![]() |
Generatii
Acest topic este, de fapt, rezultatul unui studiu.
Actorii va sunt prezentati pe generatii si va propun sa votati actorul si actrita care il/o considerati cel/cea mai bun/buna (valoarea artei interpretative) a generatiei sale. Incepem cu generatia '65: Actors: Alan Cumming (27 ian) Richard Grieco (23 mar) Robert Downey Jr. (4 apr) Martin Lawrence (16 apr) John C. Reilly (24 mai) Charlie Sheen (3 sep) Sean Patrick Flanery (11 oct) Luke Perry (11 oct) Dougray Scott (25 noi) Ben Stiller (30 noi) Actress: Ormond Julia (4 ian) Joely Richardson (9 ian) Diane Lane (22 ian) Sherilyn Fenn (1 feb) Sarah Jessica Parker (25 mar) Brooke Shields (31 mai) Elizabeth Hurley (10 iun) Connie Nielsen (3 iul) Famke Janssen (5 noi) Toate linkurile sunt din Cinemagia.. daca lipsesc pozele actorilor/actritelor sa speram ca e doar o situatie temporara. :) Urmatoarea generatie peste o saptamana. |
Extrem de dificile deciziile, cam toti actorii sunt la fel de subtiri si neinteresanti. Eventual Reilly sau Stiller la male, dar la actrite chiar n-am nici o idee. (sa zicem Stiller, pentru vot)
|
hai de la mine un vot pt. Sherilyn Fenn :happy: si pentru Robert Downet Jr. :?
|
John C. Reilly la masculi. (cu mentiune speciala pt. Alan Cumming)
Elizabeth Hurley la femei. |
Robert Downey Jr. si Elizabeth Hurley(are accentul ala criminal :love: )
|
ben shi famke
|
John C. Reilly si Elizabeth Hurley mi se pare ca sunt cei mai buni ai generatiei...
|
Pt. tipi votez John C. Reilly
Pt. tipe votez Elizabeth Hurley |
Martin (imi place la nebunie) si Liz
|
Lizzie shi cu Martin. John C Reilly a jucat in multe filme de referintza dar nu pot spune ca a ieshit asha mult in evidentza. Ce va tot agitatzi asha - nu va intzeleg ?... :hmm:
|
John C. Reilly & Elizabeth Hurley au strans cele mai multe voturi (deocamdata) ...puteti vota in continuare generatia '65
Urmeaza generatia '53: Actor: Pierce Brosnan (16 mai) Colm Meaney (30 mai) Tim Allen (13 iun) Hulk Hogan (11 aug) David Morse (11 oct) Tom Hulce (6 dec) John Malkovich (9 dec) Bill Pullman (17 dec) Actress: Mary Steenburgen (8 feb) Isabelle Huppert (16 mar) Lynn Whitfield (6 mai) Amy Irving (10 sep) Kim Basinger (17 dec) |
arghhh...David Morse, John Malkovich, Bill Pullman...
hmm..hai sa fie Malkovich... si la femei: Kim Basinger |
Malkovich & Huppert
|
Malkovich si Basinger
PS: Ce cauta Hulk Hogan? :D |
Pierce Brosnan si Kim Basinger
|
Generatia '65: Martin Lawrence, Sarah Jessica Parker
Generatia '53: Pierce Brosnan, Kim Basinger |
Malkovich
si Kim Basinger |
Malkovich (desi il simpatizez si pe Morse) si Basinger.
|
Originally Posted by Pinky:
|
Multumesc! Bine v-am gasit! :D
|
All times are GMT +2. The time now is 11:55. |