Cinemagia Forum

Cinemagia Forum (https://www.cinemagia.ro/forum/index.php)
-   Premii, festivaluri (https://www.cinemagia.ro/forum/forumdisplay.php?f=231)
-   -   Premiile Uniuni Cineastilor din Rom (https://www.cinemagia.ro/forum/showthread.php?t=84010)

Sergiu Nicolaescu 27 Feb 2004 20:31

Premiile Uniuni Cineastilor din Rom

In curand vor fi date publicitatii numele castigatorilor.

Alex Leo Serban 28 Feb 2004 09:32

mor de cur...iozitate! da stii cum?! mor!!!

Nightwane 28 Feb 2004 12:10

Originally Posted by Alex Leo Serban:

mor de cur...

de curu' cui mori? :lol:

notorious 28 Feb 2004 21:47

a vazut cineva ce filme au fost alese in top ten de cinefilii de la 'observator'? harababura totala! ceva imi spune ca topul filmelor de la 'elvila' n-o sa fie prea diferit.

Mala Portugal 29 Feb 2004 08:27

Se zvoneste ca dupa jurizarea asta Mungiu care a fost membru are in sfarsit motiv sa-si dea demisia din UCIN. Anyway...premiul de regie l-a luat mamaia aia de 70-80 de ani care facea pe vremuri filme cu ingineri agronomi :lol: :lol: :lol: ...nu mai stiu cum ii zice.

Alex Leo Serban 29 Feb 2004 11:21

eu stiu ca mamaia sinistra & cacatul sau de film au luat marele premiu al juriului, PLUS un premiu de interpretare (secundara) pt tataie ala din film; in rest, maria & examen... vorba aluia de mai sus: harababura totala :o
PS hai ca toptenul de la <elvila> n-a fost rau! eu as fi scos lotr 2 & chicago si as fi vrut sa vad acolo punch-drunk love & a 25-a ora, da asta e: multi voteaza, putini vad :wink: :evil:

Leonard 29 Feb 2004 13:14

PS hai ca toptenul de la <elvila> n-a fost rau! eu as fi scos lotr 2 & chicago si as fi vrut sa vad acolo punch-drunk love & a 25-a ora, da asta e: multi voteaza, putini vad :wink: :evil:

subscriu!

notorious 29 Feb 2004 20:12

Quote:

PS hai ca toptenul de la <elvila> n-a fost rau! eu as fi scos lotr 2 & chicago si as fi vrut sa vad acolo punch-drunk love & a 25-a ora, da asta e: multi voteaza, putini vad

nu vrei tu, leo, sa postezi aici top ten-ul de la elvila? cum, a intrat LOTR2 in top ????????????

Mala Portugal 29 Feb 2004 22:50

eu stiu ca mamaia sinistra & cacatul sau de film au luat marele premiu al juriului

Marele premiu al juriului aseaaaa.....antenele mele erau obosite ieri:lol:

Alex Leo Serban 01 Mar 2004 05:08

nu le mai stiu pe toate sau exact ordinea (nu eram in tara cind a inceput retrospectiva), da pot sa va spun cu siguranta ca au intrat in top urm.: city of god (YEAH!!), hable con ella (cred ca asta a fost 1-ul...), frida, catch me if u can, adaptation, the hours, lotr 2, chicago si... am uitat :oops:

Ingerash 03 Mar 2004 12:05

Pt cine intreba, iata topu' cu pricina.

TOP 10 ROMÂNIA - CELE MAI BUNE FILME care au rulat pe ecranele românesti în anul 2003 în opinia criticilor si ziaristilor de specialitate aratã astfel:

1. VORBESTE CU EA / HABLE CON ELLA (New Films)
2. ORELE / THE HOURS (New Films)
3. CHICAGO (New Films)
4. ORASUL ZEILOR / CIDADE DE DEUS (Independeta Film)
5. EROUL / HERO (New Films)
6. FRIDA / FRIDA (New Films)
7. PRINDE-MÃ! DACÃ POTI! / CATCH ME IF YOU CAN (Ro Image 2000)
8. HOTUL DE ORHIDEE / ADAPTATION (New Films)
9. STÃPÂNUL INELELOR: CELE DOUÃ TURNURI / THE LORD OF THE RINGS: THE TWO TOWERS (InterComFilm Romania)
10. PIANISTUL / THE PIANIST (Independeta Film)

All times are GMT +2. The time now is 21:39.