![]() |
TOP CINEMAGIA 2003
Anul cinematografic 2003 a ajuns foarte aproape de final. A fost un an plin, cu multe filme bune, multe filme proaste, multe revelatii, multe dezamagiri.
Ca si la finalul anului trecut, sinteti invitati sa va exprimati opiniile in TOPUL CINEMAGIA 2003. Fiecare dintre dvs este rugat sa-si alcatuiasca TOP TEN-ul filmelor care AU AVUT PREMIERA ROMANEASCA IN 2003 (le gasiti aici: http://www.cinemagia.ro/boxoffice_premiere.php ) Aveti timp de votare pina la cumpana dintre ani. Pe baza voturilor dvs se va realiza topul final, dupa urmatorul punctaj: Loc 1 - 20 pct Loc 2 - 16 pct Loc 3 - 12 pct Loc 4 - 10 pct Loc 5 - 8 pct Loc 6 - 6 pct Loc 7 - 4 pct Loc 8 - 3 pct Loc 9 - 2 pct Loc 10 - 1 pct Acum stiti regulile asa ca... treceti la treaba! |
Hmm... Sa ma gandesc bine:
1. Pt Phone Booth pt ca a fost ceva inovator, nemaivazut pana acuma la noi... 2. Pt Piratii din Caraibe - un film bun de vara pe care l-am revazut recent... 3. The ring - sau un alt film pe care l-am asteptat cu sufletul la gura. Acum astept prequelul si sequelul. Buna poveste au mai nascocit astia inspirandu-se dintr-un film japonez (despre care am auzit ca este mai bun ca acesta american...). Oricum un film de top 5! 4. Pt. Matrix Revolutii - poveste bunicica, final care mai lasa oarecum loc de partea a treia si na! sac! nu e pe 1 matrix (sunteti mirati multi? :lol: ) 5. Finding Nemo - film pt copii, dar nunumai. La fel ca si piratii l-as caracteriza mai mult ca un film de vara, dar amuzant si care a prins la publicul mondial. Cat pe aici sa prinda un loc in top 5... 6. Recrutul sau un nou film cu Colin Farrell pe care l-as remarca din punct de vedere actoriceasc anul acesta... 7. TTT-ul care mi s-a parut mai bun ca primul, dar astept si ultima parte ca sa-mi spun adevarata parere despre ttt (care nu-l vad cel mai bun din serie...) 8. Die another day - sau cum mai am vazut un film cu bond. De notat si aparitia oscarizatei Halle Bery... Cam atat si o actiune normala, dar nu la ce ma asteptam eu pt un film nou cu bond ... james bond... 9. Matrix Reloaded - al doilea matrix din top - mai slab ca ultimul, si in gen mai slab din toata seria, nu a facut altceva decat sa lege primul de ultimul... P.S: La solicitarea lui christi Kill Bill ocupantul locului 2 in topul meu a parasit locul 2. Dar sa stiti pt orice eventualitate ca el este acolo sus! si va fi si in 2004... La aceeasi solicitare, nici furia care eu l-am vazut la tv anu asta, nu e de top! In lipsa de alte filme de top 10 locu 10 a ramas neocupat... |
Din ce-am vazut...
