![]() |
articol eugenia voda
daca va mai intereseaza subiectul puiu/ursu/berlinala, va recomand articolul eugeniei voda din romania literara de sapt. asta :P
|
articolul mi-a placut, desi nu am vazut filmul. da e pe bune faza cu "multumiri domnului Adrian Nastase pentru conditiile create" ? sau e doar un misto ieftin?
|
se pare ca misto ieftin. oricum, la berlin n-a fost cu tinicheaua asta de coada - generic 'curat' adica... :wink:
|
Articolul mi-a placut dar dupa ce l-am citit, am senzatia ca am vazut deja scurtmetrajul si ma intreb daca mai merita efortul sa ma deplasez la Cinemateca la sfarsitul lunii asa cum aveam de gand .
|
ei, eu zic sa te duci totusi: e bine sa ne facem o parere - si sa vorbim in consecinta - abia dupa ce vedem despre ce e vorba cu propriii nostri ochi :wink:
plus ca n-avem intotdeauna aceleasi pareri... |
Ai dreptate. Probabil ca o sa ma duc sa-l vad totusi, fidel principiului pe care l-ai enuntat mai sus , de a vedea cu ochii mei. Dar in acest caz, inclin sa cred ca o sa ma intreb si eu la sfarsit :"asta-i tot ?" :)
P.S.Chiar daca nu intotdeauna avem aceeasi parere sper ca imi vei acorda un autograf pe cartea care o vei scoate despre Lars Von Trier(care este regizorul meu preferat) :) |
Ctomitza nu mai bine infiintzezi un Fan-Club ALS?
|
Originally Posted by marx:
Nu am nici-o intentie in acest sens, stai linistit. Sunt mai nou pe forum si nu stiu toata istoria "prieteniei" care vad ca va leaga pe tine si pe ALS . Cred ca ar fi mai bine sa-ti rezolvi problemele pe care le ai direct cu el , nu prin intermediul meu. N-am nici-o legatura cu aceasta disputa, care de altfel nu ma intereseaza absolut deloc. |
marx e ca moshii aia din muppets (grumpy old men care stateau pe margine la show si cirteau), aproape nimeni nu-si mai aduce aminte de ei & in curind nimeni n-o sa-si mai aminteasca de el...
norocul lui e ca eu imi voi aduce aminte de el - la capitolul 'pagube colaterale' pe forum :roll: |
O floricica de nu ma uita... asha de 8 martie :P
Alex, parca te vad gesticuland suav textul de mai sus, parca te vad uitandu-te la muppets, traind odata cu papuselele din film...
dar oare cum se misca ele? dar oare cum vorbesc, dara n-au corzi vocale, eheee sunt doar niste papusi spectaculare, gandesti tu cu voce tare in timp ce pe hartia din fata-ti se astern rapid, ordonat, cuvinte ce se tes in 1000 de sensuri, 1000 de nuante. Si-mi zboara mintea gandindu-te si realizez ca ce a inceput in urma cu 9 ani pe fatilica data de 13 ca un juramant de castitate intesalat de datorii supreme, se poate transforma prin varful penitzei tale intr-o carte ticluita maiastru care, de ce nu, sa ne faca sa intelegem egocentrismul marelui Lars fara a uita totusi ca maestrul a apreciat, cu umor bineinteles, ca urmatoarea generatie de regizori va fi si mai egocentrica decit generatia Dogmei... Multumim Alexandru Leonard Serban si ingaduie-ne un sincer la multi ani. :oops: PS pt Cristi - ok filmu' dar incep sa te simt gerontofil, felicitari pt ursuletz, PS2 pt Cristi - 13,13,13,13 si vine incetinel dar sigur si 69. SANATATE CA-I MAI BUNA DECAT TOATE!!! |
nu ma cheama 'leonard' :evil: :evil: :evil:
in rest, merci pt urarile de 8 martie :P |
Scuze Leo..pupici :oops:
|
Originally Posted by Alex Leo Serban:
...ci LEUTZU... :lol: |
anyway... i-am trimis urarile de 8 martie mamei mele, care m-a facut :)
|
|
revenind la eugenia voda, pe care se parca ca ati pierdut`o in translatie.....
nu o sa ma apuc sa caut romania literara pe la tarabe asa ca as aprecia un link catre respectivu artikol asta daka se afla pe liternet |
Originally Posted by marx:
don't count on it, buster: daca vreau, pot sa uit (sau, ca sa parafrazez un mare poet francez - hai sa te vad dac-o dai in bara si cu asta, marx! - 'j'ai plus d'amnesies que si j'avais mille ans'! :lol: ) |
l-ati vazut pe c. puiu la hurezeanu ("romania mea")? a fost tare. cred ca emisiunea asta e cel mai bun film al lui de pana acum... nu ca "marfa si banii" ar fi slab (dimpotriva!), dar acolo a fost genial. parerea mea... :roll:
|
Si-ti spun eu pe cine parafrazezi(fara sa nimeresc bara) : pe primul spectator de la "Et Dieu... créa la femme". :wink: |
nimeni nu (mai) da nici un pirtz dege(ne)rat pe ce crezi tu, marx, despre una sau alta - why don't u learn to live with that?! :lol:
consider this: du-te la manastire, citeste o carte (jocul cu margele de sticla de pilda) si, cind vei ajunge la respectabila virsta de 123 de ani, mai revin-o pe forum si da-ti cu parerea; pina atunci, silence is an option :wink: |
All times are GMT +2. The time now is 15:23. |