![]() |
Cum in ultima vreme am "facut" (sau facut rost) de niste avatar-uri pentru cativa useri de pe forum si lor le-a placut, m-am gandit sa fac un topic unde voi sa cereti avatar-uri cu ce va place cel mai mult... nu neaparat din domeniul filmului... limita este imaginatia :)
Deci cine vrea avatar, sa ceara! |
Eu nu vreau avatar, dar intotdeuna sunt in cautare. Nu ma atrag insa sursele de avataruri in masa, prefer cate o pozitie singuratica. Prevad ca urmatorul meu avatar va contine fie un fotbalist, fie ceva inteligent. :roll:
|
Pe mine m-ar interesa ceva,dar nu sunt sigur ca inteleg pe deplin faza asta cu avatar-urile.Ele sunt imaginile asociate??
|
Mda ele sunt "imaginile asociate"
PoliFanAthic eu in general iau avatarurile de pe "site-urile mari" si le modific dupa preferinta fiecaruia :roll: |
Uite Mala: http://www.cinemagia.mxhost.net/mala.GIF
Am o rugaminte: scrieti-va cererile aici si nu-mi mai dati mesaje private... de-asta am facut topicul asta! |
banner, anyone? :roll:
I want it 2. |
Daca iti trimit o imagine, o pui pe lista ca sa mi-o pot pune ca avatar?[/img]
|
Originally Posted by skip:
Da, desigur |
Originally Posted by jona:
Cu ce vrei sa fie banner-ul ? |
shi cum imi pun avataru? imi cauti tu unu shi il pui acolo la imagini...sau cum...ca nu pricep :(
|
Iti caut unul si dupa aia iti dau eu link-ul care sa ti-l pui in profil
|
ok...thanx...
|
Pe mine m-ar interesa un banner
|
Originally Posted by WraIth:
Pai spune si cu ce vrei sa fie! DUUUH! |
Originally Posted by BeNnY:
|
Originally Posted by TLD:
Pai acuma ii in curs de cercetare.Tre' sa vad cum vine corect shi cred ca astazi iti voi putea spune |
vreau si eu un avatar.... dasta whatever.....
pls |
Gata s-a rezolvat.
Daca poti sa-mi scrii pe banner U-teles im i Ulaer a hon aes! .This will be my new signature.Daca mai tre' ceva(culori...stiu eu) sa-mi zici sa te caut.ms |
Originally Posted by Mircius:
Cu ce vrei sa fie? |
Originally Posted by WraIth:
O sa incerc |
All times are GMT +2. The time now is 01:36. |