![]() |
S-o luam in mana !!!
Aici vorbim despre handbal !
:lol: |
S-au calificat astia de la Dinamo?
|
Se califica o duda!!
Era sa mor de inima. Dupa ce au condus cu 5 goluri pe la jumatatea reprizei a doua, in final au egalat spaniolii. Parca la 30, daca nu ma insel. Si asta dupa ce Constanta si-a furat-o dimineata rau de la frantuji, la vreo 6 goluri diferenta (acasa). :evil: :evil: :evil: |
Conditia fizz e la pamant. Cred ca ar trebui scosi la alergari cu ranita de greutati in spate si nu doar la fente si figuri...
|
:lol: :lol: :lol: Tocmai am vazut la sport ca fetele de la Remin Deva le-au facut sa planga pe nemtoaice :lol: :lol: :lol:
|
Da dar Dinamo a cam luat-o in mana... :)
Altea - Dinamo 31:25 |
La 15.00 joaca Rapid,poate le-o trag la daneze (*) (*) (*) (*) (*)
|
Pe ce post? Pe 2?
|
Meciul e pe ProTv de la 15.15
|
am luato rau in mana
rapid a perdut si dinamo la fel. cam naspa :( |
Originally Posted by Ionutz55:
Mai Ionutz, tu stai toata ziua la televizor sau scrii pe acest forum. Shi scrii cu multe gresheli, gresheli de necunoashtere, nu ca ai fi grabit, ca n-ai - se pare - unde te grabi. Iata varianta corecta a ceea ce ai vrut sa ne comunici mai sus: "am luat-o rau in mana. rapid a pierdut si dinamo la fel. cam naspa". Mai shi citeshte, ma' copile. Mai invatza nishte cuvinte, ca scrii doar cu zece cuvinte. Nu posta multe mesaje, scrie mai putzin shi cu mai multa grija pentru corectitudinea celor scrise. |
bai zebzecule, nu stau sa corectez de fiecare data ce scriu
oi fi chinez? de nu incelegi "am luato" fara cratima. e adevarat dupa am gresit. incerc sa corectez frazele dar mai uit cateodata vad ca tu nu ai treaba cu nimic fratele meu, de fapt miar fi rusine sa am unu ca tine in casa. oops am uitat sa despart "miar". ma ierti?? :oops: |
In primul rand nu cred ca trebuia sa-l faci zebzec pe marcu... bad move ...
Nu ca nu intelegem, dar dupa un timp (care a expirat deja) e obositor sa decodezi ce scriu unii pe-acolo si la un moment dat zici "da' mai da-o n p*** mea!" asa cum a zis marcu si asa cum au zis si altii!
Ce?!?! N-am inteles nimic din pseudo-fraza asta!
Felicitari! Ai reusit sa scrii cea mai mare tampenie pe ziua de azi! |
Originally Posted by BeNnY:
din nou benny cand am zis ca dupa am gresit ma refeream la cuvantul scris gresit dupa am luato in mana |
Am ras cu pofta de "replica" lui Ionutz. Mai copile, se scrie "zevzeg", nu zebzeg, cum ai ortografiat tu. Iar alte sinonime pentru zevzeg sunt: natarau, prost, neghiob, gagautza, smintit, gura casca... N-ar trebui sa te superi, pentru ca iti vreau binele. Sper sa invetzi macar cuvantul acesta shi sa-l foloseshti corect de acum incolo. Daca o sa fii violent pe forum, te parasc parintzilor tai. Sa vezi ce bataitza o sa mananci :lol:
|
te mananca rau nu???
|
Pe tine, Ionutz! |
Ionutz, daca mai faci vreo greseala te descalific de la guru la novice. daca tot scrii mult si prost, macar sa fii catologat ca atare - un incepator/bajbaitor.
|
bai da ce kkt aveti cu mine?? de ce cand vreau sa inchei o disputa apare altul. si acum ce va coalizati voi 2 inpotriva mea?
si cum poti tu sa ma descalifici? esti moderator? |
Numar pana la 5 gresheli grave/majore. Ai comis deja una. Se scrie "impotriva", nu "inpotriva". Sfat: cand nu eshti sigur cum se ortografiaza un cuvant, consulta dictzionarul ortografic. Exista moderatori shi supermoderatori. |
All times are GMT +2. The time now is 14:51. |