Cinemagia Forum

Cinemagia Forum (https://www.cinemagia.ro/forum/index.php)
-   Fanatic (https://www.cinemagia.ro/forum/forumdisplay.php?f=243)
-   -   Sit-comuri (https://www.cinemagia.ro/forum/showthread.php?t=84515)

Cristache 13 May 2004 13:58

Sit-comuri

Vreau sa vad daca mai exista fani ai sit-comurilor !

Eu unul sunt mort dupa asa ceva. Si functioneaza chiar ca o terapie trebuie sa vad cateva zilnic pentru a-mi merge bine.

Topul meu:
1. Prietenii tai
2. Seinfeld
3. ALF
4. Printul din Bel-Air
5. Familia Bundy

Gaandalf 14 May 2004 09:04

Re: sit-comuri

Originally Posted by Cristache:

Eu unul sunt mort dupa asa ceva. Si functioneaza chiar ca o terapie trebuie sa vad cateva zilnic pentru a-mi merge bine.

Topul meu:
1. Prietenii tai
2. Seinfeld
3. ALF
4. Printul din Bel-Air
5. Familia Bundy

Oh i am for sure in the right place ...
Friends RULZZZZ! Astazi o sa iau ultim ele 6 episoade care au fost difuzate in America ... GOOOO JOEEEY! :P

Sm�agol-Gollum 14 May 2004 21:23

Prietenii tai + Familia Bundy RULZZZZ

Cristache 15 May 2004 22:34

Re: sit-comuri

Originally Posted by Gaandalf:

Originally Posted by Cristache:

Topul meu:
1. Prietenii tai
2. Seinfeld
3. ALF
4. Printul din Bel-Air
5. Familia Bundy

Oh i am for sure in the right place ...
Friends RULZZZZ! Astazi o sa iau ultim ele 6 episoade care au fost difuzate in America ... GOOOO JOEEEY! :P

Let's goooooooo Mr. Bing !

Gaandalf 17 May 2004 10:37

Friends Finale ... :(( 2 hours .. le-am primit Sambata shi am fost trist ... It's OVER! No more Joey! :(( What will we do next. Macar dupa Lord Of The Rings shtiam k o sa se fac shi The Hobbit dar cu Frinds ce facem ? :((

Nightwane 17 May 2004 13:46

Friends Finale ... :(( 2 hours .. le-am primit Sambata shi am fost trist ... It's OVER! No more Joey! :(( What will we do next. Macar dupa Lord Of The Rings shtiam k o sa se fac shi The Hobbit dar cu Frinds ce facem ? :((

o sa scoata astia o mie de filme :))

Gaandalf 17 May 2004 14:15

Originally Posted by Nightwane:

au ajuns la 1017 episoade shi akuma HALT!

WraIth 18 May 2004 14:45

Prietenii tai
Seinfield
Bundy

Sm�agol-Gollum 18 May 2004 17:06

llasa ca facem noi un "friends" al nostru... :)

LadyEowyin 20 May 2004 09:32

Originally Posted by Nightwane:

au ajuns la 1017 episoade shi akuma HALT!

Episoade pe care mi le-ai promis saptamana trecuta :((

Gaandalf 20 May 2004 16:37

Originally Posted by LadyEowyin:

Episoade pe care mi le-ai promis saptamana trecuta :((

sunt deja scrise ... tre' sa ne vedem sa tzi le dau ...

MinRep 20 May 2004 17:44

Se face un nou sitcom, "Joey", un fel de continuare, da' numai cu Joey, care se muta in L.A. (sau ceva de genu'). Restul prietenilor, cam absenti. Oricum, daca serialul apare in America in toamna, la noi vine peste vreo doi ani. Deci...

Doar de umplutura:

http://www.imdb.com/title/tt0375355/ (mai multe la "miscellaneous links")

Sm�agol-Gollum 20 May 2004 23:23

seria nostra de la E.R. este cam veche.....in anglia este o serie mult mult mai noua...it's cool!!! 8) (abby arata mai bine :love: )

Gaandalf 21 May 2004 07:38

Originally Posted by MinRep:

Se face un nou sitcom, "Joey", un fel de continuare, da' numai cu Joey, care se muta in L.A. (sau ceva de genu'). Restul prietenilor, cam absenti. Oricum, daca serialul apare in America in toamna, la noi vine peste vreo doi ani. Deci...

Doar de umplutura:

http://www.imdb.com/title/tt0375355/ (mai multe la "miscellaneous links")

That's the best news i've heard all mounth ... :w00t: 10x man!

MinRep 21 May 2004 14:33

That's the best news i've heard all mounth ... :w00t: 10x man!

Glad I could be of service... :happy:

Jay 23 May 2004 22:59

I might say ..... that Seinfield rulzz

Gaandalf 24 May 2004 07:22

Originally Posted by Jay:

I might say ..... that Seinfield rulzz

You might be right... comentariul de la inceputul unui episod cu ochelarii - cum se face k lumea crede k dk portzi ochelari te face automat mia deshtept... shi a dat-o in aparate auditive... :lol: este criminal ...

Jay 25 May 2004 03:13

Azi la Seinfield, era Jerry sa se insoare cu Jeanine Graffalo (Sper ca asa se scrie). A fost super episodu'..... :lol:

Cristache 25 May 2004 22:04

Originally Posted by Jay:

Azi la Seinfield, era Jerry sa se insoare cu Jeanine Graffalo (Sper ca asa se scrie). A fost super episodu'..... :lol:

Ba fir'ar sa fie. De ce nu zici nene ca asa o cheama ? Vroiam sa zic cum o cheama si nu puteam sa ma gandesc decat la Minnie Driver si Mira Sorvino. Numai ce trebuie nu-mi trecea prin cap.

Gaandalf 26 May 2004 07:12

Luni seara a fost episodul cu Kramer knd face KARATE shi knd ii batea pe aia mici. Dupa care l-au "ademenit" intr-o alee shi l-au batut ... :lol: - episodul a fost criminal. De fapt fiecare episod este genial.

All times are GMT +2. The time now is 16:08.