![]() |
Which One Did You Like Best ?
Simplu shi k la carte ...
Aici nu mai exista manarii, sau conturi false ... pur shi simplu ... se voteaza cel mai tare din parcare - hai sa vedem : |
Nu shtiu de ce am impresia k o sa iasa Return Of the King - cel mai tare din parcare ... pur si simplu este o mica intuitzie ...
:o |
pai si eu cred k o sa iasa ala pt. k e cel mai "fresh" :D
|
Nu stiu
Mi-e greu sa ma hotarasc, daca nu cumva chiar primul e cel mai bun. Poate si pentru marea surpriza (placuta) pe care mi-a provocat-o prin aparitia lui. In timp ce pentru Return of the King aveam asteptari poate prea mari (si doar in parte satisfacute !).
|
Dintre primul si al doilea, eu aleg 2. Dar sunt curios ce-o fi acuma, spre final.
|
Dupa parerea mea Lordu` III a fost cu muuuuult peste primele 2...asa mi` s`a parut mie... 8)
|
Orgasmic!!!
Nu pot sa fac absolut nici un comentariu!!! BESTIAL...
|
mie tot primul mi-a palcut cel mai mult!2-ul mi-a placut cel mai putin...a fost oarecum o dezamagire...bine, n-avea nici inceput nici sfarsit deci e oarecum justificat...dar nu stiu...
in 1 mi s-a parut mult mai mare tensiunea...tin minte si acum faza cu caii....si mi se parea ca ii prinde in fiecare secunda...super marfa! |
Fellowship m-a socat cand a aparut asa ca pe el l-am votat. Cea mai tare faza este moartea lui Boromir - excelent realizata si cursa lui Arwen cu Frodo - mai are rost sa mentionez scena cand Nazgulii o iau pe cocoasa rau de tot ?
|
Originally Posted by Mifune:
..Dar shtii ca de fapt aia era cursa lui Glorfindel cu Frodo. Asta a fost "adaptare" a la PeeJay! :D But who cares anyway? LOTR still rulzzz!!! |
Glorfindel nefiind cel din Gondolin,dupa cum am crezut eu prima data cand am citit LOTR.Am votat cu Fellowship,in caz ca intereseaza pe cineva.Si chiar in cazul in care nu intereseaza.
|
Long time no see ! Pai eu cica am votat cu The Return of the King ! Why ? Isn't it obvious ? In primul rand a fost finalul perfect la o poveste incredibila. In al doilea rand a raspuns la multe intrebari si a dezvaluit multe lucruri. Si in al treilea rand......cuz it was f.....n' great !!! Need I say more ?
|
Originally Posted by THE VOID:
Nu, e cel din Rivedell, "trimisul special" al lui Elrond, sa-l caute pe Frodo & Co! :) |
Originally Posted by Persephone:
Oooiiiiiiiiiiiiiooooooooooo! Lume noua! Pasarea noptzii s-a intors! ;) Welcome back to ya! ;) |
Originally Posted by Demona:
Da stiu-asta ziceam shy eu...ma umflam un pic in pene kum k sa se inteleaga k am citit si silmarillionu' :lol: :lol: |
Originally Posted by THE VOID:
Haha! ;) Bey, daca ai citit shi Silmarillion-ul potzi sa te umfli cat vrei! Ai tot dreptul! ;) (*) Keep the LOTR Pride alive! (*) |
vad ca tot va duelati cine a citit ce shi cat.am ajuns shi eu "buburuza agresiva"(merci Demona de porecla) sa ma duelez cu voi...eu am citit primul volum din LOTR.ieri seara l-am finish!who's the best now? ;)
|
uite surorile pe forum...
cat despre LOTR,am ramas profund marcata de film.cred ca o sa-mi tatuez ceva in limba elfilor pe mine sau rune "pitice". chiar vroiam tatuaj, acum sunt sigura ce vreau! Demona stii cumva cum se spune si cum se scrie numele meu pe elfa? |
Originally Posted by Persephone:
aloooooo ma sperii! This is not my friend! ce-i cu avataru' ala? OH MY GOD! de cand ai devenit tu asha agresiva ... se pare ca "raceala" aia tzi-a priit sau poate k nu ? m-ai speriat sau mai bine shocat ... anyways 10x 4 that thing with MITHRANDIR ... but me hates u cuz u did not wanna go see "The HERO!" |
Originally Posted by Akasha:
Ooooooooooiiiiiiiiiio!!! Akashaaaaaaaaaa! Tu...buburuza agresiva! :) Felicitari! Mai ai 2 shi eshti om! ;) Nu te supara de porecla, pentru ca tu eshi buburuza mea agresiva! :) |
All times are GMT +2. The time now is 05:12. |