Cinemagia Forum

Cinemagia Forum (https://www.cinemagia.ro/forum/index.php)
-   Cinematografia romaneasca (https://www.cinemagia.ro/forum/forumdisplay.php?f=229)
-   -   neconcordanta (https://www.cinemagia.ro/forum/showthread.php?t=84518)

televizor 14 May 2004 09:33

neconcordanta

dupa cum v-ati dat seama, despre acest subiect nu s-a mai scris nimic de aproape un an. asta e semn ca a trecut valul. e o nepotrivire intre campania de PR, cea de strangere de fonduri si productia efectiva. daca nu am mai auzit nimic, ce sa credem ?
iar asteptarile sunt atat de mari...

Alice_Fluture 14 May 2004 09:54

Re: neconcordanta

Originally Posted by televizor:

dupa cum v-ati dat seama, despre acest subiect nu s-a mai scris nimic de aproape un an. asta e semn ca a trecut valul. e o nepotrivire intre campania de PR, cea de strangere de fonduri si productia efectiva. daca nu am mai auzit nimic, ce sa credem ?
iar asteptarile sunt atat de mari...

:huh: Vorbesti cumva de ProjectW? Aia au strins doar juma' de suma, din ce-am auzit... deci nu pot sa produca 5 minute de film. Poate fac alte scurt metraje, acum cu concursul CNC.

televizor 14 May 2004 10:08

da. despre el scriam. campania a fost foarte agresiva (si bine a facut, am admirat asta). numai ca acum nu se mai intampla nimic. nu intereseaza pe nimeni ca fac altceva. spectatorii se intreaba ce se intampla cu filmul [u][u]ala.

Ambra Blu 14 May 2004 10:16

Nu, spectatorii nu se intreaba neam.

Alice_Fluture 14 May 2004 10:23

Ba da, ma, unii se intreaba ce fac aia acum cu banii...

televizor 14 May 2004 10:23

e-adevarat. posibilii spectatori. iar eu sunt unul dintre ei.

Ambra Blu 14 May 2004 10:34

Eu sint unul dintre imposibilii spectatori ai unui film imposibil, sau ai imposibilului film, decideti voi unde am pus negatia, si nu-ul adresat acestui non-film.

zizi 14 May 2004 12:48

zvonul umbla asha: datorita faptului k nu prea a fost luat in serios(pe buna drepate), dorin stana (shi echipa de PR-i din juru-i), s-a hotarat sa demonstreze lumii k poate fi shi un regizor serios, care sa fak filme "mari" cu bani putzini. in consecintza pregatesc un film "dogma", lg. metraj, cu bugetul de 300 coco....

p.s. e pe bune.

Alice_Fluture 14 May 2004 13:04

Pai pina la urma au strins toti banii? Io auzisem ceva cum ca de fapt PW era un fel de trailer sau rezumat pt un lung metraj cu buget colosal...

Si dogma asta ar fi primu' film independent romanesc? Daca baiatu' ala reusheste asha ceva, jos palaria... Lumea insa e cam sceptica...

CIPRYX 14 May 2004 17:21

Eu am auzit ca banii s-au strans iar ca Dorin Stana e prin Suedia sau trebuie sa plece pentru niste montaje mai dificile la Project W.NU stiu cat de adevarat e dar faptul ca e Project W are in spate un proiect de lung-metraj e adevarat.

capitain 18 May 2004 11:48

nu e nimeni in suedia!!! :P
oricum chestia cu lung metrajul nu prea are lagatura cu projectW, dar mi se pare in regula ca exista macar o echipa care respira aer vestic si vrea sa il transmita mai departe! chiar se ocupa serios de ambele filme!

zizi 18 May 2004 12:58

Originally Posted by capitain:

chiar se ocupa serios de ambele filme!

la fel kum s-au ocupat shi de clipul ala de la parazitzii care n-a mai ieshit pe post...(?!)

coco 18 May 2004 13:36

poate k da, poate k nu, poate k ce?

Precum am invatat din sistemele amway, avon, zepter etc. cele trei triunghiuri formeaza intotdeauna o piramida.
Triunghiul patru ramane ascuns caci e baza.

All times are GMT +2. The time now is 16:46.