![]() |
Blitz 43, casa de piatra!
Si pentru ca i-am urat Ricutzei bafta la examen, trebuie sa-i uram si lui Blitz 43, alt "membru marcant" al forumului nostru "casa de piatra!".
Draga Blitz 43, intreaga echipa CineMagia iti ureaza numai bucurii si impliniri alaturi de aleasa inimii tale. Casnicie imbelsugata! |
Misto idee, Manu. Sa ne traiesti Blitzule, casa de piatra si sa ne produci noi membrii ai Cinemagia! :lol:
|
Gata tata Blitz? Bravos, casa de piatra iti urez si eu!!!!!
|
Of of of......asta ne asteapta pe toti.
Felicitari mister, ne vedem la concert... |
Cate pene pa cocoshi, atatzia copii frumoshi! Casa de peatra, Blitz!
|
:lol: Cine te enerveaza te invinge, right? :lol:
:oops: Mai bine nu ziceam asta. "Casa de piatra!" - ca asha se zice, da' eu itzi doresc o vila in Cotroceni :wink: sau pe un' vrea mushchii tai. P.S. Poate ne zici cum a fo' la nunta. :) :oops: Sau poate NU. |
Originally Posted by blitz43:
sa inteleg ca fata asta te-a enervat rau nu? |
:o I'M BACK! :o
multam fain tuturor celor care m-au urat (eventual urât)! :D de vineri seara (când am spus tare si raspicat "NU pot decât sa spun DA") sunt om la casa mea! :lol: sunt un pic epuizat 8) (e cam grea saiba asta!!!), da' ma antrenez de zor pentru septembrie, când va fi luna (adica saptamâna) de miere! anyway, multam inca o data! al vostru vesnic prieten, coleg, dusman, "tare-n clantza"(?), wherever.... blitz43 :wink: |
bey blitzule, mai traiesti?
ai facut greseala vietii tale! |
Iti mai da voie sa intri si sa pierzi vremea pe Cinemagia, interesant, interesant...
|
eu sunt convinsa ca sotia lui Blitz43 e foarte draguta si ca se inteleg foarte bine si le urez sa fie asa mereu!
|
multam again. still alive!
sa traisca cablu' de la serviciu (ca asa mai aberez si eu)... anyway, acasa mai am timp din când in când sa mai vad câte un film... Fericire, sanatate, bucurii si bomboane la copii! Va salut! P.S. bah, la mine acasa nevasta-mea sta in genunchi in fata mea: "Iesi afara de sub pat, betivule" :D ; iar eu am ultimul cuvânt INTOTDEAUNA: "Asa e cum zici tu!" :D :wink: :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :wink: |
Apuca-te de munca si adu bani in casa. Stii ca trebuie sa punem gresie!
|
Am inceput cu faianta! :D
|
Daca te-ai casatorit, trebuia sa fii terminat cu faiantza. :wink:
|
bah, era la propriu, nu la figurat! :D :D
nebunaticule..... :evil: |
Blitzule, fraticule, te rog sa ierti intirzierea, da'... stii cum se zice: Niciodata nu e prea tirziu. Asa ca, sa-ti de/a Dumnezeu sanatate sa te poti bucura de toate cele(sper ca "inelul" n-o sa te "lege" complet de sotie :wink: ) si sa mearga din plin oriunde si orice.
Acu', daca tot suntem la cap. felicitari & comp., am nevoie de incurajarile voastre la exam-ul de licenta. Fratilor, e groasa RAU!... No, acu v-am lasat. Servus! |
Stiu ca m-am trezit cam tarziu, dar vara nu am avut acces la NET (cat a trecut din ea).
Casa de piatra ! Fericire! Sa fii sanatos si sa ne inveselesti in continuare! |
Sunt cam nou cert e da` al shtiu oe tatah Blitz de pe titrari.ro...si ash vrea sai urez si eu numai bine ....casa de piatra si copii de fier :wink: hehe
sa traieshti blitzule :D |
multumiri... din nou, tuturor 8) !
bun venit pe noi meleaguri, Jimmy_x! :o Va salut! |
All times are GMT +2. The time now is 13:37. |