![]() |
Intalnirile oficiale & neoficiale ale CineMagistilor
Iata pozele facute cu ocazia intalnirii catorva fani CineMagia de pe forum la premiera filmului The Lord of The Rings: The Return of the King.
Intanirea a fost una neoficiala... iar pozele au fost facute prin amabilitatea maestrului TLD. Locatia: Spring Time. Au fost prezenti: Gaandalf, TLD, Demona, Ricutza, Danny, subsemnatul si fratele subsemnatului, Cristo. Imaginile © TLD :D 01 02 03 04 05 06 07 08 09 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 31 32 33 34 35 36 37 38 |
Ce verzi sunt pozele!!!
E reclama mascata la Carlsberg pe care atzi baut-o?! :P ------------------------ Viitorul suna ocupat. PS. Fata din fundalul pozei 26 nu e cinemagista, nu? :cry: http://www.cinemagia.ro/img/intalnir.../Imagine26.jpg |
Mdea... Za master a.k.a TLD - acuma serios nu-s maiestru chiar asa de mare, iar pozele nu sunt facute de pe o camera foto... In rest enjoy za pics...
|
Originally Posted by crydead:
Nu e numai in poza 26, este si in 27... si nu, nu este CineMagista... din pacate! :( Daca ne poate ajuta cineva s-o identificam... sau daca se intampla sa apara pe site sa dea un semn! :wink: |
Originally Posted by emanuel:
|
Pai la cum arata, sa stii ca am fi in stare! :lol:
|
|
N-ai idei rele...
OK, de acord! Vezi sa nu ajunga o obsesie precum Cristina... :lol: care de fapt e draguta cu funduletul ei cu tot! |
Care Cristina? Si ce e cu funduletzul ei?
--------------------------------- Viitorul suna ocupat. PS. Daca se poate, raspundeti-mi cu foto. |
Bai poate aveti sansa sa o aduc pe la next episode.. Dak-ar stii ea ca se discuta pe aici de ea :lol: |
Hahahaha! O sa vezi dak vii la next episode! ;) Cel putin eu incerc... :P |
Pentru asta trebuie sa vorbesti cu maestrul TLD... Si apropo, TLD, sa nu care cumva sa intre Cristina pe forumul asta... mi s-ar face rusine... :oops: |
Nici macar nu stie de forumul asta! Cat nesimtire din partea ei nu... :lol:
|
Mda...deci nu imi zicetzi ce e cu Cristina...
Acuma...alta e problema...ma gandesc sa nu se supere fetele noastre ca am vorbit de ea si pe ele le-am neglijat. Asa ca ma gandeam sa vorbim si de funduletzele lor. 8) ----------------------------------- Viitorul suna ocupat. |
We set out on this new quest in the city of Bucharest where we must find THE ONE GIRL who took a picture of us! For that we must first travele to the sacred ground of SPRING TIME - where it all began!
We will need 2 rest and rally more 2 our cause! May the Grace of the Lord Of The Rings movie protect us on this life-threatning QUEST! :lol: :lol: :lol: |
Cristina e colega minora al lui TLD. 3 poze are cu ea, din care 2 cu "her ass". Am voie sa scriu "ass" pe forum sau voi fi cenzurata? ;) |
Mda... am avud dreptate... mai bine vb despre funduletzele voastre majore (cu sensul de peste 18 ani, nu-mi saritzi la beregata). :P
P.S.: mai bine scriai "us". --------------------------- Viitorul suna ocupat. |
Originally Posted by Demona:
Si uite cum ies lucrurile la suprafata... Pai dak e celebru normal ca am poze! :P :lol: |
Pentru acel "us" e deja prea tarziu, isn't it crydead... :P
|
Mai, haideti s-a lasam pe Cristina in pace, avem fete pe forum mult mai frumoase...
Sa nu le neglijam cum spunea Crydead... o sa se supere... Si acum, TLD ai poze si cu noi pe telefon... sa inteleg ca am devenit si noi celebri? :lol: |
All times are GMT +2. The time now is 19:38. |