![]() |
Premiile Uniuni Cineastilor din Rom
In curand vor fi date publicitatii numele castigatorilor.
|
mor de cur...iozitate! da stii cum?! mor!!!
|
Originally Posted by Alex Leo Serban:
de curu' cui mori? :lol: |
a vazut cineva ce filme au fost alese in top ten de cinefilii de la 'observator'? harababura totala! ceva imi spune ca topul filmelor de la 'elvila' n-o sa fie prea diferit.
|
Se zvoneste ca dupa jurizarea asta Mungiu care a fost membru are in sfarsit motiv sa-si dea demisia din UCIN. Anyway...premiul de regie l-a luat mamaia aia de 70-80 de ani care facea pe vremuri filme cu ingineri agronomi :lol: :lol: :lol: ...nu mai stiu cum ii zice.
|
eu stiu ca mamaia sinistra & cacatul sau de film au luat marele premiu al juriului, PLUS un premiu de interpretare (secundara) pt tataie ala din film; in rest, maria & examen... vorba aluia de mai sus: harababura totala :o
PS hai ca toptenul de la <elvila> n-a fost rau! eu as fi scos lotr 2 & chicago si as fi vrut sa vad acolo punch-drunk love & a 25-a ora, da asta e: multi voteaza, putini vad :wink: :evil: |
subscriu! |
Quote:
nu vrei tu, leo, sa postezi aici top ten-ul de la elvila? cum, a intrat LOTR2 in top ???????????? |
|
nu le mai stiu pe toate sau exact ordinea (nu eram in tara cind a inceput retrospectiva), da pot sa va spun cu siguranta ca au intrat in top urm.: city of god (YEAH!!), hable con ella (cred ca asta a fost 1-ul...), frida, catch me if u can, adaptation, the hours, lotr 2, chicago si... am uitat :oops:
|
Pt cine intreba, iata topu' cu pricina.
TOP 10 ROMÂNIA - CELE MAI BUNE FILME care au rulat pe ecranele românesti în anul 2003 în opinia criticilor si ziaristilor de specialitate aratã astfel: 1. VORBESTE CU EA / HABLE CON ELLA (New Films) 2. ORELE / THE HOURS (New Films) 3. CHICAGO (New Films) 4. ORASUL ZEILOR / CIDADE DE DEUS (Independeta Film) 5. EROUL / HERO (New Films) 6. FRIDA / FRIDA (New Films) 7. PRINDE-MÃ! DACÃ POTI! / CATCH ME IF YOU CAN (Ro Image 2000) 8. HOTUL DE ORHIDEE / ADAPTATION (New Films) 9. STÃPÂNUL INELELOR: CELE DOUÃ TURNURI / THE LORD OF THE RINGS: THE TWO TOWERS (InterComFilm Romania) 10. PIANISTUL / THE PIANIST (Independeta Film) |
All times are GMT +2. The time now is 21:39. |