![]() |
Idee de topic
Am o idee, faceti un Topic de filme vechi si celebre
Sau un topic de citate Celebre, sau unele mai ne-celebre si mai misto... (*) |
In principiu, este.
|
Pai... Care dintre ele in principiu este?
|
In principiu este amandoua :) Mai ales citatele.
|
Quote:
de ce nu-l faci tu? |
Nu pot face un Topic propriu-zis deoarece nu sunt admin. Cand zic topic, ma refer la Topic mare, cum este: "Cafenea" etc. Daca as putea as face :D
|
cum adica 'nu esti admin' ??
|
Adica nu e administrator pe forumul asta!
Nu are puterea sa faca un asemenea topic! :roll: Dar tu ce-ai inteles? |
Originally Posted by ogto:
Ceea ce numesti tu "topic mare" se numeste "Categorie" si intr-adevar nu poate fi creata decat de admini. Si eu am cerut o categorie care chiar nu exista: de Filme Rare, de genul topicului Film & Tabu, dar inca nimic. Daniel spune ca vrea sa reorganizeze forumul si atunci s-ar putea sa apara categorii noi. Sa speram... |
Asa am auzit si eu ca in martie o sa fie o schimbare (ups, was that confidential? :oops: :roll: )
|
hai, lasa oops-urile, benny! acuma ca ai zis, trebuie sa ne lamuresti, adminule! :P
oricum, ogto, incearca sa faci un topic mai mititel pe 'film in general' pt ca ideea e trasnet ! |
Originally Posted by notorious:
Eu admin?! :o Eu nu sunt admin userule :lol: :lol: :lol: |
pai, nu tu ai facut topic-ul ala mare, 'oscar 2004'?
|
Nu.
Daniel l-a facut. Eu doar sunt moderator acolo :wink: |
am fost un pic dezamagita pentru ca nu am gasit la "voi despre filme" un thread pentru un film destul de bun: "Spun" (2002)...
poate deschide un admin. un thread... eu zic ca merita, nefiind numai un alt film cu drogati... totusi, este inferior "requiem for a dream", "go" sau trainspotting"- caz in care as reveni cu parerea-mi... |
...credeam ca voi primi un raspuns...
neah...nu e nici o problema ca am postat aici...nu cred ca era necesar sa deschid al t thread... totusi..."spun"??? va dau eu filmul? :lol: |
nu ne da filmu'. noua nu ne plac filmurile cu baieti cu dava si lingurita-n buzunar, pregatita de vena.
|
Totusi mie mi-a placut Mickey Rourke in 'Spun' asta(mai ales cand si-a dat foc).
|
9: imi adresam pluralul majestatii.
|
Sesizasem nuanta :lol:
|
All times are GMT +2. The time now is 10:01. |