![]() |
Stilul personal
Sa vorbim putin despre haine, accesorii si ce inseamna ele pentru voi?
Simtiti ca haina face pe om? Care este stilul vostru? Credeti ca hainele voastre trebuie sa exprime ceva anume... de exemplu sa aiba un mesaj. Credeti ca nudity is the best policy? :D astea fiind spuse. Eu ma imbrac cu cam orice dar am o preferinta pentru articole cu dragoni pentru ca imi plac la nebunie. Desi ma laud ca nu am un stil anume, azi cand m-am dus la cumparaturi m-am trezit gandindu-ma de multe ori "nu e stilul meu" poate absenta stilului sa fie un stil? |
i sometimes wear a pink tu-tu (only when i'm drunk) :D
in general port haine negre....sau portocalii...and that about covers my syle... Mister Fuzzums signing off. |
Originally Posted by Nightwane:
|
in general port blugi negri sau albastri......bluze shi tricouri colorate inchis.....shi de lenjeria intima nu va mai zic :? ;)
|
se simte deja instinctul de cuib Ikea pe acest topic.
"We are by-products of a lifestyle obsession. ... The things you own, end up owning you" (Tyler Durden) |
Originally Posted by Lady_Skar:
..fireste ca hainele transmit un mesaj, dar cine stie sa-l descifreze cu exactitate?? Stilul tine de personalitate... daca iti schimbi stilul asta inseamna ca ti-ai schimbat personalitatea? |
eu tin f mult la stil... desi nu se vede :P
chiar am aparut in 'time out'-new york, in noiembrie 99, la pagina style watch 8) 8) (de nimic n-am fost mai mindru in viata mea!) acolo mi-am descris stilul asa: 'casual with a difference'... i still think it describes me :) cit despre 'lipsa stilului care e un stil' - of course, dar trebuie sa fie o lipsa constienta & asumata/declarata. 'nudity, the best policy'? yeah - when it's psychological nudity; politica mea a fost, always, sa spun lucrurile cele mai shocking despre mine, nelasindu-le celorlalti decit 'sansa' de a le repeta :D cit despre nuditatea propriu-zisa, ea se numeste nudism & e ceva banal; i do it every summer :oops: bravo pt topic lady! |
Originally Posted by Leonard:
Mie imi place sa dau mai multzi bani pe o imbracaminte care shtiu ca este de firma shi nu ma trezesc peste 1 luna k s-a rupt sau s-a desprins ceva. Totushi uneori exagerez in privintza hainelor shi o dau in materialism. Caut numai haine scumpe - chiar foarte scumpe - pentru ca shtiu ca nu multa lume ishi cumopara haine de genul asta la un asemenea pretz. Preferintze: blugi largi cat comozi pentru tot pachetul, blugi de club precum shi tricouri de club, hanorac mai mulat nu chiar larg - tot de club, iar la incaltzaminte - in nici un caz pantofi ... :sick: ci ghete de iarna portocalii gen "where the ghetto at?" adidashi - ghete pentru basket shi Nike Cort3Z tot pentru club - mai old school. Poate ca exagereze poate k nu ... nu-mi place sa vad pe altu imbracat la fel k mine ... :x |
Originally Posted by Gaandalf:
|
Originally Posted by Ilila:
|
Originally Posted by Alex Leo Serban:
sunt de acord ca e ceva banal si in plus nici nu am prejudecati, dar ma enerveaza putin nudismul la mare...( nudismul asumat la vama veche sau in 2 mai). hippies from a to z ? :w00t: orice s.ar spune oamenii sunt judecati dupa hainele pe care le poarta...sau nu le poarta... 8) unii o si merita ptr ca ajunge sa.i vezi imbracati/dez cat sa iti dai seama ca sunt :sick: sick?? sau de prost gust?? sau kitch?? |
Originally Posted by Mala Portugal:
uhm...eu sunt baiat...si nu port roz ... :huh: |
Originally Posted by dream_arizona:
|
revenind la problema stilului, io zik ca ori il ai ori nu il ai
esentialul la haine e sa`ti vina bine, sa ti se potriveasca, si sa nu te inregimenteszi in vreun trrend stupid doar ca se poarta |
Originally Posted by KORBEN:
Exact |
Originally Posted by dream_arizona:
in alta parte decit la mare e cam greu sa-l porti :D cit despre hippies - mie imi place stilul lor, mi se pare sexy, ce nu-mi place e ca majoritatea sint jegoshi ca dracu :sick: ce se poarta la greu (stiti probabil) sint ceea ce francezii aici numesc 'tongs' - adik obisnuitii slapi :lol: sint de toate culorile, modelele & imaginatiile, nici nu stii pe care sa-i alegi :? eu mi-am luat ink de anul trecut o pereche de la muji, cu talpa stil 'camouflage' & bareta transparenta 8) in skimb, am cautat azi ca un disperat blugi "clasici" (eu prefer lee) & n-am gasit ce vroiam! :x vroiam bleu-deskis, drepti - clasici, ce mai! ei bine, nu mai exista decit cu liniutze, raiuri, eventual evazati sau rupti :(( ce vremuri traim! :( |
whaddafuck!!! :o iara mi-a iesit dubla :oops:
sorry. |
Originally Posted by Alex Leo Serban:
in loc sa-ti ceri scuze, poti sa apesi pe butonul de stergere cand se mai intampla (asta daca nu o faci intentionat) |
Originally Posted by Leonard:
Si asta, dar pentru a evita situatii de genul asta, sa activeze administratorii faza cu Flood control. Sa nu poti trimite un mesaj dupa altul decat la interval de 15 secunde... ar fi mult mai usor |
cind am apasat sa trimit, mi-a aparut 'impossible d'afficher cette page' - c-asa zic frantujii -, asa ca, logic, am mai trimis o data... dupa care iar mi-a aparut, asa ca m-am prins :oops: !
da unde-i butonul ala!? |
All times are GMT +2. The time now is 03:37. |