![]() |
Videoclipuri
Daca ma poate ajuta cineva cu mici nelamuriri privind videoclipurile (in special rominesti):
1.Cine le realizeaza ? Casele de film? 2.Banii pe productie cine ii da? 3.Cine decide difuzarea lui pe un anumit canal? 4.Cun se pot scoate bani de pe urma lui? |
Deci tu te referi la videoclipuri muzicale? Sau filme de scurtmetraj?
In primul caz: 1. casele de productie la care e afiliata trupa 2. banii vin din sponsori, de la casele de productie, din miloaga prin ziare(mai nou) 3. se dif pe tel pt ca sa se promoveze trupa, albumul, etc 4. se cumpara mai mult albumul La filme cam la fel... |
Deci practic trupa plateste respectivul canal de televiziune ca sa i se difuzeze clipul ....
dar daca videoclipul este solicitat de telespectatori - adica a avut succes ? Tot artistul plateste ? In cazul filmelor de scurt metraj -presupun ca televiziunea il achizitioneaza de la producator in urma unei analize a calitatii acestuia ; Asa este ? |
Se dif pt ca e ceruta de public acel/acea trupa/solist. Si nu stiu dak se plateste ceva. Si oricum nu cred ca solistul sau trupa plateste, inchipuieti un debutant promitator care nu are bani sa-si puna videoclipul pe post. Probabil ca casa de discuri plateste, dak plateste...
|
ok ok , dar cu scurt metrajele cum ramine ?
-Televiziunea plateste casei producatoare difuzarea lui ? Practic - ai realizat un scurt metraj - cum scoti banii din el ? |
cand am citit prima data titlul acestui subiect credeam ca se discuta videoclipurile diferitelor formatii preferate sau nu.daca totusi se poate...LET'S ROLL! :)
|
Originally Posted by tommy_cat:
Simplu - nu-i scoti. Din pacate, nici aicea, nici aiurea. |
Originally Posted by Leonard Piron:
Deci practic ori iti promovezi filmul ca lumea ori ,nu . Se recomanda un partener media .-Vezi Occident , Filantropica , filme din care au iesit ceva bani ... |
Originally Posted by Freak_on_a_Leash:
...cam asha credeam shi eu...so Freaky...cu ce vidoclip sa incepem??? :D ..."Freak on a Leash" - KoRn ??? ;) |
Super clipul.... ce zicetzi de A Perfect Circle, Judith? Un clip grozav regizat de David Fincher....
|
Dar de Marlyn Manson ce ziceti ? Mi mi place ...
Ce parere aveti de videoclipul Man that u fear ?
Originally Posted by Demona:
|
Yeah! Eu shtitzi ce nu intzeleg?...Videoclipul celor de la Coldplay - "God put a smiles upon your face". What's the deal? Adica..care e conceptu`...ca ala dispare incet da` sigur?! I might be stupid or somethin`!!!
|
Originally Posted by christi:
Eu n-am vazut videoclipul asta!!!! |
Hehe Demona ;)
Nici eu n-am inteles videoclipul celor de la Coldplay.Si mai este si videoclipul nou de la Nine Inch Nails.Dar e misto ca apare Manson in el! :) |
Judith - A Perfect Circle era transmis demult de MCM Romania. Altundeva nu l-am vazut. E clipul de debut al APC.
|
Originally Posted by christi:
..las` ca facem download shi vedem! :D Thx C! :) |
THE PRODIGY - Smack my bitch up.
There is non higher. Parerea mea! |
Ba este!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!...Ultimul videoclip KoRn!!!!!!!!!!!!!!!! "Did my time"....KoRn shi Jolie la un loc! Can u get higher then that?!?!?!
|
Originally Posted by Demona:
am mai pomenit de el pe aici pe forum, da m-au pâsâit niste fraieri si.... G ata! :wink: |
KORN ROCKS!!!!!!!!!!!!!Aici chiar ai dreptate Demona.Cred ca mi-am dat seama de video-clipul celor de la Coldplay.Teoria mea:melodia incepe cu versurile "Where do we go/nobody knows".Apoi vine faza cand tipul ala incepe sa dispara.Cred ca e ceva de genul,ca disparem in neant si oricum nimanui nu-i pasa...sau ceva de genul...
|
All times are GMT +2. The time now is 13:15. |