1. In cautarea lui Nemo 2. Stapanul Inelelor: Cele Doua Turnuri 3. Piratii din Caraibe: Blestemul Perlei Negre 4. Dumnezeu pentru o zi 5. Eroul 6. Matrix - Revolutii 7. Matrix - Reincarcat 8. Prinde-ma! Daca poti! 9. Sinbad: Legenda celor Sapte Mari 10. Star Trek: Nemesis |
1.Callas Forever
2.Chicago 3.Un american linistit 4.Quo Vadis 5.Frida 6.Insomnia 7. Vorbeste cu ea 8.Nasul stresat 9.Femeia Fatala 10. Lord of the rings: the two towers |
1. Cidade de Deus
2. Hable Con Ella 3. Hero 4. Adaptation 5. Insomnia 6. Spider 7. 25th Hour 8. Solaris 9. The Quiet American 10. Punch Drunk Love |
1. Cidade de deus
2. The hours 3. Adaptation 4. Chicago 5. 25th hour 6. Matchstick men 7. Catch me if you can 8. Insomnia 9. Finding Nemo 10. The pirates of the Caraibbean |
1. The Hours
2. Cidade de Deus 3. Hable con ella 4. Chicago 5. Spider 6. Finding Nemo 7. Phone Booth 8. Catch me if u can 9. Matrix Reloaded 10 Gangs of New York |
1. Spider
2. Hable con ella 3. Cidade de Deus 4. David Gale 5. The Hours 6. Monster's Ball 7. Intacto 8. Phone Booth 9. Maria 10. Anger Management |
1. Gangs of New York
2. Kill Bill : Volume 1 3. 25th Hour 4. Cidade de Deus 5. Dogville 6. Once upon a time in Mexico 7. Phone Booth 8. Terminator 3 8. Old School 9. Master and Commander |
Dintre filmele "de vazut" ale anului am ratat doar "Matchsitck Men", dar il voi vedea in curand, iar daca mi se pare mai bun, voi modifica. Am ignorat "Finding Nemo", pentru ca nu-mi place sa amestec animatia cu aceste topuri, desi desenul de fata este mai bun decat 8 dintre filmele pe care le voi enumera:
1. The 25th Hour 2. Ying Xiong (Hero) 3. The Hours 4. Monster's Ball 5. Cidade De Deus 7. Catch Me If You Can 8. Hable con ella! 9. The Pianist 10. Phone Booth Menituni speciale (filme care chiar ma asteptam sa intre in top): "Adapation.", "Femme Fatale", "Down With Love", "Intolerable Cruelty", "Punch-Drunk Love", "The Quiet American", "Insomnia". P.S.: Filme cum ar fi "Callar Forever", "Gangs Of New York", "Frida", "L'auberge espagnol", "Lord Of The Rings", "My Bog Fat Greek Wedding", "People I Know" sau "Matrix"-urile nu m-au impresionat prea tare. Cat despre "Maria"... P.P.S.: Regret inca odata ca "Gerry" nu poate intra in top, caci ar fi fost primul. |
1. 25th Hour
2. 8 Mile 3. Bad Boys 2 4. Final Destination 2 5. Chicago 6. Bruce Almighty 7. The Pirates of the Caribbean 8. 2 Fast 2 Furious 9. Anger Management 10. The Italian Job |
1. Master and Commander
2. Chicago 3. The Pirates of the Caribbean 4. People I know 5. Matrix Revolution 6. Jos cu dragostea 7. Insomnia 8. The Italian Job 9. 2 Fast 2 Furious 10. Anger Management |
Dupa mine topul ar arata cam asa:
1. Kill Bill volume 1 2. Kill Bill volume 1 3. People i know 4. Phone booth 5. Down with love 6. Insomnia 7. Gangs of new york 8. The pianist 9. The 25th hour 10. Finding Nemo |
mai puneti-ma si pe mine o data cu:
1. Eroul, 2. Cidade de deus, 3. Punch-Drunk Love, 4. A 25-a ora, 5. Catch me! If You Can!, 6. Hable con ella, 7. Intacto 8. Frida, 9. Dragostea costa, 10 Euromix |
Top 2003
1. Punch-Drunk Love 2. Cidade de Deus 3. Talk to Her 4. Hero 5. People I Know 6. Adaptation 7. 25th Hour 8. The Hours 9. Catch Me If You Can 10. The Pirates of the Caribbean |
1. Cidade de Deus
2. Adaptation 3. Finding Nemo 4. Phone Booth 5. Identity 6. Spider 7. Chicago 8. Pirates of the Caribbean 9. Matrix Reloaded 10. Examen * Daca pina la Anul Nou mai vad un film care ma impresioneaza, imi rezerv dreptul de a edita topul :) |
1. Hable con ella
2. Adaptation 3. Finding Nemo 4. Taxi 3 5. Identity 6. Asterix & Obelix: Mission Cleopatre 7. Insomnia 8. Femme Fatale 9. Bad Boys II 10. The Recruit |
Am vazut f putine filme. Asa ca...
1.Pianistul 2.Hotul de orhidee Restul, fie nu le-am vazut, fie nu merita sa intre in top. |
1. Hotu de orhidee
2. Adaptation 3. Finding Nemo 4. Hable con ella 5. The Recruit 6. Identity ............. no Matrix 2&3 |
1)Hable con Ella
2)Pianistul 3)Adaptation 4)Finding Nemo 5)Cidade de Deus 6)25th Hour 7)Phone Booth 8)Matchstick Men 9)Identity 10)The Ring |
All times are GMT +2. The time now is 19:43. |