![]() |
Efecte
Ce ziceti de faptul ca nici unul din cele doua filme Matrix nu a fost inclusa in lista filmelor luate in considerare pentru efecte speciale?
Hulk, The Return of the King, X-Men 2, Master and Commander, Pirates of the Caribbean: The Curse of the Black Pearl, Peter Pan,Terminator 3 Acestea sunt filmele alese, daca nu ma insel. |
E vedhe stirea pt mine. Am postat-o pe la topicul cu decizii contestabile l aoscar. Cat despr edecize: dak lor li s-a parut ca peter pan sau chiar master and commander e mai bun la efecte ca matrix revolutionsatunci le recomand sa-si caute alt loc de munca...
|
Poate ca l-au incadrat pe Matrix la desene animate cum zice Pironul, nu-i asa, telede ?
|
Originally Posted by SadSpot:
|
As am agande am.
|
Oricum, mie nu mi se pare un capat de tara. Adica, a fost premiat primul film pentru efectele sale inovatoare, iar faptul ca au fost omise ultimele doua capodopere nici macar nu mi se pare o rusine, ci mai degraba un fapt demn de laudat:ne-am saturat de filme facute doar de dragul banilor.
|
Facute de dragul banilor, dar sa nu omitem niste bani car eau fost aruncati in efecte. Si nu ca ar fi fost cateva zeci de euroi ci cateva sute de mii... Asa ca baietii lui Gaeta tre sa fie tare enervati pe tipi de la oscaruri, niste 'cunoscatori' supremi ca s ale zic asa...
|
Las', ca si-au acoperit "investitiile".
|
Originally Posted by PoliFanAthic:
|
Heh...stiai ca exista o diferenta intre masa si elita? Cu exceptiile de rigoare.
|
Originally Posted by PoliFanAthic:
|
No comment la faza asta... Mai erau si alte filme care ar fi meritat... (dar s-ar putea sa fie o miscare a studioului)
Unde se poate gasi lista cu filmele luate in considerare. La toate categoriile! |
M-am uitat, asa, superficial, dupa ea, dar nu am gasit-o...
|
All times are GMT +2. The time now is 11:33. |