Cinemagia Forum

Cinemagia Forum (https://www.cinemagia.ro/forum/index.php)
-   Animatie (https://www.cinemagia.ro/forum/forumdisplay.php?f=248)
-   -   Brother Bear (https://www.cinemagia.ro/forum/showthread.php?t=84016)

BeNnY 28 Feb 2004 18:52

Brother Bear

Azi am vazut filmul.... mai precis cu 4 ore in urma... Prima impresie care mi-a facut-o a fost "De ce incep mai toate filmele Disney cu un sfarsit?" ... ma refer la faptul ca dupa ce a murit .... cineva... de acolo a inceput toata actiunea... filmul destul de slabut... muzica cantata de personaje... nu exista un punct culminant al filmului la care sa faci referinta si preludiul este foarte lung la o desfasurare a filmului relativ scurta... momentul care a semanat cel mai tare cu punctul culminant a fost foarte previzibil din pacate... si sfarsitul la fel..

Overall este mai mult un film pentru copii, nu se aseamana cu Finding Nemo ( PIXAR RULEZZZ!!!) desi asa se astepta...

Ca nota... ii dau 6.5/10 :roll:

ogto 28 Feb 2004 19:15

Da... Filmul nu este grozav. Este unul din filmele Disney bunisoare. Mai prost decat "The Emperor's New Groove", care este cel mai bun film Disney care l-am vazut de foarte mult timp... Momentele comice reusite sunt mai rare. Dar nici nu este prea love-duvvy. Are catve puncte forte, dar mai multe slabe. Ii dau 6 din 10.

BeNnY 28 Feb 2004 20:07

Mi-a placut ca in actiune nu a fost implicata o fata cu care personajul principal sa aiba o relatie amoroasa... e bine ca au evitat asta...

BeNnY 28 Feb 2004 23:40

Dar nu a mai vazut nimeni Brother Bear ?

aditza2004 29 Feb 2004 00:02

Inca nu..azi ma duc sa il vad si eu..si dupa aia imi dau cu parerea.....asteptati-ma
:lol: :lol:

ogto 29 Feb 2004 09:43

Este un film anormal... Daca ar fi fost un om filmul asta, era un mutant cu buricul cat gura si capul cat mana... :P :D :lol:

DjAdi 29 Feb 2004 13:16

Si eu am vazut ieri filmul si mi se pare destul de bun, oricum cele mai bune faze au fost cele de la sfaritul filmului, pentru cine a stat sa le vada. :wink:

aditza2004 29 Feb 2004 20:33

Am vazut si eu filmu acum 10 min .... pot spune ca sunt foarte impresionat....acest film m-a impresionat prin profunzimea mesajului pe care vrea sa il transmita....cred ca va castiga oscarul asta seara...

Nota 8

BeNnY 01 Mar 2004 02:37

Mai vedem....

ogto 01 Mar 2004 03:43

Eh... Ai crezut ca va castiga... Nu a castigat. Nemo a luat Oscarul. Oricum pt. Brother Bear era, cum se zice: "JUST AN HONOR TO BE NOMINATED", nu avea sanse la oscar... Nemo l-a rupt! :D

aditza2004 01 Mar 2004 07:28

Dap..m-am inselat....a castigat Nemo...dar parca imi pare rau...dupa ce am vazut Brother Bear vroiam sa castige acest film Oscarul :evil: :evil: :evil:

BeNnY 01 Mar 2004 07:38

Nu se compara Brother Bear (Disney) cu Finding Nemo (Pixar)!

aditza2004 01 Mar 2004 07:44

De ce nu?

BeNnY 01 Mar 2004 08:28

Pentru ca Pixar a reusit sa faca un film mult mai bun decat cei de la Disney fara ajutorul lor! Diferenta e foarte simpla, unul e mai bun, celalalt nu se ridica la nivelul celui de dinainte!

ogto 01 Mar 2004 11:12

Brother Bear a fost cam lame ca poveste si bancuri... Nemo avea o poveste solida... Structura era bine stabilita (introducere, desfasurarea actiunii, sfarsitul), personajele erau perfecte, nu enervante, si nici nu era o poveste amoroasa intre doi... Ceea ce a fost, a fost asa, mai "platonic"... Brother Bear nu se compara cu Nemo... :D

aditza2004 01 Mar 2004 19:04

Se pare ca sunt printre singurii care a fost impresionat de acest film...

emanuel 01 Mar 2004 19:12

Ba nu. Si mie mi-a placut foarte mult!
Muzica excelenta, ideea frumos transpusa pe ecran si toata realizarea...
personajele haioase... mi-a placut mult!

aditza2004 01 Mar 2004 19:13

yey..inca unu ca mine...daca ar fii sa fac o comparatie cu Nemo...ca idee Brother Bear e mult mai bun...si mai sentimental...pe cand nemo este ffff bine colorat...deci..ar cam fi la egalitate...cu un mic avantaj pt Brother BEar

BeNnY 01 Mar 2004 19:18

Unde e Brother Bear mai bun ca Nemo la idee? N-am observat ...!

Mi s-a parut cam copilaresc Brother Bear... Finding Nemo a fost mai OK...

aditza2004 01 Mar 2004 19:19

Mie mi-a placut Brother Bear pt ca este mai profund...nemo e mai mult pt a te face sa razi...nu prea iti raman in minte decat cateva faze..

All times are GMT +2. The time now is 15:50.