![]() |
Cand alesu-ti iese-n cale
Am vazut la TIFF un film care mi-a placut foarte mult si sunt curioasa sa aflu si parerea altora: "Cand alesu-ti iese-n cale" (r. Oliver Paulus). Isolde Fischer (interpreta principala) a primit si un premiu la TIFF.
|
Nu l-am vazut. Crezi ca ne poti da mai multe informatii despre acest film?
Ex: Data lansarii, Genul, Tara in care a fost facut filmul etc. Sper k nu cer prea mult :P |
galadriel, regizorul si actorul principal ti le-a spus daca citeai mai cu atentie. exista si imdb pentru a te lamuri cu mai multe amanunte
|
UPS!! sorry... my mistake... am modificat mesajul acum k sa fie toata lumea multumita... :)
Nu mi-e greu sa dau un search pe net, dar vroiam sa dezvolt si eu o conversatie.... :hmm: |
Originally Posted by Galadriel_queen:
acum gata, nici eu nu am vazut filmul, deci nu avea rost sa ma bag la acest topic. sa scrie cei care l-au vazut |
Originally Posted by Leonard:
Leonard, data viitoare te rog sa faci diferenta dintre a face conversatie si a se baga in seama. |
Filmul este coproductie Germania-Elvetia. Actiunea a prezentat-o pe scurt altcineva. Totusi, eu cred ca merita vazut. E ceva in genul Dogma 95.
|
Originally Posted by Ambra Blu:
|
Originally Posted by Ilila:
Try not to understand...just let it be! :hmm: |
subiectul pare cam luat cu lopata din 'Im Juli' al lui Fatih Akin. Banuiesc ca e mult mai prost.
|
Originally Posted by corinka:
Si nu doar Isolde , de care amintea corinka, si-a facut rolul ci tot filmul e extrem de bine jucat & above all Helga Grimmer (baba, prietena Paulei). |
All times are GMT +2. The time now is 16:58. |