![]() |
Round 2 Group 3 Bracket 1
(*)
Fiecare voteaza in functie de preferinta sa, CRITICISM IS DEFINTELY NOT WELCOMED ! |
Mda...Tough choice... :lol:
|
Hai c-am egalat pentru Spaceballs ... scor 3-3 acuma. 8)
|
Need I say ? Seria LOTR of course...
|
Hmmm... Mi-e greu sa decid, pentru ca nu-mi face placere sa votez cu LOTR. Dar "Spaceballs" nu mi-a placut mai mult, "Spaceballs" a eliminat "Portocala mecanica" si simt nevoia sa fiu cinstit. Deci... "Lord Of The Rings".
|
ce lupta stransa...
am votat cu LOTR.... |
Originally Posted by ricutza:
da cam PREA stransa ... da imi place .... |
prea stransa zici? eu cred ca-s doua 'echipe' proaste, din care va iesi 'invingatoare' cea mai proasta.
eu ma abtin, pentru ca inca nu reusesc sa le deosebesc. |
'Life will find its way'
|
Nu8 mai intzeleg nimik ... se mai baga voturi .... da in acelashi timp .... LOTR iar e prins din urma de votui anonime ....
|
E 20-19 pentru LOTR........ Spaceballs mai are nevoie de un vot pentru egalitate.... vote, people!
|
"...but master yogurt!!!"
mereu m-apuca rasu' cand aud replica aia. cine gaseste ceva macar remotely quotable in lotr sa-mi zica si mie. |
mesajul acesta l-am trimis ca sa confirm ca nu sunt las si c-am votat pt. ca nu suport seria lotr.
|
space balls, spaceballs, whatcha gonna do, whatcha gonna do when they come for you?
|
Originally Posted by rica neaga:
SI CREZI CA ASTA CONTEAZA??? Conteaza care film ti-a placut MAI MULT nu MAI PUTIN! |
frate, eu nici n-am auzit de Spaceball....cum poate castiga filmul asta?
|
|
http://www.cinemagia.ro/movie.php?movie_id=5982&hist=0 E o comedie draguta, dar nu stiu cum a putut primi atatea voturi contra LOTR... |
Cum, nu stii? Mie mi se pare evident.
|
All times are GMT +2. The time now is 12:38. |