Cinemagia Forum

Cinemagia Forum (https://www.cinemagia.ro/forum/index.php)
-   Cinematografia romaneasca (https://www.cinemagia.ro/forum/forumdisplay.php?f=229)
-   -   film erotic (https://www.cinemagia.ro/forum/showthread.php?t=83039)

tommy_cat 24 Aug 2003 20:05

film erotic

De ce nu se ecranizeaza Ion de Rebreanu in versiune erotica ? Sau La Medeleni , sau orice alt roman clasic rominesc ? Sau Terente in versiune xxx? Ce spuneti de asta ?
Eu asta vreau sa vad ...

ricutza 25 Aug 2003 00:23

tie ti se pare ca Ion este un roman erotic? pentru ca mie mi se pare ca nu...asa ca nu vad rostul unei astfel de ecranizari....mai bine sa se faca o alta poveste...

tommy_cat 05 Sep 2003 20:30

Originally Posted by ricutza:

tie ti se pare ca Ion este un roman erotic? pentru ca mie mi se pare ca nu...asa ca nu vad rostul unei astfel de ecranizari....mai bine sa se faca o alta poveste...

Nu intradevar , dar dupa "La Medeleni " de Ionel Teodoreanu ar merge
un pic de film erotic , ce spui de asta ?

regedit 09 Sep 2003 13:25

Originally Posted by tommy_cat:

Originally Posted by ricutza:

Nu intradevar , dar dupa "La Medeleni " de Ionel Teodoreanu ar merge
un pic de film erotic , ce spui de asta ?

probabil erai prea mic cand ai citi cartea si ti s-a parut erotika. parerea mea ca nu e. oricum de ce iti trebuie si un scenariu pentru un xxx, oricum nimeni nu apreciaza scenariul unui xxx !

Bubu 09 Sep 2003 14:42

Capra cu XXX iezi. Ecranizare.

Leonard Piron 09 Sep 2003 18:04

Intr-adevar, filmul xxx nu are nevoie de mare scenariu. Umberto Eco spune ca scenariul unui arfel de fil o reprezinta o suma de momente de babardeala intre care se introduc portiuni de asteptare care nu au alt rost decat de a face scena de gangbang din ce oin ce mai asteptata pentru ca tot spectatorul stie ce va urma si asteapta cu nerabdare.

Danny 12 Sep 2003 01:06

Re: film erotic

De ce nu se ecranizeaza Ion de Rebreanu in versiune erotica ? Sau La Medeleni , sau orice alt roman clasic rominesc ?

Mai bine s-ar ecraniza nuvela lui Rebreanu "Prostii". :evil: Tu chiar nu stii in ce tara traiesti? Ca m-ai exasperat cu "rom_i_nescul" tau! Uita-te in kkt la numele tarii si-ai sa vezi ca se scrie ROMANIA!

Dan Gerose 24 Sep 2003 17:38

Bun gust

N-au ai nostri suficient bun simt ca sa scoata un film erotic. Ma refer la ceva de calitate, nu la un XXX.

lecter 24 Sep 2003 18:45

Eventual o noua continuare la seria Emanuelle, cu Maia Morgenstern in rol principal (ca doar e buna pentru orice rol, nuuu?)-"Emanuelle meets Dracula" 8)

Floydman 08 Oct 2003 12:58

dupa Maitrey s-ar putea face un film de calitate cu scene focoase :)

daniel 08 Oct 2003 19:11

Ar merge si o animatie nemaipomenita dupa "Povestea povestilor". Ceva gen hentai, in cea mai pura traditie a studiourilor Animafilm. Fiindca nu se radea ea, Junimea, de pomana la prelegerile, pardon, populare!

Leonard Piron 09 Oct 2003 14:16

Da, si ar merge niste anime dupa "Luceafaraul". Haiada/de ! Mai terminati cu prostiile...

iepurilah 26 Oct 2003 16:41

Eu zic ca cel mai tare film romanesc XXX, care s-ar putea face, ar fi ceva de genul "Laguna din Costinesti", in care Nicoleta Luciu sa fie o gagica care se duce la mare si si-o pune cu cat mai multi insi. a?..n-ar merge? :P

Nightwane 20 Nov 2003 20:47

Re: film erotic

De ce nu se ecranizeaza Ion de Rebreanu in versiune erotica ? Sau La Medeleni , sau orice alt roman clasic rominesc ? Sau Terente in versiune xxx? Ce spuneti de asta ?
Eu asta vreau sa vad ...

Sa faca un film doar pt. faza din ION cand se cotzaie aia dupa soba?

12someonsuper35 01 Dec 2003 16:26

taka paka

never gonna give you up
i m nerver let you down
never gonna round and round,
desert you
never gonna make you cry,
never gonna say goodbye,
never gonna tell a lye
and hurt you...

(*) (*) (*) (*) (*) (*) (*)

:evil: :o :lol: :D :roll:

12someonsuper35 01 Dec 2003 16:27

!!!!!!!!!!!!

el e maestrul

RICK ASTLEY

(*)

All times are GMT +2. The time now is 18:05.