![]() |
Care'i numele filmului?
Topicul e un fel de ghicitoare. Dam cateva indicii despre un film. Cel, sau cea care intra pe topic trebuie sa-l ghiceasca, sau sa mai ceara niste indicii. Daca isi da seama despre ce e vorba poate da indicii despre alt film s.a.m.d. Nu-i asa de greu. Sa incep eu.
-sah, bani, criminali platiti Poate am dat prea multe indicii. :P |
Knight Moves (1992) de Peter Sanderson cu Christopher Lambert?!
|
Zatoichi: The Blind Swordsman & the Chess Expert (1965) regizat de Kenji Misumi cu Shintaro Katsu ???
|
:roll: Se pare ca prea mult timp liber dauneaza.........d c sa nu ne jucam telfonul fara fir ..sau shi mai bine leapsha!!!ce ziceti mey ?? 8)
|
Eram mai mult ca sigur ca o sa se spuna Knight Moves, dar nu e vorba de el.
"Pearl" e inca un indiciu. Numele pisicii din film. Poate jucam si un 9 pietre, sau sticlutza cu otrava. :wink: Ce zici? :P |
Originally Posted by ArsDeViu:
bai daca tot avem atata timp liber d c nu?cat despre film e cumva "Assasins"??cu Banderas?in film Julianne Moore avea o pisica pe nume Pearl shi mai erau shi nishte criminali platiti pe acolo...deci asta e?? |
Asta e filmul!! Ai ghicit... Danica :) Nu-mi aduceam aminte ce e cu sahul dar Stallone si prietenul sau, rusul (cel pe care l-a killarit) jucau sah, Banderas reia jocul de acolo de unde l-au lasat respectivii. Julianne Moore are in film o pisica - Pearl.
|
WoW!!am ghicit! Este cel mai emotionant moment din viata mea!!! ashi vrea sa multumesc academiei ,prietenilor ,parintilor mei tuturor care m-au sustinut.....Blah ..Blah..asta inseamna ca acum e randul meu ,nu?
ok.trei indicii: 1 stat american 2 Reeves(Nenea Neo pentru prieteni! :wink: ) 3 Nunta Does this do it 4 u?? |
Walk in the Clouds?
|
Originally Posted by Danica:
"FEELING MINNESOTA" |
Topic mutat la Cafenea, printre topuri, polluri si alte joculete.
|
Fara timp liber
Danica, sa fie Kalifornia filmul la care faci aluzie ? :lol: Uite ca te-ai prins in joc, desi n-ai atata timp liber ! :wink:
|
Re: Fara timp liber
Originally Posted by Dan Gerose:
NU frate, in Kalifornia a jucat Brad Pitt. Feeling Minnesota e. |
Iar te bagi ?
Iar te bagi in seama, nookie ? A jucat Brad Pitt, dar a jucat si Keanu Reeves. Mai incearca... :o
|
Re: Iar te bagi ?
Poate Keanu a jucat intr-un film in C(K)alifornia, dar nu e asta. Si nu vreau sa ma bag in seama, imi exprimam doar parerea, ce nu am voie? |
Originally Posted by nookie:
|
Re: Fara timp liber
acuma de'....am vacantza!! :wink: |
Acum e randul meu:
- Patrick - sfinti - Indiana Jones - Robinson Crusoe - mafie - barfe - frati - gloante - biserica :wink: Guess what? |
Care Patrick?
|
Boondock Saints?
P.S. A murit Pantani, Dumnezeu sa-l ierte! |
All times are GMT +2. The time now is 17:47. |