolul principal pe Vincent D'Onofrio, nu stiu daca am scris bine, care este un actor atat de bun, incat nu am cuvinte. Isi joaca roul GENIAL, nu exista defecte in stilul lui.

Am vazut cateva episoade. Dar tot pe Hallmark e un serial mai bun, englezesc, "Midsomes Murders", care e tare de tot...

P.S.: Oricum, Columbo e cel mai tare (Err... Just one more question...)

ogto 18 Jun 2004 15:03

Da. Asa este. Vroiam sa zic si de acela, numa ca nu mai stiam cum se scrie. E bun si acela. John Nettles este simpatic. Dar are un mare defect serialul si il citez chiar pe John Nettles: "The body count is infinite." Dar in rest, merita vazut.

MinRep 18 Jun 2004 15:06

Eh, sunt mai mule crime/cadavre in "Midsomer Murders" pentru ca, aparent, publicul se plictisea cu una singura.

ogto 18 Jun 2004 15:08

Eh, sunt mai mule crime/cadavre in "Midsomer Murders" pentru ca, aparent, publicul se plictisea cu una singura.

Lol... Ai vazut si tu acel "Behind The Scenes" la serial? :D

Leonard 18 Jun 2004 22:00

Re: Despre HP & co.

eu credeam ca e vorba de Hewlett Packart

MinRep 18 Jun 2004 22:46

Originally Posted by ogto:

Lol... Ai vazut si tu acel "Behind The Scenes" la serial? :D

Evident...

Pinky 21 Jun 2004 22:27

Eu sunt super fana Agatha Christie (am o mare colectie acasa) & filmele cu Hercule Poirot. Incepeam sa cred ca sunt singura... Ma bucur f mult ca pe National au inceput sa dea saptamanal HP! :happy:

ogto 21 Jun 2004 22:33

Si Hallmark le dadea... Poate o sa le mai dea... Daca iti place HP, uitate la Hallmark la Midsomer Murders si Law & Order: Criminal Intent, daca nu te uiti deja.

Pinky 21 Jun 2004 22:40

Bineinteles ca ma uit deja la astea si la toate filmele asemanatoare (sau cel putin incerc :D )

All times are GMT +2. The time now is 15:16.